Percubaan Liz Truss untuk menamatkan perdamaian dalam menghadapi ancaman dari China dan Rusia tidak boleh dipertikaikan.

Percubaan Liz Truss untuk menamatkan perdamaian dalam menghadapi ancaman dari China dan Rusia tidak boleh dipertikaikan.

memanggil tentera

TIADA SIAPA patut menyalahkan botol Liz Truss.

Dia bercadang untuk mempertaruhkan tugasnya sebagai perdana menteri dengan meningkatkan ekonomi, walaupun ia bermakna membuat pemotongan cukai berani yang kedengaran buruk.

Ini adalah perubahan besar daripada kerajaan selama bertahun-tahun oleh kumpulan fokus. Kami hanya boleh mengharapkan hasil.

Satu gesaan yang dibuat Perdana Menteri semalam di New York, yang sepatutnya tidak dipertikaikan, adalah untuk meneruskan atau meningkatkan komitmen kami terhadap senjata dan bantuan kepada Ukraine dan menamatkan dekad kompromi dalam menghadapi ancaman dari China dan Rusia.

Sudah tentu penting untuk melindungi Ukraine dan Barat daripada kezaliman. Tetapi juga untuk memastikan bahawa Ukraine cukup kuat untuk memaksa Putin berundur. Dia sentiasa boleh menjualnya sebagai kemenangan kepada rakyatnya. Ada yang benar-benar suci.

Satu-satunya pilihan lain ialah membalas dengan senjata nuklear taktikal, mengasingkan beberapa sekutu globalnya dan mungkin juga jeneralnya sendiri. Atau memanggil berjuta-juta rekrut muda yang tidak terlatih sebagai artileri untuk serangan baharu – walaupun kerugian besar menyebabkan dia tersingkir.

Berundur adalah yang terbaik dalam segala hal. Mempercepatkan bermakna meletakkan lebih banyak senjata yang lebih baik di tangan Ukraine.

Putin dan anteknya yang menjijikkan Lavrov tidak boleh diharapkan untuk “berunding”.

penembak tepat pada y va

Sebarang impian yang penuh harapan untuk perpaduan yang berkekalan dalam permaisuri kita yang hilang serta-merta dihanyutkan oleh orang ramai Remoaner yang sinis.

Kegembiraan semalam?

Liz Truss akan mengakui bahawa perjanjian perdagangan UK-AS masih bertahun-tahun lagi.

Europhiles berseru dengan gembira bahawa tidak, yang termiskin dalam masyarakat tidak mampu membeli makanan yang lebih murah di Amerika.

Menyokong EU sehingga lelaki dan wanita terakhir, buruh secara serentak berjaya membentangkan hasil pilihan mereka sebagai kegagalan besar kerajaan.

Read More :   Pinjaman Mudah dan Cepat pada Aplikasi DANA

Jika mereka mengikuti sebarang berita di luar gelembung Twitter, mereka akan tahu bahawa perjanjian AS tidak ada dalam agenda selama bertahun-tahun, terutamanya sejak Joe Biden dipilih.

Kerajaan telah lama mengalihkan perhatiannya ke tempat lain. . . sebagai contoh, kepada perjanjian besar yang dia sedang berunding dengan India.

Kami telah menulis banyak tentang pemerintahan Ratu yang luar biasa selama 70 tahun.

Kami mula mengesyaki bahawa krisis Remoaner mungkin bertahan lebih lama.

wira keranda

BAYANGKAN detik paling tegang yang pernah anda alami.

Sekarang bayangkan meletakkan keranda kayu oak bertimbal Ratu berulang kali sambil berbilion-bilion menonton setiap langkah. Sehelai dan . . . baik, ia tidak patut difikirkan.

Tonton saat Holly dan Phil tiba

William dan Harry mempunyai seorang adik perempuan

Oleh itu, ketika dunia menahan nafasnya, kami memberi hormat kepada Pengawal muda, yang baru dari Iraq, yang telah membawa beban berat ini tanpa gagal, termasuk di tangga Gereja St George di Windsor.

Mari kita dapatkan beberapa pingat untuk lelaki ini.

Source : nouvellefr.com

Share