Putera George, Puteri Charlotte dan Sekolah Putera Louis Kongsi Video Baharu yang Comel

Putera George, Puteri Charlotte dan Sekolah Putera Louis Kongsi Video Baharu yang Comel

Putera George, Puteri Charlotte dan sekolah baharu Putera Louis, Lambrook, telah mengeluarkan video yang cantik dari kawasan sekolah persendirian, dan ianya sihat.

BACA: Puteri Wales mendedahkan kata-kata pertama Putera Louis selepas mengetahui kematian Ratu

Dalam klip yang dikongsi di laman Instagram, kelihatan sekawan ayam berkeliaran di rumput tinggi di bawah pokok epal yang banyak.

Memuatkan pemain…

LIHAT: Sekolah Lambrook telah berkongsi video baharu ruang yang mengagumkan.

Kapsyen itu berbunyi: “Sungguh mengagumkan mendengar bunyi anak-anak, ayam dan burung kami di halaman sekolah sepanjang minggu lalu. Taman kami yang damai mempunyai #bonitos dan trout untuk dikumpulkan, epal sedia untuk dipetik, dan arnab dan #ayam datang. untuk melawat kami. #musim luruh #pokok epal. ”

Kanak-kanak mula bersekolah awal bulan ini.

Tanah sekolah ini terletak di atas sebidang tanah seluas 52 ekar dan termasuk padang golf sembilan lubang dan kolam renang, serta ladang lebah.

Permainan luar digalakkan, dan pelajar kembali ke sekolah “dengan kemerahan dan udara segar,” menurut Panduan Sekolah yang Baik.

LEBIH LANJUT: Istana Buckingham mengeluarkan foto Putera Harry yang menyayat hati dengan Ratu yang patah hati

BACA: Nama panggilan comel Putera George, Puteri Charlotte dan Putera Louis untuk Permaisuri Camilla terbongkar

Kursus di sekolah termasuk Bahasa Inggeris, Matematik, Perancis, Sains, Yunani, Sejarah, Geografi, ICT, Seni, Reka Bentuk dan Teknologi, Drama, Muzik, RS, Pendidikan Jasmani, Renang dan Permainan.

Sekolah swasta itu dinilai cemerlang oleh Ofsted, jadi tidak hairanlah Putera dan Puteri Wales mahu menghantar anak mereka ke sana.

Sekolah Lambrook mempunyai laporan yang cemerlang

Semasa hari-hari pertama sekolah, George, Charlotte dan Louis telah disambut oleh Pengetua Jonathan Perry, yang berjabat tangan. Minggu pertamanya akan menjadi agak meresahkan apabila berita tersebar bahawa nenek moyangnya yang dikasihi, Ratu, akan meninggal dunia pada 8 September, hari pertamanya bersekolah.

Read More :   6 Strategi Perniagaan Dapur Yang Akan Menjadikan Perniagaan Anda Lebih Berjaya

Namun, khabarnya si kecil sudah berkawan. Puteri Kate bercakap kepada orang ramai di Sandringham awal bulan ini dan menerangkan segala-galanya. Lydia Bailey, orang awam, memberitahu PEOPLE: “Kate berkata anak-anak telah menetap dengan baik di sekolah baharu mereka dan membuat kawan baharu.”

Adakah anda suka cerita ini? Langgan surat berita The Royal Life untuk mendapatkan inspirasi gaya hidup diraja mingguan anda, daripada detik-detik fesyen yang mesti dilihat hinggalah sekilas dan berita kesihatan dari rumah diraja.

Source : zonadeprensard.com

Share