Pelakon Savi Thakur “Sekarang saya takut untuk menyertai rancangan yang sedang berlangsung…”

Pelakon Savi Thakur “Sekarang saya takut untuk menyertai rancangan yang sedang berlangsung…”

Pelakon Savi Thakur telah menamatkan penggambaran untuk filem drama komedinya ‘Madam Sir’. Dia menyifatkannya sangat malang selepas menyertai rancangan itu beberapa bulan lalu dan berkata dia kini agak curiga untuk menyertai mana-mana rancangan apabila ia sudah disiarkan.

Dia dilihat memainkan minat cinta Haseena Malik (lakonan Gulki Joshi). Savi berkata, “Saya takut untuk memasuki persembahan yang sedang berlangsung sekarang. Memandangkan pengalaman saya dengan siri ini (Puan Tuan) menyedarkan saya bahawa peranan itu boleh berakhir pada bila-bila masa dan ia bukanlah perasaan yang positif.”

Mengakhiri penggambaran, Savi Thakur berkata, “Perjalanan watak saya dalam rancangan itu sudah berakhir. Saya telah pun menyelesaikan penggambaran saya. Saya sangat seronok memainkan peranan sebagai pegawai polis di skrin. Ia adalah salah satu pengalaman indah yang saya alami dalam rancangan itu.”

Read More :   Eddie Betts Tinggi, Berat Badan, Nilai Bersih, Umur, Hari Lahir, Wikipedia, Siapa, Warganegara, Biografi

Memandangkan perjalanannya dalam rancangan itu akan berakhir, dia kini tidak sabar untuk mengambil projek yang lebih mencabar. Berkongsi kebimbangannya mengenai jadual skrin, pelakon ‘Guddan Tumse Na Ho Payega’ itu berkata, “Sekarang saya tidak sabar untuk memainkan peranan yang lebih mencabar dan menjanjikan. Sebagai seorang pelakon, saya mengambil berat tentang masa skrin saya dalam projek yang saya kaitkan.

Savi Thakur: Saya takut untuk memasuki pertunjukan yang sedang berlangsung

“Saya tidak mahu mengehadkan diri saya kerana saya bersedia untuk memainkan mana-mana peranan yang menarik, tetapi sudah tentu ia perlu menjadi watak utama dalam cerita.”

Selepas muncul dalam banyak rancangan TV, Savi Thakur kini mahu membuat video muzik. “Saya sentiasa berharap untuk membuat video muzik. Mereka sangat hebat. Saya sebelum ini berlakon dalam video muzik Sunanda Sharma ‘Sandal’ dan baru sahaja selesai penggambaran untuk yang kedua yang akan diumumkan tidak lama lagi.”

Read More :   Audio Snapdragon menyampaikan audio berkualiti tinggi merentas pelbagai peranti
Share