Panas tinggi kembali ke Denver Khamis dan Jumaat

Panas tinggi kembali ke Denver Khamis dan Jumaat

DENVER- Penghujung minggu yang mengagumkan akan datang, dengan paras tertinggi pada 90-an atas Khamis dan Jumaat merentasi Dataran.

Mendung petang ini, dengan ribut petir dan hujan berselerak terpencil. Kebanyakan latihan mungkin akan berlaku di kawasan yang lebih besar, berhampiran South Park, kaki bukit selatan dan Palmer Divide. Angin kencang dan hujan batu kecil akan menjadi risiko iklim utama dengan ribut jenis ini yang lebih kuat.

Di dalam pergunungan, jangkakan paras tertinggi pada tahun 70-an hingga 80-an rendah, dengan ribut petir bertaburan pada lewat hari. Terdapat risiko terhad banjir kilat di kawasan berparut terbakar.

Lebih panas untuk hari Jumaat, dengan paras tertinggi pada tahun 90-an merentasi kawasan metro dan tiga digit dijangka di dataran timur laut. Ribut petir bertaburan mungkin berlaku pada lewat petang.

Read More :   Spotify Blend: Alat untuk meningkatkan kumpulan peminat pemuzik

Hujung minggu menjadi lebih sejuk, dengan kelembapan tambahan yang meluas masuk. Sabtu, paras tertinggi pada 80-an atas hingga 90-an dijangka merentasi Entrance Vary, dengan ribut petir mungkin berlaku pada sebelah petang.

Pada hari Ahad, paras tertinggi kembali di bawah biasa bermusim, ke dalam 80-an atas. Hujan dan ribut petir berlaku sepanjang hari.

Minggu depan berkemungkinan lebih kering dan lebih panas, dengan paras tertinggi pada pertengahan 80-an dan terendah pada 90-an rendah pada hari Isnin dan Selasa.

Klik di sini untuk memerhatikan arus iklim kediaman Denver7.

Share