Pengantin Lelaki yang Menakjubkan Bab 4862 (The Charismatic Charlie Wade Bab 4862)

Pengantin Lelaki yang Menakjubkan Bab 4862 (The Charismatic Charlie Wade Bab 4862)

Jadi dia memandang Charlie dan berkata dengan dingin: “Saya adalah keturunan generasi kelapan Xuanjitang, nama Xuanjitang seperti guruh di Pulau Hong Kong, tanah besar, malah seluruh Asia Timur dan Asia Tenggara, bagaimana anda boleh membandingkan palsu seperti awak? Ayuh, saya nasihatkan awak menjauhi Cik Fei sebelum mendedahkan diri awak, atau jika sesuatu berlaku pada harta feng shui Miss Fei kerana sampah awak, awak akan dipersalahkan atas kematian awak!”

Pada masa itu, Charlie memandang ke arah Jack Yaleman ke-2 dan bertanya dengan penuh minat, “Mr. Yaleman 2nd berasal dari Xuanjitang? Saya tidak tahu apa kaitan dengan Jack Yaleman?’

Jack Yaleman II segera berkata dengan angkuh, “Jack Yaleman ialah ayah saya! Dia terkenal di dalam dan luar negara dalam bidang metafizik Feng Shui, dan merupakan guru nombor satu! Tokoh besar yang tidak terkira di Pulau Hong Kong semuanya peminatnya!”

“Oh… jadi ternyata. Itu…” Charlie tersenyum kecil, “Saya tidak tahu di mana Tuan Yaleman sekarang?”

Read More :   45 76 33 4x Muat Turun Percuma Bokeh Penuh Terbaik Tanpa VPN Tanpa Penapisan

Jack Yaleman 2nd segera menggenggam tangannya dari jauh: “Ayah saya meninggalkan Pulau Hong Kong tahun lalu dan pergi keluar untuk mencari tempat yang unik untuk berundur dan berlatih. “

Berundur?” Charlie tersenyum dan bermain sepuas-puasnya, “Sebenarnya, saya pernah menjalinkan hubungan dengan ayah awak ketika itu.”

Jack Yaleman 2nd bertanya dengan terkejut, “Adakah anda telah bertemu ayah saya?”

“Ya.” Charlie tersenyum dan berkata, “Itu tahun lepas.”

Jack Yaleman 2nd terkejut dan berkata, “Tahun lepas?! Di manakah anda bertemu?!”

Charlie berkata dengan acuh tak acuh, “Di Bukit Aurous.”

Jack Yaleman 2nd Charlie memandangnya tercengang, bergumam, “Ayah saya pergi ke Aurous Hill tahun lepas. Pada masa itu, dia memberitahu saya dia akan menyertai lelongan untuk membida Tridacula yang unik. Awak jumpa dia ke masa tu?’

“Betul.” Charlie tersenyum dan berkata, “Tuan Yaleman sedang dalam lelongan, ini sangat mengagumkan, saya sangat kagum.”

Jack Yaleman 2nd tidak dapat menahan gugup.

Bukan dia takut dengan Charlie, tetapi dia tidak pernah tahu di mana ayahnya.

Read More :   HARVEY

Tidak lama selepas bapanya pergi ke Aurous Hill, dia kehilangan berita itu. Jack Yaleman 2nd bimbang sesuatu akan berlaku kepadanya. Dia pernah menemui seseorang untuk menyiasat di Bukit Aurous, tetapi tiada bukti ditemui.

Untuk mengekalkan reputasi Xuanjitang, Jack Yaleman 2nd mengumumkan bahawa bapanya telah mula berundur.

Tetapi dia tidak berhenti mencari keberadaan ayahnya. Lagipun, reputasi Xuanjitang disokong terutamanya oleh bapanya, Jack Yaleman. Orang kaya di Pulau Hong Kong sanggup mengenali tanda Xuanjitang kerana kuasa Yaleman.

Hanya dengan mengisytiharkan bahawa Jack Yaleman sedang berundur, pengaruh Xuanji Hall boleh dikekalkan.

Jika tidak, apabila penduduk Pulau Hong Kong mengetahui bahawa keberadaan Jack Yaleman tidak diketahui, pengaruh Dewan Xuanji juga akan merudum.

Jadi Jack Yaleman 2nd bertanya kepada Charlie sedikit gugup, “Tuan, di manakah anda kali terakhir melihat ayah saya? Apa yang dia buat?”

Charlie tersenyum dan berkata, “Kali terakhir saya melihat ayah kamu berada di lelongan itu, ayah kamu tidak membawa wang yang cukup untuk membeli kulit kerang itu, nampaknya agak tidak menyenangkan.”

Read More :   Novel My True Colors Bab 4078 – 4079 – XH Tales

Riak wajah Jack Yaleman 2nd berubah sedikit.

Semasa bapanya menghadiri lelongan tahun lalu, dia pernah mendengar ayahnya bercakap mengenainya di telefon.

Pada masa itu, ayah saya sangat marah, mengatakan bahawa dia membunuh seorang budak lelaki di tengah jalan dan merebut trilobite dengan harga lebih 100 juta, yang menyebabkan dia sangat tertekan.

Nanti ayah kata nak cari peluang nak rebut balik kerang tu.

Tetapi di mana ayah berada tidak diketahui.

Pada masa ini, Jack Yaleman 2nd tidak dapat membantu tetapi bertanya, “Apa yang berlaku kemudian?! Adakah anda tahu apa yang berlaku seterusnya?’

Charlie tersenyum dan berkata, “Saya mendengar kemudian bahawa ayah kamu telah dihina pada persidangan metafizik. Seorang guru metafizik di kawasan pedalaman, apabila dia bergaduh dengan orang lain, kerana dia terlalu suka berpura-pura, dia dipimpin oleh yang lain menjadi panah petir, dan terbelah menjadi debu.’

SENARAI BAB

Share