Pasukan 1 NBA tidak mahu ada kaitan dengan Montrezl Harrell

Pasukan 1 NBA tidak mahu ada kaitan dengan Montrezl Harrell

Montrezl Harrell mempunyai salah satu set kemahiran paling unik di kalangan lelaki besar dalam NBA hari ini. Apa yang dia kurang dalam ketabahan bertahan dan ketabahan mental umum, dia menebusnya dengan kehebatan serangan semata-mata.

Walau bagaimanapun, dia adalah salah seorang daripada beberapa lelaki yang dikenali yang kekal tanpa rumah yang jelas menuju ke musim NBA 2022-23.

Memandangkan persatuannya yang lalu dengan bandar Los Angeles, ramai yang tertanya-tanya sama ada perjalanan pulang ke Barat mungkin pada masa depannya.

Minggu ini, jawapan kepada soalan itu muncul.

“Oh, dia telah membakar jambatannya sedikit di Los Angeles,” kata seorang eksekutif NBA menyamar Sean Deveney daripada Harrell. “Saya rasa banyak kegusarannya dengan keseluruhan situasi ini ditujukan kepada Frank (Vogel), tetapi dia tidak berkawan dalam organisasi dengan perkara yang dia katakan selepas dia pergi. Sebelum dia pergi, walaupun.”

Read More :   Siri foto lelaki kacak di dunia, boleh membuatkan gadis cair

Secara statistik, Harrell baik-baik saja untuk sebahagian besar masanya bersama Lakers. Walaupun 13.5 mata dan 6.2 lantunannya setiap perlawanan pada pukulan 62.2 peratus tidak mencapai tahap Pemain Keenam Terbaik Tahunannya bersama Los Angeles Clippers, dia masih boleh dilalui.

Apa yang benar-benar merosakkan masa Harrell di Los Angeles ialah gaya hidup umumnya. Dia mempunyai sikap yang tidak baik sepanjang masa – dan itu adalah corak dengannya. The ia berlaku dengan Washington Wizards. The ia berlaku dengan Lakers. The ia berlaku dengan Clippers.

Itu sahaja dia.

Berhati-hati, itu Harrell satu-satunya ahli Lakers yang tidak menerima jemputan ke perkahwinan Anthony Davis. Terdapat sebab untuk ini.

Read More :   Instagram Blue Tick – Token Instagram Disahkan, Bagaimana untuk mendapatkan pengesahan di Instagram secara percuma | Token pengesahan | Instagram Disahkan |

Harrell sangat berbakat, tetapi dia seorang diva.

Jika dia berakhir dengan seseorang sebelum musim depan, ada perintis yang jelas.

Tetapi ia juga tidak akan terlalu mengejutkan untuk melihat dia diketepikan sehingga isu undang-undangnya diselesaikan.

Siapa yang akan dimainkan oleh Harrell seterusnya? Tidak mustahil untuk mengatakan dengan pasti. Apa yang jelas ialah ia bukan untuk mana-mana pasukan LA.

Berkaitan: Teman wanita Deshaun Watson, Jilly Anais, menyiarkan video di tengah penggantungan

Share