Rapper berusia 22 tahun BFG Straap telah ditembak mati dalam satu tembakan di Dallas.

Rapper berusia 22 tahun BFG Straap telah ditembak mati dalam satu tembakan di Dallas.


Mengiklankan

Serangan Dallas – Polis sedang mencari lelaki yang menembak dan membunuh dua orang di Dallas petang Khamis, termasuk penyanyi rap tempatan BFG Straap.

Sekitar jam 3:30 petang, pegawai dihantar ke blok 2800 Casey Street berhampiran South Malcolm X Avenue, di mana mereka menemui Cory Medina Lucien, 26, dengan beberapa kesan tembakan. Dia disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.

BACA JUGA: Video baharu dikeluarkan dalam penembakan maut melibatkan pengurus Ludacris, Chaka Zulu

tali pinggang bf
Rapper BFG Straap ditembak mati di Dallas

Pegawai mengetahui bahawa Antywon Dillard, 22, yang kemudiannya dikenali sebagai BFG Straap, telah dibawa ke hospital sebelum dia tiba. Menurut polis, dia disahkan meninggal dunia akibat terkena tembakan.

Maklumat tambahan mengenai pembunuhan atau suspek yang berpotensi tidak tersedia dengan serta-merta.

Mengiklankan

Sesiapa yang mempunyai pengetahuan tentang kes itu hendaklah menghubungi Detektif Kimberly Mayfield di talian 214-671-3646 atau [email protected] dan lihat kes 172681-2022.

BACA JUGA: Rapper merakam video selepas PnB Rock maut ditembak

Penghalang Jenayah akan membayar sehingga $5,000 untuk maklumat yang membawa kepada penahanan dan dakwaan. Petua tanpa nama boleh dihantar di 214-373-8477.

Membesar di Dallas Timur, BFG Straap mempunyai hampir 10,000 pelanggan YouTube dan lebih daripada 17,400 pendengar bulanan di Spotify.

Artis itu, yang mengeluarkan album pertamanya “STRAAP A MANIAC” pada 2019, mengeluarkan album terbarunya “11:11” kurang sebulan yang lalu.

Baca semua Berita Terkini, Berita Hiburan dan gosip di sini. Ikut kami Facebook, Instagram dan Telegram.

Mengiklankan

Source : www.atinkanews.net

Read More :   Makmal VR Universiti Timur Laut dilanda serangan bom mel
Share