Pembocor Grand Theft Auto VI Didakwa Ditangkap Di UK

Pembocor Grand Theft Auto VI Didakwa Ditangkap Di UK

Tarikh Grand Theft Auto VI Kebocoran itu adalah salah satu yang terbesar dalam sejarah media. Dan penggodam di sebalik pelanggaran besar ini telah ditangkap di UK, menurut laporan baru.

BERKAITAN: Rockstar Dedah Selepas Kebocoran Grand Theft Auto VI Secara Besar-besaran

Seorang budak lelaki berusia 17 tahun telah ditangkap “kerana disyaki menggodam” di Oxfordshire, menurut akaun Twitter Polis London. Wartawan Matthew Keys kemudiannya menyatakan di Twitter bahawa salah satu sumbernya menyatakan bahawa penahanan ini berkaitan dengan hack Rockstar Games dan mungkin Uber. Teapotuberhacker pengguna GTAForums menyatakan bahawa, seperti yang dicadangkan oleh nama pengguna, mereka akhirnya memecah masuk dengan kedua-dua syarikat.

LEBIH LANJUT: Di dalam Komitmen Pasukan Pembunuhan Beramai-ramai Texas Chainsaw terhadap Ketulenan Abadi (dan Berbahaya)

Polis London tidak lebih spesifik, tetapi Keys menyatakan bahawa kemas kini akan dibuat lewat hari ini. Malah dia melaporkan bahawa siasatan dijalankan bersama FBI.

Source : dial.news

Read More :   Meghan memberikan Ultimatum Brutal kepada Putera Harry; Dia mengadu bahawa dia tidak mendapat wang untuk pertunangan
Share