Pengacara (Musim 1) Episod 6: Ringkasan

Pengacara (Musim 1) Episod 6: Ringkasan

Kongsi artikel ini

She-Hulk: The Lawyer (Musim 1) Episod 6, Ringkasan & Pengakhiran, Penerangan:

Belum berlaku lagi.

Ya, bercakap tentang She-Hulk: Attorney of Law’s major selling point, Charlie Cox’s Daredevil/Matt Murdock tidak muncul dalam episod akhir, yang agak mengejutkan memandangkan dia mengejek pengenalannya pada penghujung episod terakhir itu. episod.

Sebaliknya, persaingan antara Titania (Jameela Jamil) dan Jen/She-Hulk menyaksikan Mallory dan Nikki mendapat pelanggan baharu, Craig Hollis/Mr. Immortal (lakonan David Pasquesi) benar-benar membunuh dirinya dan hidup semula untuk melarikan diri dari sebarang konfrontasi dengan isterinya.

She-Hulk: Attorney at Law (Musim 1) Episod 6: Ringkasan

Pengacara She-Hulk (Musim 1) Episod 6

Jen menerima jemputan perkahwinan daripada kawan zaman kanak-kanak Lulu (Patti Harrison) yang sepatutnya menjadi pengiring pengantin. Selepas mengumumkan kepada penonton bahawa ini akan menjadi episod perkahwinan yang tersendiri, dia tiba sebagai She-Hulk memakai pakaian baharu yang direka oleh Luke. Semua orang teruja untuk melihatnya, tetapi Lulu meminta Jen untuk berada dalam bentuk manusia supaya guruh pengantin perempuan tidak terjejas.

Pada majlis perkahwinan, Jen menjadi sangat mabuk, bertemu dengan seorang lelaki bernama Josh (Trevor Salter), dan akhirnya menggodanya. Waktu kerja perkahwinan Jen disingkatkan oleh ketibaan Titania, yang tidak bersedia untuk melepaskan apa-apa dan mahu mengaibkan Jen dengan mencipta kekacauan.

Sementara itu, Mallory dan Nikki berurusan dengan pelanggan bernama Mr. Immortal yang menghadapi beberapa masalah dengan perceraian. Mereka tidak lama lagi mengetahui bahawa orang ini mungkin mati dan hidup semula, dan dengan cara ini dia terus mengelakkan isterinya. Kekacauan berlaku apabila semua pasangan mula menyuarakan rungutan dan tuntutan mereka, tetapi Nikki campur tangan dan segera mencari penyelesaian untuk meredakan keadaan.

Read More :   Các vị thánh là mối đe dọa hợp pháp để hạ gục Buccaneers

She-Hulk: Attorney at Law (Musim 1) Episod 6: Kenyataan Penamat

Pergaduhan tercetus antara Titania dan Jen di majlis perkahwinan itu. Lulu yang mabuk masuk dan, yang mengejutkan Jen, teruja melihat Jen dalam bentuk She-Hulk. Pada mulanya enggan kerana Lulu yang menjanjikan, Jen akhirnya mengambil bentuk She-Hulk untuk mengalahkan Titania. Sebelum Titania pergi, dia mengisytiharkan ia belum berakhir lagi.

Semasa Mallory dan Nikki melepak bersama selepas berjaya mengendalikan kes Encik Immortal, mereka menemui tapak web yang dinamakan sempena nama beliau. Kepintaran Mengandungi banyak mesej kebencian terhadap She-Hulk. Mallory meminta Nikki untuk tidak mengganggu Jen tentang perkara ini kerana baginya, dia tidak lebih daripada troll internet. Bagaimanapun, Nikki mendedahkan segala-galanya kepada Jen, walaupun kedua-duanya nampaknya tidak mengganggu.


ARTIKEL BERKAITAN:

BATMAN DI PAWAGAM: TERAMAT HITAM TETAPI SANGAT BERWARNA-WARNA


Dalam adegan terakhir, kita melihat sekumpulan orang bekerja di makmal, dan jarum bersaiz super sedang dibuat. Tiada satu pun wajah mereka atau butiran lain didedahkan.

Kini, hampir pasti kumpulan orang misteri ini tidak berniat baik dan mahu mencederakan Jen/She-Hulk, dan mereka berkemungkinan menjadi penjahat terbesar rancangan itu. Matt Murdock/Daredevil mungkin akan menjadi sekutu Jen dalam memerangi orang ini, tetapi itu tidak mencukupi untuk menyelamatkan rancangan ini. Jarum akan cukup kuat untuk menusuk kulit She-Hulk. Tetapi masalahnya ialah melainkan terdapat beberapa tulisan berkilat pada tiga bab terakhir, semuanya kelihatan sangat samar dan kurang berkembang. Memandangkan kemajuan setakat ini, ini tidak mungkin.

Di Marvel Comics, kumpulan Intelligencia termasuk beberapa minda paling jahat di dunia, dan matlamat utama mereka adalah untuk berkongsi pengetahuan di kalangan dalang jenayah. Pengenalan kumpulan ini mungkin akan menjadi masalah besar untuk masa depan MCU. Walaupun, memandangkan sifat persembahan ini, spekulasi sentiasa boleh gagal.

Read More :   165.63.l53.200 Video Bokeh đầy đủ mới nhất Apk 2022

Kami berharap untuk mendapati diri kami berada dalam situasi yang sangat memuaskan dan kurang mengelirukan pada penghujung episod minggu depan.

SHE-HULK: PENGACARA (MUSIM 1), BAB 6 PAUTAN IMDB, WIKIPEDIA
PELAKON – TATIANA MASLANY, MARK RUFFALO, GINGER GONZAGA, JAMEELA JAMIL, TEAM ROTH, BENEDICT WONG, CHARLIE COX
Di mana hendak menonton SHE-HULK: ATORNEY AT LAW

Kongsi artikel ini

Source : www.highonfilms.com

Share