Pembungkus memotong bekas Eagles WR untuk menambah LB ‘sangat direkrut’

Pembungkus memotong bekas Eagles WR untuk menambah LB ‘sangat direkrut’

Iklan

Pertahanan Getty Rookie DQ Thomas, No. 53 mereka dijangka menyertai senarai latihan Packers.

Green Bay Packers menambah pemain pertahanan dalaman ke dalam barisan mereka, dengan bekas pemain utama Krys Barnes kekal dalam simpanan kecederaan sehingga sekurang-kurangnya Oktober.

Pengurus besar Packers Brian Gutekunst merekrut bekas rookie New York Jets DQ Thomas ke senarai latihan pasukan selepas menjemputnya untuk menyambutnya pada 20 September. Senarai ahli pasukan pelaksana.

Thomas ialah seorang pelajar baru yang “bersedia tinggi”, tidak dirangka yang keluar dari kerjaya cemerlangnya di Middle Tennessee State, dan seperti yang dinyatakan oleh Tom Silverstein dari Milwaukee Journal Sentinel, dia menerima wang jaminan $130,000 untuk menandatangani dengan New York Jets pada bulan Mei. Pemain belakang seberat 6 kaki 2, 216 paun itu bermain selama lima musim untuk Blue Raiders dan berakhir sebagai pendahulu sepanjang masa program mereka dalam pasukan yang tewas (53) dan dipecat (20.5).

Sumber itu berkata #Packers telah menandatangani ILB DQ Thomas kepada skuad latihan mereka. UDFA yang direkrut tinggi dari Middle Tennessee St., yang dijamin $130,000 untuk menandatangani kontrak dengan Jets, menurut laporan. Jets menendangnya dari pasukan latihan. 6-2 dengan 20.5 guni pada MTS, 216 LB pantas.

– Tom Silverstein (@TomSilverstein) 20 September 2022

Bagi Fulgham, pemain berusia 27 tahun itu menguruskan Philadelphia Eagles di padang selamat datang (539) pada musim 2020 dan menyertai latihan pertengahan Packers untuk menambah sedikit pengalaman kepada penyambut tetamu yang agak muda. Dia adalah satu-satunya penerima lain dalam senarai latihan mereka, bersama Juwann Winfree, yang sebelum ini dianugerahkan untuk kenaikan pangkat ke skuad hari perlawanan Minggu 1 menentang Minnesota Vikings.

Read More :   Giao dịch bất biến thua lỗ với phương pháp này!

Thomas memberikan pengemas satu perkembangan yang menjanjikan

Dia dijangka bertukar kepada pertahanan dalam selepas Packers tewas kepada Barnes pada perlawanan pembukaan musim akibat kecederaan buku lali yang besar. Dia adalah pertahanan #3 di belakang De’Vondre Campbell dan rookie pusingan pertama Quay Walker, dan walaupun dia pulih dengan cepat, dia tidak akan layak untuk kembali ke senarai aktif sehingga pertengahan minggu ke-6, meninggalkan Isaiah McDuffie sebagai kedalaman tunggal. bahagian di sebalik permulaan mereka.

Dengan Thomas kini berada di atas kapal, isu itu sekurang-kurangnya sebahagiannya diselesaikan. Rookie itu berlawan dengan baik dan menunjukkan rentak yang baik untuk Jets dalam tiga perlawanan pramusimnya bulan lalu, memperoleh rating tackle 83.1 yang mantap daripada Pro Football Focus, memberikannya rayuan berganda apabila bersenjatakan pasukan khas. Terdapat beberapa titik rumit dalam permainannya yang perlu diperbaiki, terutamanya dalam liputan, tetapi dia masih boleh mempunyai potensi peningkatan yang baik untuk Packers jika dia mengambil taktik dengan cepat.

Walau bagaimanapun, Packers lebih cenderung untuk memanggil pemain pertahanan dalaman yang lain pada senarai latihan mereka – Ray Wilborn tahun ketiga – jika mereka mahukan bala dalam beberapa minggu akan datang. Dia telah bermain dengan pasukan sejak menandatangani kontrak simpanan/masa hadapan pada Januari 2021 dan mempunyai pemahaman yang lebih baik tentang apa yang diharapkan daripada sistem pertahanan Joe Barry, yang sepatutnya meletakkannya di hadapan Thomas dalam permainan. Namun, persaingan tidak menyakitkan.

The Packers juga bekerja pada bekas pemain barisan Bears

Thomas mungkin satu-satunya pemain baharu yang ditandatangani oleh Packers pada hari Selasa, tetapi mereka juga sedang mengusahakan segelintir pemain yang boleh bermain dalam senarai latihan mereka, termasuk bekas pemain belakang Chicago, Chicago Bears Joel Iyiegbuniwe.

Read More :   Đếm ngược, Ngày phát hành, Tóm tắt, Thời gian công chiếu, Đoạn giới thiệu & Đoạn giới thiệu »Amazfeed

Iyiegbuniwe telah dipilih untuk Bears pada pusingan keempat pada 2018 dan telah bermain 58 perlawanan untuk mereka sepanjang empat musim lalu, mencatatkan sejumlah 29 bola, satu pesongan hantaran dan satu rabaan paksa. Selepas Chicago enggan menandatangani semula dia sebagai ejen bebas, dia menandatangani kontrak setahun dengan Seattle Seahawks, tetapi bergelut dalam kedua-dua perlawanan pramusim – terlepas dua pemintasan – dan dilepaskan dalam pemotongan kedua.

Selain itu, bekas penyerang pusingan pertama CFL Ryan Hunter berlatih dengan Packers pada hari Selasa bersama tiga pemain baru yang tiba-tiba: serangan serangan Blaise Andries (Minnesota) dan Myron Cunningham (Arkansas) dan pemain pertahanan Clarence Hicks. (Texas-San Antonio).

Lebih banyak berita pembungkus

Memuatkan lebih banyak cerita

Iklan

Source : nouvellefr.com

Share