Orioles Memusing Pisau

Orioles Memusing Pisau

Daripada semua urusan yang menyedihkan dalam salah satu daripada tarikh akhir perdagangan yang suram dalam ingatan baru-baru ini, Trey Mancini dihantar dari Orioles ke Astros untuk lelaki yang memerlukan pembedahan Tommy John mungkin berada di bahagian atas senarai. Berjalan melalui Twitter wartawan Orioles adalah seperti berjalan melalui paya kesengsaraan – Ryan Mountcastle dia tidak boleh berhenti meluahkan perasaannya Betapa buruknya melihat Mancini pergi. Anthony Santander hanya boleh memeluk jersi Mancini yang telah ditandatangani kekal di dalam lokernya. Mancini, bagi seorang lelaki yang pergi dari Orioles kepada pesaing Siri Dunia, nampaknya tidak begitu gembira.

Ya ampun. Mancini — dan tingkah laku Orioles sebagai penjual pada tarikh akhir perdagangan tahun ini — berfungsi sebagai contoh yang cukup jelas tentang fakta bahawa kesetiaan pasukan hanya bermain satu arah. Dalam setiap tahun Mancini memegang jawatan sebagai Oriole, Orioles telah menderita, dan walaupun diarahkan oleh pemilikan pasukan untuk kalah, Mancini telah menjadi tonggak utama. Nadi pasukan, jika anda ingin menggunakan bahasa emotif kesetiaan pasukan yang diwujudkan Mancini, daripada cara rakan sepasukannya bercakap tentang dia hingga bagaimana dia melawan kanser kolon semasa memegang jawatan dan kembali setahun kemudian. Daripada semua yang dikatakan Mancini tentang meninggalkan Orioles, komennya tentang kakitangan kejurulatihan yang membantunya adalah yang paling mengecewakan. “Inilah orang yang saya hormati kerana menyelamatkan nyawa saya dua tahun lalu,” kata Mancini katanya.

Dan sekarang bahawa Orioles telah disuntik dengan jiwa Adley Rutschman dan mungkin hanya berpeluang untuk mara ke playoff, 2.5 perlawanan daripada wild card, dengan pantas untuk musim kemenangan pertama mereka sejak 2016, malah tidak melepasi peratusan kemenangan Pythagorean .498 mereka—sekarang Orioles mempunyai peluang untuk kegembiraan, sudah tiba masanya untuk Mike Elias menghalang Mancini daripada menjadi sebahagian daripada pemulihan yang menjanjikan yang dia bantu bermula daripada pasukan yang kalah. Ganjarannya adalah untuk Orioles masa depan, bukan lelaki yang memberikan tahun-tahun keemasan dan produktifnya kepada organisasi yang tidak boleh kurang bersyukur menerimanya. Sebaliknya, rampasan akan diberikan kepada pemain seperti Seth Johnson, yang akan menjalani pembedahan Tommy John, dan Chayce McDermott, atau beberapa daripada empat prospek pitching yang diperoleh Orioles dengan berdagang Jorge López bintang semua selama setengah hari kemudian.

Inilah yang Elias katakan:

Akan sentiasa ada jurang emosi antara pemilikan dan peminat melainkan peminat telah diproses sepenuhnya, yang sejujurnya peminat Orioles kelihatan baik untuk menjadi. Tetapi ini bukan perang antara pragmatisme GM yang berdarah dingin dan sentimental peminat yang berlebihan, jika hanya atas dasar pergerakan itu tidak memberi gambaran besar tentang cincin Siri Dunia — walaupun Elias nampaknya telah membina satu siri dalaman yang boleh difahami peratusan.dalam dia.

Fakta bahawa Elias telah menukar Mancini dan López, kelawar di atas purata dan bintang yang lebih dekat dengan timbang tara dua tahun lagi yang boleh didapatinya secara percuma sebagai pertukaran untuk prospek bermain yang tidak akan menyentuh MLB untuk jangka masa tertentu, menunjukkan dia tidak berdagang peluang pada permainan kad liar tahun ini untuk pasukan yang lebih baik tahun depan atau tahun selepasnya — dia berdagang untuk beberapa titik hipotesis pada 2026 atau seterusnya, di mana keadaan mungkin akan menjadi lebih baik secara progresif selepas setiap tarikh akhir perdagangan di mana dia bergerak dua langkah ke belakang untuk pergi dua langkah ke hadapan. Apakah syarat menang di sini? Di manakah titik perubahan yang dilihat Elias dalam rancangan perniagaan lima tahunnya yang mencadangkan perdagangan ini akan mendekatkan Orioles kepada Siri Dunia? Adakah ia satu lengan yang boleh dia kembangkan selepas satu atau dua tahun tewas? Peluang untuk mengembangkan beberapa bahagian yang dia boleh flip untuk bahagian lain dan pada satu ketika, suatu ketika, entah bagaimana mempunyai pasukan bersedia untuk Siri Dunia?

Apabila Jorge López meninggalkan pasukan, ia adalah tentang sebagai gembira seperti Mancini, bermakna dia merangkumi emosi yang bertentangan dengan jeritan itu, Jumpa lagi, bodoh! dan terbang ke matahari terbenam. “Ia menjadi lebih daripada sebuah keluarga. Ia sangat sebak kerana kami bekerja keras untuk sampai ke tahap ini,” kata López katanya. Ia mengatakan sesuatu tentang pasukan Orioles pramusim yang pemain dalam pasukan itu mahu berada di sana, atau sekurang-kurangnya pernah mengatakan sesuatu tentang mereka. Sekarang Mancini dan Lopez sudah tiada, sukar untuk merasakan apa-apa selain kesedihan.

Pengurus besar MLB nampaknya menganggap membina pasukan yang kompetitif seolah-olah terdapat ketaksinambungan dalam laluan daripada “pasukan buruk” kepada “pemenang Siri Dunia” yang membolehkan anda melepasi peringkat pertengahan “hanya benar-benar bagus.” Tidak kira fakta bahawa Orioles mempunyai peluang untuk mara ke playoff sekarang. Memberi pemain anda peluang untuk bermain untuk kemenangan yang penting dilihat sebagai pilihan yang lebih buruk daripada kehilangan mereka dalam permainan yang biasanya mereka tidak kalah, walaupun dalam liga yang tidak mempunyai draf loteri. Tuhan melarang anda bermain beberapa permainan besbol utama pada bulan Ogos. Tuhan melarang anda bermain dalam permainan kad liar dan memberikan peminat sesuatu untuk bersorak tentang musim ini.

Kami berat sebelah kepada cerita yang tidak diingini, dan tidak, cerita itu tidak selalunya realistik. Mereka tidak selalu menghasilkan kemenangan Siri Dunia. Tetapi berapa lama peminat dijangka membayar kesengsaraan sebelum mereka dibenarkan mengharapkan sesuatu yang berbeza? Anda juga boleh merungut perdagangan Mancini dan Lopez, walaupun pulangan itu penting, hanya kerana apa yang mereka maksudkan kepada Orioles selama ini, tetapi terdapat banyak keberanian dalam cuba mengambil hati daripada pasukan besbol tanpa memberikannya. memperbaiki. proses tersebut.

Read More :   Bagaimana ayah Eunhyuk meninggal dunia? Lee Kang-heon Punca Kematian
Share