Pelapis barisan Miami Dolphins Tua Tagovailoa sedang berasa panas kerana berita perkahwinan yang bocor

Pelapis barisan Miami Dolphins Tua Tagovailoa sedang berasa panas kerana berita perkahwinan yang bocor

Tua Tagovailoa memahami bahawa berurusan dengan media adalah sebahagian daripada wilayahnya NFL. Tetapi apabila wartawan menyeberang dari padang ke kehidupan peribadinya, ketika itulah quarterback Miami Dolphins kecewa.

Bulan lalu, Tagovailoa secara senyap-senyap mengahwini Annah Gore di North Carolina. Usaha untuk merahsiakan langkah besar itu tidak berjalan seperti yang dirancang, dengan Sukan FOX Andy Slater melaporkan berita itu di Twitter.

Ini tidak sesuai dengan Tagovailoa.

“Maksud saya, bagi saya, saya suka merahsiakan hidup saya seboleh mungkin dan itulah yang kami cuba lakukan dengan saya dan isteri serta kehidupan seharian saya.” Tagovailoa berkata. “Tetapi jelas sekali di dunia ini ia bukan seperti itu. Ia hampir tidak menghormati untuk melakukan itu, tetapi itulah hakikatnya. Saya tidak boleh berbuat apa-apa mengenainya. saya ada isteri.

Read More :   Pengikut Tiktok Com Menambah Pengikut Tiktok Selamat? kejadian ini!

“Ia sangat istimewa. Saya tidak tahu bagaimana ia akhirnya bocor, tetapi dia pasti telah menunggu di luar mahkamah selama seminggu atau sesuatu.”

Tagovailoa belajar dengan cara yang sukar bahawa, dalam NFL, privasi tidak wujud. Walau bagaimanapun, dia bukan peminat tegar pemikiran ini.

Tua Tagovailoa memasuki tahun vokal 3

Komen Tua Tagovailoa baru-baru ini mengenai campur tangan media dalam kehidupan peribadinya bukanlah kali pertama quarterback ketiga bersuara selama musim panas. Dia tiada masalah letupan pengkritiknya awal musim ini.

Read More :   Psikologi Tindakan Iklim Harian yang Diilhamkan

Dalam dua musim NFL pertamanya, Tagovailoa mencatatkan rekod 13-8 sambil melontar 27 touchdown dengan 15 interceptions. Terdapat segelintir yang mengkritik bekas bintang Alabama itu, ragu-ragu dengan keupayaannya untuk mengambil langkah besar seterusnya sebagai pejalan kaki pada 2022.

Bagi Tagovailoa, pemikiran itu masuk ke satu telinga dan keluar ke telinga yang lain. Sebenarnya, gores itu – dia tidak mendengar langsung.

“Saya tidak mengenali mana-mana lelaki ini,” kata Tagovailoa. per NFL.com. “Jika itu yang mereka katakan, maka baik untuk mereka. … Mereka menarik orang ramai untuk clickbait atau saya tidak tahu, apa pun perkara itu.

“Kalau saya tak dengar awak, awak tak berapa penting bagi saya. Jika anda berada dalam kalangan saya dan saya boleh mendengar anda, apa yang anda katakan, anda pastinya amat penting bagi saya. Jadi jika saya tidak dapat mendengarnya, maka ia mungkin tidak penting.”

Read More :   Mod Terbaik untuk Monster Hunter Rise: Sunbreak

Kami masih tidak tahu jenis quarterback Tagovailoa pada tahun 2022. Namun, apa yang kami tahu ialah dia tidak tahan dengan “barang” sesiapa semasa kem latihan.

Share