Pemindahan diarahkan, trafik disandarkan pada I-80

Pemindahan diarahkan, trafik disandarkan pada I-80

Perintah pemindahan telah dikeluarkan untuk kebakaran pada hari Selasa di Placer County, berhampiran Flat Dutch, yang menutup bahagian Interstate 80. Menurut Pejabat Sheriff Daerah Placer, berikut adalah di bawah arahan pemindahan akibat Kebakaran Belanda: Monte Vista ExitRidge RoadFrost HillMurray RanchAlta Forestry (Tonton strim langsung dalam video di atas.) Daripada mereka yang dipindahkan dari Kebakaran Holland, menuju ke timur dari Alta Bonny Nook ke Crystal Springs. Mereka diminta pergi ke Pusat pemindahan sementara telah disediakan di Pusat Komuniti Sierra Vista di 55 School Street di Colfax. Caltrans berkata Arah Barat I-80 ditutup di persimpangan Laluan 20 Negeri. Arah Timur I-80 ditutup di Colfax. Cal Fire berkata kebakaran telah membakar 20 ekar dan berada pada 0% setakat 1:00 petang. 3 ptg. Zum masuk pada kawasan Flat Belanda pada peta di bawah untuk melihat perintah pemindahan bagi kebakaran ini: Ketua Meteorologi KCRA Mark Finan berkata kebakaran itu datang dalam keadaan berangin dengan angin berkelajuan 12 hingga 15 bsj dan cukup kuat untuk menyebarkan api. Video daripada LiveCopter 3 menunjukkan krew menggunakan kapal terbang dan helikopter untuk menjatuhkan retarder pada api. PETA LALULINTAS MASA NYATA (Pengguna apl, klik di sini untuk melihat peta trafik interaktif kami.) Kebakaran baharu terbongkar apabila kebakaran nyamuk turut terbakar di Placer County dan El Dorado County. Kebakaran itu marak pada hari Selasa, menyebabkan pemindahan baharu di kawasan Stumpy Meadows.

Perintah pemindahan telah dikeluarkan untuk kebakaran pada hari Selasa di Placer County, berhampiran Flat Dutch, yang menutup bahagian Interstate 80.

Menurut Pejabat Sheriff Placer County, jenama Belanda itu berada di bawah perintah pengusiran kerana:

  • Output Vista Dipasang
  • Laluan Permatang
  • Bukit Don
  • Ladang Murray
  • Perhutanan Alta
Read More :   Seattle Mariners vs. Cleveland Guardians Trực tiếp, Kênh TV, Thời gian bắt đầu, Tỷ lệ cược | 28.8

(Lihat liputan langsung dalam video di atas.)

Mereka yang dipindahkan dari Holland Fire diminta menuju ke timur dari Alta Bonny Nook ke Crystal Springs untuk meninggalkan kawasan itu. Pusat pemindahan sementara telah disediakan di Pusat Komuniti Sierra Vista di 55 School Street di Colfax.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda boleh mencari kandungan yang sama dalam format yang berbeza atau mendapatkan lebih banyak maklumat di tapak web mereka.

Caltrans berkata Arah Barat I-80 ditutup di persimpangan Laluan 20 Negeri. Arah Timur I-80 ditutup di Colfax.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda boleh mencari kandungan yang sama dalam format yang berbeza atau mendapatkan lebih banyak maklumat di tapak web mereka.

Cal Fire berkata kebakaran telah membakar 20 ekar dan berada pada 0% setakat 1:00 petang.

Zum masuk pada Flat Belanda pada peta di bawah untuk melihat perintah pemindahan kebakaran ini:

Ketua Meteorologi KCRA Mark Finan berkata kebakaran berlaku di tengah-tengah keadaan berangin dengan angin berkelajuan 12 hingga 15 bsj, cukup kuat untuk mempercepatkan kebakaran.

Kandungan ini diimport daripada Facebook. Anda boleh mencari kandungan yang sama dalam format yang berbeza atau mendapatkan lebih banyak maklumat di tapak web mereka.

Video daripada LiveCopter 3 menunjukkan krew menggunakan kapal terbang dan helikopter untuk menjatuhkan retarder pada api.

PETA TRAFIK masa nyata

(Pengguna apl, klik di sini untuk melihat peta trafik interaktif kami.)

Read More :   Giddyfia và Diana bị trục xuất - Techbondhu

Kebakaran baharu berlaku manakala Api Nyamuk turut terbakar di Placer County dan El Dorado County. Kebakaran itu marak pada hari Selasa, memaksa pemindahan baru. Terletak di Stumpy Meadows.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda boleh mencari kandungan yang sama dalam format yang berbeza atau mendapatkan lebih banyak maklumat di tapak web mereka.

Source : comeriones.com

Share