Paparan Pembaca Omniscient Bab 116: Tarikh Tayangan, Kira detik, Spoiler, Tempat Baca Dalam Talian

Paparan Pembaca Omniscient Bab 116: Tarikh Tayangan, Kira detik, Spoiler, Tempat Baca Dalam Talian

Omniscient Reader Viewpoint Bab 116 akan dikeluarkan pada 22 Julai 2022 jam 12:00 AM. Standard Korea Tmasa. Imbasan mentah akan tersedia sehari sebelum dan terjemahan bahasa Inggeris akan dikeluarkan pada 23 Julai 2022. Itu sahaja ringkasan, sekarang mari kita bincangkan semuanya secara terperinci.

Artikel ini akan merangkumi semua yang anda perlu ketahui tentang Pembaca Omniscient Bab 116. Kami juga akan memberikan anda sumber rasmi dan tidak rasmi yang dikemas kini secara kerap di mana anda boleh membaca manhua popular. Dengan cara ini, anda juga boleh melihat artikel kami di manga seperti Second Life Ranker.

Pandangan Pembaca Omniscient Bab 116 Tarikh Tayangan

Bab seterusnya Sudut Pandangan Pembaca Omniscient ditetapkan untuk dikeluarkan pada 22 Julai 2022. Bab baru akan dikeluarkan setiap minggu pada hari Jumaat. Memandangkan siri ini agak popular, terjemahan bahasa Inggeris bagi Manhwa tidak akan mengambil masa yang lama dan terjemahan akan tersedia dalam masa 2-3 hari akan datang.

Read More :   Biografi memperkenalkan Flannery O'Connor kepada penonton muda – UGA Today

Kami juga mempunyai artikel mengenai beberapa 10+ Manga/ Manhua seperti Beginning After The End, anda boleh menyemaknya juga.

Masa keluaran

Sekarang, mengenai khalayak antarabangsa kami, terjemahan bahasa Inggeris rasmi untuk bab terakhir akan tersedia sehingga tarikh dan masa berikut di negara-negara ini:

  • Waktu Siang Pasifik: 9 pagi pembuatan
  • Waktu Siang Tengah: 11 pagi pembuatan
  • Waktu Siang Timur: Tengahari Jumaat
  • Waktu Musim Panas British: 5 petang pembuatan

Undur ke Ch. 116

undur

Paparan Pembaca Omniscient Bab 116 Imbasan Mentah, Spoiler dan Kebocoran

Tarikh keluaran bab Sudut Pandangan Pembaca Omniscient
Pandangan Pembaca Yang Maha Mengetahui
  • Status Imbasan Mentah: Belum dikeluarkan lagi

Imbasan mentah bab seterusnya juga akan tersedia pada hari Khamis, hari terjemahan bahasa Inggeris dikeluarkan. Modal benih rasmi akan tersedia di Laman Web Rasmi Tapas.io.

Komik itu akan tersedia secara rasmi dalam beberapa bahasa berbeza termasuk Korea, Cina, Jepun dan mempunyai terjemahan bahasa Inggeris rasmi yang tersedia pada hari yang sama dengan imbasan mentah.

Read More :   Contoh ayat majmuk campuran dan definisi, ciri dan jenisnya

Di mana untuk membaca Pendapat Pembaca Maha Mengetahui dalam talian?

Bagi cerita, terjemahan bahasa Inggeris yang lebih awal Pandangan Pembaca Yang Maha Mengetahui baru-baru ini diterbitkan dalam talian, anda boleh membacanya Talian webtoon sebagai ManhwaBookShelf.commereka mengemas kini bab dengan kerap.

Kami tidak menyokong cetak rompak, jadi anda harus membaca manhwa secara rasmi di Line Webtoon. Tapas.io mempunyai terjemahan bahasa Inggeris rasmi komik itu, bagaimanapun, anda mungkin perlu melanggan platform tersebut.

Pada pandangan Pembaca Yang Maha Mengetahui

Pandangan Pembaca Yang Maha Mengetahui (juga dipanggil Pembaca Yang Maha Mengetahui dan sering dipendekkan kepada LINGKARAN) ialah novel fantasi dalam talian apokaliptik yang ditulis oleh duo pengarang Korea yang menulis di bawah nama pena Sing Song. Adaptasi webtoon oleh Redice Studio dan sedang berjalan di Naver Webtoon. Terjemahan bahasa Inggeris telah dikeluarkan pada 19 Ogos oleh LINE Webtoon.

Read More :   Penjimat cerita untuk Polisi Privasi WhatsApp Apk Mod Terkini

Novel bertajuk Three Ways to Survive in a Ruined World (ditulis oleh pengarang tanpa nama tls123) telah ditulis dan diterbitkan dalam tempoh sedekad, dan Kim Dokja adalah satu-satunya pembaca yang mengikutinya hingga ke akhir. Apabila dunia nyata diselubungi kes Ways of Survival, pengetahuan unik Kim Dokja tentang novel itu menjadi penting untuk kelangsungan hidupnya.

Kim Dokja bekerjasama dengan Yoo Joonghyuk, protagonis Ways of Survival, untuk mengubah plot asal novel dan menamatkan cerita dengan lebih cepat. Ketika Kim Dokja dan ahli partinya maju melalui senario itu, mereka menghadapi ancaman yang semakin sukar dan cabaran hidup atau mati, berjuang untuk terus hidup dan bekerjasama sambil mereka berhasrat untuk memusnahkan yang memerlukan kesakitan mereka.

Nah, itu sahaja untuk hari ini. Juga, semaknya Dewa Idaten Musim 2 dan 15 Manga/ Manhwa/ webtoon seperti The Legend Of The Northern Blade. Ezoiklaporkan iklan ini

Share