Pemain tenis Ashley Harkleroad sahaja dalam video!

Pemain tenis Ashley Harkleroad sahaja dalam video!

Video yang bocor sahaja mendapat perhatian ramai di Twitter, Reddit dan YouTube. Bekas juara tenis Wimbledon Ashley Harkleroad telah menyertai OnlyF dan kini lebih berminat dengan bikini berbanding bola tenis. Ashley Harkleroad ialah pemain tenis. Walaupun Harkleroad baru-baru ini mula menyiarkan kandungan eksplisit, dia mula dikenali dengan penampilan yang menggoda apabila dia bergambar topless untuk muka depan majalah Playboy pada kemuncak kerjaya bermainnya. Ikuti laman web kami, newsyblogy.comuntuk kemas kini terkini!!!!!!

Video pemain tenis Ashley Harkleroad telah keluar.

– Iklan –

Harkleroad memperoleh hampir $10,56,120 bermain tenis. Pada satu ketika dia berada di ranking ke-39 dunia. Dia pernah bertarung dengan juara seperti Maria Sharapova dan Serena Williams, antara lain. Cara ia berfungsi sekarang, bagaimanapun, sangat berbeza.

Read More :   Tapak pelupusan sampah dan perubahan iklim meningkatkan konflik beruang kutub-manusia di Artik: laporan

– Iklan –

Dia cuba mendapatkan peminat sukan untuk melawat tapak webnya dengan menjadikan dirinya kelihatan “bersukan, genit, suka bermain, menyeronokkan dan di atas permainannya.” dia pernah berada dalam kelompok 40 terbaik Persatuan Tenis Wanita (WTA). Dalam bio Instagramnya, yang menyebut muka depan Playboynya, dia berkata: “Saya suka memuat naik gambar yang bagus.” “Foto cantik” ini kini mendapat tempat di akaun OnlyF.

Apakah nama Ashley Harkleroad?

– Iklan –

Wanita berusia 37 tahun itu berkata dia adalah bekas pemain tenis profesional pertama yang memilih laluan ini. Dia bermain dalam seri Wimbledon enam kali dan mencapai pusingan ketiga pada 2006. Harkleroad berkata, “Saya pemain tenis profesional pertama yang pernah menjadi sampul majalah Playboy dan kini Onlyf.”

Baca lebih lanjut mengenai Berita Viral

Read More :   Diari Pemikiran Buruk Bab 14 & Bab 15 Bahasa Inggeris

Ashley Harkleroad: Wikipedia & Bio

OnlyF Harkleroad ialah perkhidmatan premium yang berharga sekitar $8.50 sebulan. Pemain bola sepak Madelene Wright, pemain bola keranjang Liz Cambage dan pemain trek dan padang Renee Gracie adalah antara atlet lain yang telah menyertai laman web ini untuk memperbaiki cara mereka bercakap dengan peminat mereka.

Paige VanZant berkata, “Saya berasa hebat,” yang merupakan salah satu cara liciknya untuk mengusik. Apabila saya berada di sana, saya rasa saya melakukan kerja yang baik dan kami menang. Semua orang dapat melihat betapa saya mahu menjadi ahli gusti profesional. Saya tahu tidak ada tempat lain yang saya lebih suka memulakan kerjaya saya di AEW. Ia mesti menjadi bayar setiap tontonan, dan ia mesti menjadi acara besar. Memandangkan saya seorang yang membayar setiap tontonan, mereka terpaksa membayar saya wang untuk muncul.

Read More :   Apakah model TCP/IP?

– Iklan –

Share