Pemuat turun video YouTube yang paling mudah digunakan

Pemuat turun video YouTube yang paling mudah digunakan

Sebenarnya terdapat banyak cadangan daripada permohonan muat turun video youtube yang boleh digunakan. Lebih-lebih lagi, aplikasi ini dianggap membantu anda menyimpan video dari Youtube dengan mudah. Malah, kebanyakan mereka juga menawarkan antara muka yang sangat selesa. Paling penting, sudah tentu, ia memudahkan anda untuk mendapatkan video beresolusi sangat tinggi pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, anda perlu memilih aplikasi mengikut spesifikasi telefon pintar. Kaedah ini juga mempengaruhi kelajuan muat turun video. Buat perbandingan ciri yang ditawarkan dalam setiap aplikasi.

10 Apl Pengunduh Video YouTube Popular

Pelbagai pilihan daripada aplikasi pemuat turun video youtube ia tidak terdapat di playstore. Anda boleh mendapatkan aplikasi ini melalui pihak ketiga. Faktor keselamatan menggunakan aplikasi sememangnya sesuatu yang patut dipertimbangkan. Selain itu, ciri-ciri dalam antara muka yang ditawarkan oleh aplikasi juga boleh dibandingkan. Kelajuan capaian daripada menggunakan rangkaian internet dianggap sama penting. Inilah yang membuatkan anda boleh mendapatkan kesesuaian yang paling ideal. Berikut adalah 10 aplikasi pemuat turun video youtube yang boleh anda pertimbangkan sebagai:

  1. TubeMate Youtube Downloader

Salah satu cadangan daripada aplikasi pemuat turun video youtube yang boleh anda gunakan ialah TubeMate Youtube Downloader. Anda boleh mendapatkan aplikasi ini melalui pihak ketiga dan ia tersedia secara percuma. Selain itu, terdapat pelbagai pilihan fungsi yang boleh digunakan dengan sangat mudah. Antara muka aplikasinya juga sangat mudah. Malah, anda boleh mencari video yang diingini melalui ruangan yang disediakan. Terdapat banyak pilihan format fail video yang diberikan. Jika anda ingin mempunyai kualiti video yang hebat, sudah tentu anda memerlukan rangkaian internet yang lebih stabil. Pastikan juga kapasiti storan pada telefon pintar anda mencukupi.

  1. Dentex

Pilihan aplikasi lain yang menawarkan muat turun video YouTube ialah Dentex. Malah, anda juga boleh mendapatkan aplikasi ini melalui pihak ketiga. Lebih-lebih lagi, aplikasi ini dianggap agak selamat untuk digunakan. Yang paling penting sudah tentu penampilan aplikasi yang dianggap sangat mudah. Ini memudahkan anda mencari video yang dikehendaki. Kaedah muat turun untuk aplikasi ini juga agak mudah. Anda hanya memilih beberapa pilihan format fail yang tersedia dan kemudian memuat turun dengan beberapa ketikan. Pada masa ini terdapat banyak pilihan format fail yang anda boleh dapatkan. Kualiti video berjulat daripada .flv hingga 1080p.

  1. ArkTube

Anda juga boleh mencuba ArkTube sebagai aplikasi yang digunakan untuk memuat turun video. Anda masih tidak menemui aplikasi ini di playstore. Selain itu, anda perlu mencari aplikasi ini melalui pihak ketiga. Walau bagaimanapun, adalah wajar untuk mengetahui bahawa terdapat banyak arktube palsu yang merupakan perisian hasad dan sangat berbahaya. Inilah yang membuatkan anda berhati-hati semasa memasang aplikasi ini. Anda boleh menikmati ciri aplikasi ini dengan mudah. Kaedah muat turun yang ada sebenarnya hampir sama. Anda tidak perlu risau kerana antara muka aplikasi ini dianggap sangat mudah. Terdapat pelbagai pilihan format fail video yang boleh anda muat turun daripada aplikasi ini.

  1. Youtube InsTube

Ini adalah aplikasi yang juga popular untuk kebanyakan pengguna Android. InsTube Youtube boleh digunakan untuk memuat turun video dengan sangat mudah melalui Youtube. Penampilan antara muka aplikasi ini juga agak mudah. Ini akan memudahkan anda mendapatkan video yang anda inginkan. Proses carian video juga pantas. Anda boleh memuat turun video dengan hanya beberapa ketikan. Terdapat banyak pilihan format video yang anda boleh dapatkan. Selain itu, aplikasi ini juga boleh digunakan untuk memuat turun video dari platform lain seperti Twitter, Facebook dan lain-lain. Pastikan anda mempunyai sambungan internet yang sangat stabil.

  1. VidMate

Aplikasi untuk memuat turun video dari Youtube lain yang boleh anda gunakan dengan mencuba VidMate. Jika anda tidak menemui apl ini melalui PlayStore, cuba cari melalui tapak web pihak ketiga. Walau bagaimanapun, anda perlu berhati-hati dalam memilih VidMate dan mengelakkan aplikasi palsu. Fungsi yang ada juga hampir sama dengan yang lain. Anda boleh mencari video dengan mudah dan cepat. Selain itu, kaedah muat turun video juga mudah dan hanya mengambil beberapa ketikan. Perkara yang paling penting sudah tentu sokongan untuk format fail yang sangat berbeza. Malah, anda boleh menikmati video berkualiti HD pada masa yang sama. Antara muka aplikasi ini sangat mudah kerana kebanyakan hasil carian video mempunyai konsep Grid.

  1. Keepvid

Ini adalah aplikasi yang sangat popular untuk ramai orang. Keepvid pada asalnya adalah tapak web yang menawarkan keupayaan untuk memuat turun video dari pelbagai platform. Walau bagaimanapun, anda boleh menikmati fungsi tersebut melalui aplikasi android. Jika anda tidak menemui Keepvid dalam playstore, cuba cari melalui pihak ketiga. Kelebihan aplikasi ini sudah tentu rupa yang sangat moden dan futuristik. Malah, pilihan menu platform yang ada juga sangat menarik. Anda boleh memuat turun video dari pelbagai platform dengan mudah. Format fail yang tersedia juga adalah sehingga Full HD. Jangan risau kerana kaedah simpan video yang dimuat turun juga boleh terus ke galeri.

  1. YT3 Music Downloader

Anda juga boleh menggunakan aplikasi seperti ini untuk memuat turun video Youtube dengan mudah. YT3 Music Downloader menawarkan fungsi yang sangat mudah. Kaedah carian video juga agak minimalis. Tontonan seperti ini memudahkan anda mencari video yang berbeza. Anda boleh memuat turun video dalam format yang berbeza pada masa yang sama. Perkara yang paling menyenangkan ialah hasil carian boleh terus ditukar kepada format mp3. Inilah yang memudahkan anda mendapatkan koleksi mp3.

  1. Snaptube

Aplikasi ini menawarkan antara muka yang dianggap lebih moden dan menarik. Snaptube juga tersedia melalui pihak ketiga. Saiz fail aplikasi ini tidak begitu besar. Walau bagaimanapun, pengendalian ciri carian video khusus ini akan menjadi sangat mudah. Malah, anda boleh mencari video pada berbilang platform sekaligus, termasuk Vimeo, Facebook, Twitter dan banyak lagi. Snaptube memudahkan untuk menentukan format fail yang dikehendaki. Anda juga boleh mendapatkan video dengan kualiti HD Penuh.

  1. Videoder

Bagi anda yang ingin mendapatkan kualiti video yang sangat bagus dari Youtube, anda boleh mencuba aplikasi Videoder. Malah, aplikasi ini menawarkan ciri muat turun untuk format fail sehingga 2K dan 4K. Antara muka aplikasi juga agak mudah. Di samping itu, anda boleh menikmati proses carian yang sangat pantas. Aplikasi ini menyediakan carian dan muat turun video dari platform lain seperti Vimeo, DailyMotion, Facebook dan lain-lain.

  1. MTube

Malah, aplikasi MTube menawarkan fungsi yang hampir sama seperti yang lain. Walau bagaimanapun, ini boleh menjadi pilihan yang berbeza dengan antara muka yang lebih elegan. Proses mencari video dari MTube adalah pantas. Ciri muat turun tersedia untuk kedua-dua format video dan audio. Anda boleh mendapatkan kualiti video yang dimuat turun dalam HD Penuh. Kaedah simpan akan dilakukan terus pada galeri telefon pintar.

Read More :   Yuran Pemindahan BRI ke BCA melalui Brilink, Teller, Perbankan SMS 2022
Share