PUBG No Recoil Config Terkini, Muat Turun Di Sini

PUBG No Recoil Config Terkini, Muat Turun Di Sini
Config No recoil PUBG Terbaru

Config No recoil PUBG Terbaru – Hello kawan-kawan, sekali lagi dengan admin di sini. Kali ini admin akan membincangkan tentang aplikasi yang popular di Indonesia. Siapa lagi yang tidak tahu permainan ini iaitu permainan PUBG.

Permainan PUBG ini antara permainan yang popular di Indonesia ketika ini, permainan genre Battle Royale ini turut dimainkan oleh pemain eSports profesional.

Nah, kebelakangan ini terdapat satu ciri yang sangat dicari oleh pemain PUBG iaitu Tidak berundur. Jika anda salah seorang daripada mereka, lihat perbincangan di bawah

Ciri Config No recoil

Ciri-ciri no Recoil config tidak jauh berbeza dengan versi asal cuma bezanya bila kita shoot kita tak rasa apa-apa recoil. Ciri konfigurasi ini sesuai untuk pemain baharu atau orang yang tidak menganggap mereka profesional.

Read More :   Romero Games sedang membangunkan permainan FPS baharu, menggunakan Unreal Engine 5

Konfigurasi ini juga boleh digunakan untuk versi lama permainan PUBG. Jadi jangan risau untuk anda yang belum download PUBG versi baru pun boleh guna konfigurasi tanpa berundur ini

PUBG No Recoil Config Terkini, Muat Turun Di Sini

Config No recoil PUBG Terbaru

Fungsi Konfigurasi Tiada Recoil

Jika anda tidak tahu apa itu mundur, mundur adalah jerk ke belakang yang berlaku apabila anda menekan butang api dengan kuat.

Recoil itu sendiri sukar untuk bergerak, betul, untuk mendapatkan recoil yang sangat tepat anda perlu melaraskan sensitiviti. Malangnya, melaraskan sensitiviti adalah sangat sukar bagi anda yang sudah lama tidak bermain permainan PUBG ini.

Bagi anda yang baru-baru ini bermain game PUBG, jangan risau, admin disini akan kongsikan link download Konfigurasi tanpa gerak PUBG.

Read More :   1111.90 l50 204 Viral Indo Pink Really Update 2022 Tempoh Penuh

Muat turun Config No Recoil PUBG

Jika anda rasa anda bukan seorang profesional atau tidak pasti dengan permainan anda, anda boleh memuat turun mod ini. Bersantai bagi anda yang menggunakan konfigurasi ini, anda boleh lakukan tanpa berundur. Anda boleh memuat turun pautan di bawah

Tekan di sini

Anda boleh menggunakan pautan di atas untuk memuat turun konfigurasi tanpa mundur, apa tunggu lagi muat turun sekarang.

Perkataan terakhir

Ini mungkin semua maklumat tentang konfigurasi tak bergetar yang boleh diberikan oleh pentadbir. Semoga ia berguna untuk anda yang mencari konfigurasi ini dan terima kasih kepada anda semua kerana melawat artikel tersebut muat turun.indomeme.id kali ini. Jumpa lagi di artikel admin seterusnya.

Read More :   Pautan baharu bokeh Penuh 111.90 l50 204 Chrome Video Muzium Bokeh 2022 Hd PenuhPaparan siaran:
393

Share