Penilaian Umur yang Tidak Dilupakan – HIGINA

Penilaian Umur yang Tidak Dilupakan – HIGINA

Penilaian Umur yang Tidak Dilupakan

Tidak dapat dilupakan digredkan 18+. Penilaian umur ialah sesuatu yang menilai kesesuaian filem, rancangan TV, buku, permainan video atau siri kepada penontonnya. Mengetahui Penilaian Umur filem, rancangan TV, buku, permainan video atau siri akan membolehkan penonton meletakkan kandungan ke dalam kategori, yang akan menyedarkan kita tentang kumpulan umur yang boleh menonton kandungan tersebut. Sentiasa penting untuk mengetahui penarafan umur tentang perkara yang dirancang untuk dihadiri oleh seseorang, ini menggambarkan kepentingannya Tidak dapat dilupakan Penggredan umur dan keperluan untuk mengetahui Tidak dapat dilupakan Penilaian umur, terutamanya jika anda bercadang untuk menunjukkan kandungan kepada anak-anak anda. Penarafan umur filem, rancangan TV, buku, permainan video atau siri tertentu diputuskan berdasarkan kriteria yang berbeza dan kriteria ini diputuskan oleh jadual yang memberikan penilaian umur, perkara yang sama boleh dilihat dalam kes Tidak dapat dilupakan Peringkat umur.

Read More :   Pemula entiti kepada entiti untuk menghadapi undang-undang yang lebih keras apabila Kenya bergerak untuk melindungi data peribadi - TechCrunch

Kriteria keputusan untuk penilaian umur yang tidak dapat dilupakan

Beberapa papan biasa yang menentukan penilaian umur ialah sistem penilaian filem MPAA untuk filem, Garis Panduan Ibu Bapa TV untuk siri televisyen, papan penilaian perisian hiburan untuk permainan video, Persatuan Penilaian Kandungan Internet untuk kandungan dalam talian dan sistem penilaian Marvel untuk komik. Terdapat banyak lagi jadual dan sistem sedemikian yang telah dicipta untuk menilai kandungan hiburan, dan Unforgotten adalah salah satu daripadanya. Klasifikasi umur sebagai 18+. Di bawah adalah beberapa kriteria umum yang menentukan kedudukan umur. Kriteria ini telah diperiksa semasa Penilaian Umur yang Tidak Dilupakan memutuskan

  • Keganasan dan Gore

  • Kandungan seksual

  • Kandungan dewasa

  • Bahasa eksplisit

Panduan Ibu Bapa yang tidak dapat dilupakan

Ibu bapa adalah penjaga utama yang mesti sedar tentang Yang Dilupakan Penilaian umur kerana ibu bapalah yang menentukan sama ada anak mereka patut menonton filem, rancangan TV, buku, permainan video atau siri. Dan jika kandungan mengandungi keganasan, keganasan, kandungan seksual, kandungan dewasa dan bahasa yang kasar, kandungan ini tidak sesuai untuk kanak-kanak. semak ia Tidak dapat dilupakan Penarafan umur yang diberikan dalam bahagian di atas untuk mengetahui sama ada Unforgetten sesuai untuk kanak-kanak.

Read More :   Bab terakhir Dragalia Lost (Bab 26 Bahagian Dua) ​​telah dikeluarkan.

Adakah Unforgotten sesuai untuk kanak-kanak?

Jika ada yang ingin tahu sama ada ianya Tidak Dapat Dilupakan ia sesuai untuk kanak-kanak, mereka harus tahu Tidak dapat dilupakan Peringkat umur. Sekiranya Tidak dapat dilupakan Penilaian Umur meletakkan filem dalam kategori yang sesuai untuk kanak-kanak, maka kanak-kanak boleh menonton kandungannya dan jika ini tidak berlaku dan Tidak dapat dilupakan Penilaian Umur meletakkan kandungan dalam kategori yang sesuai untuk orang dewasa sahaja, kanak-kanak tidak boleh menonton Tidak dapat dilupakan. Jadi pastikan anda menyemaknya Penilaian Umur yang Tidak Dilupakan sebelum memutuskan sama ada ia sesuai untuk kanak-kanak.

Kajian yang tidak dilupakan

Secara amnya, apabila seseorang itu mencari yang Tidak Dapat Dilupakan Penarafan umur juga dicari Tidak dapat dilupakan semak untuk mengetahui sama ada ia bagus. Pendapat umum di kalangan masyarakat umum ialah Tidak dapat dilupakan ia cukup bagus dengan semua pujian yang diterima tetapi terdapat juga beberapa ulasan negatif yang jelas kerana setiap orang berhak mendapat pendapat mereka sendiri. Ulasan positif dan negatif itu Unforgotten has garner boleh dilihat pada pelbagai platform penjanaan ulasan.

Read More :   Jenis Penyelidikan

Penafian tanggungjawab: Maklumat di atas adalah untuk tujuan maklumat am sahaja. Semua maklumat di Laman Web disediakan dengan niat baik, namun kami tidak membuat sebarang representasi atau jaminan dalam apa jua bentuk, nyata atau tersirat, tentang ketepatan, kecukupan, kesahihan, kebolehpercayaan, ketersediaan atau kesempurnaan sebarang maklumat di Laman Web.

Share