Pautan Mod FF Dapatkan Semua Kulit, Himpunan, Berlian Percuma

Pautan Mod FF Dapatkan Semua Kulit, Himpunan, Berlian Percuma

Memainkan permainan Free Fire pasti akan menjadi lebih menarik jika anda mempunyai banyak senjata dan watak yang keren. Tetapi untuk mendapatkan semuanya, sudah tentu, anda memerlukan banyak wang.

Kini bagi anda yang tidak mahu melabur wang untuk mendapatkan kulit senjata, pakaian, haiwan peliharaan dan watak eksklusif dalam artikel ini kami akan memberitahu anda caranya.

Cara untuk mendapatkan semua item dalam permainan Free Fire secara percuma adalah sangat mudah, anda hanya perlu menggunakan Config FF.

Jika anda tidak tahu apa itu Config FF, maka kami mengesyorkan agar anda mendengar artikel yang kami buat ini dari awal hingga akhir.

Kerana jika anda mendengarnya dari awal hingga akhir, anda akan memahami segala-galanya tentang Config FF.

Dengan cara ini, anda akan menggunakan Config FF dengan mudah dan mendapatkan semua item dalam permainan Free Fire secara percuma.

Perkara pertama yang anda perlu tahu tentang Config FF ialah anda boleh mempelajarinya melalui artikel yang telah kami buat di bawah.

Semak Tentang Config FF

Semak Tentang Config FF

Bagi anda yang tidak tahu tentang Config FF, di bawah kami telah ringkaskan tentang Config FF untuk anda fahami.

Config FF ialah fail yang dibuat khusus untuk permainan Free Fire. Dalam fail ini anda boleh mendapatkan semua yang anda inginkan daripada permainan ini secara percuma.

Dengan menggunakan Free Fire Config, anda tidak perlu membelanjakan wang untuk mendapatkan senjata atau perkara lain yang anda mahukan.

Walau bagaimanapun, memuat turun fail Free Fire Config rasmi boleh menjadi agak sukar. Tetapi sekarang anda tidak mempunyai masalah lagi kerana media-n.id ia akan memberikan anda fail Konfigurasi Api Percuma rasmi.

Read More :   Justin Fields Bears berada di tempat yang gembira

Jadi secara asasnya Free Fire Config ialah fail di mana jika anda menggunakan fail tersebut, anda akan mendapat senjata, pek, aksara dan apa sahaja yang anda mahukan.

Adakah FF Config selamat?

Sebelum menggunakannya, ketahui dahulu sama ada fail itu selamat atau tidak untuk digunakan dalam akaun Free Fire anda.

Nah, menurut kajian oleh pasukan media-n.id, ramai orang telah menggunakan fail ini dan akaun permainan Free Fire mereka masih baik.

Tetapi kami tidak dapat memastikan bahawa fail itu selamat atau tidak untuk digunakan. Cadangan kami ialah anda boleh menggunakan akaun kedua atau akaun baharu untuk menguji konfigurasi ini.

Dengan menggunakan akaun baharu, anda pasti tidak rugi jika akaun tersebut diharamkan oleh Garena.

Jadi pada asasnya kami tidak dapat menjamin sama ada konfigurasi ini selamat untuk digunakan. Walau bagaimanapun, daripada data yang kami dapat, ramai orang telah menggunakan fail ini setakat ini.

Konfigurasi pautan FF

Konfigurasi pautan FF

Dengan memuat turun menggunakan pautan yang kami sediakan dalam artikel ini, anda akan mendapat FF Config yang sebenarnya boleh digunakan.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengakses pautan dengan mudah dan cepat. Nah, di bawah ini kami menyediakan beberapa pautan muat turun untuk Config FF.

Anda boleh memilih Free Fire Config yang anda mahu gunakan atau anda boleh menggunakan kesemuanya.

Jika anda sentiasa menang semasa bermain permainan Free Fire maka anda boleh menggunakan Config ini.

Kerana menggunakan Config yang kami sediakan, pastinya mudah untuk memenangi peperangan.

Read More :   PM Modi mempengerusikan lembaga NITI Aayog. pembangunan tanaman, DEB dalam agenda

Anda boleh menggunakan Config ini dengan selamat jika anda tidak suka menggunakan Config.

Sekarang untuk memuat turun Config Free Fire anda boleh memuat turunnya melalui pautan yang telah kami sediakan “DI SINI“.

Nama fail Konfigurasi FF
Saiz 2MB
Versi Edisi lepas
Sumber Media-N.id

Cara Memasang Fail Config FF

Jika anda telah memuat turunnya tetapi tidak tahu cara menggunakannya, anda boleh ikut cara yang kami buat di bawah.

  • Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah melakukan Ekstrak fail Free Fire Auto Headshot Config yang telah anda muat turun sebelum ini
  • saya sedang buat Ekstrak menggunakan aplikasi tersebut ZArchiver
  • Apabila anda telah melakukannya Ekstrak kemudian anda boleh menyalin fail ke folder >> android >> data >> com.dts.freefireth
  • Jika anda telah melakukan kaedah di atas, anda boleh menampal konfigurasi Free Fire Pek permainan Dalam erti kata lain fail >> Cache Kandungan >> Optimum >> android >> permainan >> pek komponen
  • Jika anda ada maka anda boleh bermain permainan Free Fire dengan segera

Sekarang, jika anda telah melakukan kaedah seperti di atas, pastinya Config FF telah pun dipasang dalam permainan Free Fire anda.

Anda hanya perlu log masuk ke permainan untuk mendayakan FF Config dan anda boleh memilih ciri mod yang ingin anda gunakan.

Ciri – Konfigurasi Ciri FF

Terdapat banyak ciri yang anda akan dapat jika anda menggunakan FF Config yang anda boleh dapatkan dari pautan kami.

Ciri-ciri ini pasti akan membantu anda memenangi peperangan dan anda tidak akan bosan dengan permainan Free Fire lagi kerana ia mempunyai banyak ciri daripada Config FF.

Read More :   Jumlah dagangan Ethereum Dapp Berisiko Tinggi Meningkat 2,853%, Laporan Tuntutan Baharu

Bagi ciri yang anda akan dapat jika anda menggunakan Config Free Fire, anda boleh melihat set ciri di bawah.

1. Tangkapan Kepala Auto

Ciri pertama yang anda akan dapat jika anda menggunakan Free Fire Config yang kami sediakan ialah anda akan mendapat ciri tangkapan kepala automatik.

Dengan ciri ini, sudah tentu anda akan dapat dengan mudah mendapatkan boyah atau memenangi peperangan.

2. Semua Kulit

Ciri seterusnya yang anda akan dapat ialah anda akan mendapat semua kulit, pakaian dan senjata dalam permainan Free Fire secara percuma.

Ciri inilah yang membuatkan ramai orang ingin menggunakan Config kerana dengan ciri ini anda tidak akan bosan bermain permainan Free Fire dengan mudah.

3. Semua Haiwan Kesayangan

Mempunyai haiwan peliharaan dalam permainan Free Fire pastinya sangat menyeronokkan. Haiwan peliharaan akan menemani anda semasa anda bermain.

Kini, menggunakan fail yang kami sediakan dalam artikel ini, anda akan mendapat haiwan peliharaan, juga dikenali sebagai haiwan peliharaan, secara percuma.

Dengan ciri-ciri ini, bermain permainan Free Fire pasti akan menjadi lebih menyeronokkan berbanding sebelum ini.

Perkataan terakhir

Menggunakan FF Config pasti akan menjadi lebih menyeronokkan. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan agar anda menggunakan akaun baharu atau akaun kedua untuk menggunakannya.

Anda boleh memuat turun fail FF Config melalui pautan yang kami sediakan di atas dan kami juga telah menyediakan cara untuk memasangnya supaya anda tidak keliru.

Lihat artikel kami yang lain tentang permainan Free Fire. Terima kasih kerana melawat laman web kami. salam hormat.

Share