Orient Musim 2 Episod 10 Sarikata Bahasa Indonesia

Orient Musim 2 Episod 10 Sarikata Bahasa Indonesia

muat turun Orient Musim 2 Episod 10 Sarikata Bahasa IndonesiaUntuk menonton Orient Musim 2 Episod 10 Sarikata Bahasa IndonesiaJangan lupa tekan butang like dan share. anime Sarikata Orient Musim 2 Indonesia Ia sentiasa dikemas kini di Animenesia. Jangan lupa tonton kemas kini anime lain, okay?

Selepas Musashi menyelamatkan Michiru Saruwatari daripada syaitan, rakannya Kojirou Kanemaki mendapati bahawa bapanya adalah ahli puak Uesugi. Berazam untuk mengetahui lebih lanjut tentang masa lalunya sendiri, Kojirou memutuskan untuk menyertai puak Kanemaki dalam ekspedisi hukuman Uesugi menentang raja syaitan Pulau Awajima, Yamata no Orochi, naga berkepala lapan yang mengancam untuk membaham seluruh wilayah.

Walau bagaimanapun, selepas menyertai pakatan tentera Uesugi, Musashi menghadapi realiti pahit untuk melawan syaitan yang kuat. Dihina oleh kelemahan dan ketidakupayaannya untuk bekerja dalam kumpulan, dia mesti belajar bagaimana untuk bekerjasama dengan sekutu barunya. Sementara itu, Obsidian Eight, kumpulan yang mengejar Dewi Obsidian yang tinggal dalam tubuh Musashi, terus memburu Musashi dan merancang untuk menggagalkan operasi pulaunya yang berterusan. Apabila keadaan menjadi huru-hara, Musashi dan rakan-rakannya mesti menggagalkan muslihat pelbagai puak yang merancang untuk menangkap Dewi Obsidian.

Tonton juga anime Boruto: Naruto Next Generations Indonesian Sub di Animenesia

Muat Turun Orient Musim 2 Episod 10 Sarikata Bahasa Indonesia

Source : animenesia.online

Read More :   RHOBH Dorit Shades Sutton Untuk Menyediakan Surat Undang-undang 'Tawaran Besar' › newsalarts – NewsyKeeda
Share