Priyamani memprovokasi kecantikan pinggangnya…!!

Priyamani memprovokasi kecantikan pinggangnya…!!
Priyamani adalah salah seorang jelita yang pernah meninggalkan jejak mereka di skrin besar. Kecantikan ini memukau penonton dengan keindahannya. Membuat penampilan sulung dalam industri perfileman dengan Jagapathi Babu di Pellaayina Kothalo Ane, harimau muda yang cantik ini terkenal dengan filem Yamadonga NTR.

Selepas itu, dia terus membuat beberapa filem. Lebih-lebih lagi Bhama ini turut terpengaruh dengan pembikinan filem Tamil. Terdapat juga tawaran yang baik untuk jualan ini. Namun, wanita muda ini berkahwin ketika kerjayanya berada di kemuncaknya. Selepas berkahwin, kadarnya berkurangan. Harus dikatakan bahawa dengan pengenalan kecantikan baru, peluang jualan ini semakin berkurangan. Priyamani kini berkhidmat sebagai hakim di banyak rancangan televisyen.

Bagaimanapun, pemasar ini baru-baru ini mengimbas kembali pengalaman pahit yang dihadapinya pada awal kerjayanya. Dia membuat beberapa komen menarik dalam temu bual baru-baru ini. Semasa penggambaran berlangsung.. ada satu adegan di tempat yang menunjukkan pinggang.. Mereka mengatakan bahawa adegan itu perlu dilakukan sambil menunjukkan tatu dekat pinggang. Tetapi saya tidak diberitahu sebelum ini. Bagaimanapun, saya melakukannya.. kata Priyamani. Malah, heroin menunjukkan kecantikan mereka mengikut adegan. Kadang-kadang tanpa disedari mereka malu untuk menunjukkan kecantikan mereka seperti ini. Kalau sebut pasal Priyamani.. Baru-baru ini Priyamani kagum dengan lakonan Venkatesh dalam pelakon utama Narappa.. Tapi sekarang Priyamani kata dia belum lagi buat filem mini tayang pinggang, dia kata nyawa dia milik layar lebar. ..

Penilaian Ulasan Filem Telugu RRR

Memprovokasi dengan kecantikannya yang berapi-api, Meenakshi Chaudhary…!!

peluang pekerjaan

Jika anda mempunyai bakat, masa lapang dan tenaga untuk menulis filem dan berita hiburan… Anda mempunyai peluang sebagai penulis/wartawan di India Herald Group. Hantar profil anda hari ini dan contoh berita terbaik yang pernah anda tulis.

Read More :   Điều kiện Mở và Cập nhật Phí BCA cho Tài khoản Hiện tại - Bảng giá & Biểu thuế 2022

[email protected]
04042601008

Sumber: IndiaHerald.com – murali krishna]]>

Source : www.indiaherald.com

Share