One Piece Episod 1060 Imbasan Mentah Tarikh Tayangan Spoiler Manga Reddit

One Piece Episod 1060 Imbasan Mentah Tarikh Tayangan Spoiler Manga Reddit

Dunia baru sekali lagi akan dilanda huru-hara. Sekarang Koby telah diculik, baik Luffy mahupun Marin tidak akan berdiam diri dan bermula dengan One Piece Episode 1060 kita akan melihat dunia dalam kekacauan.

Peminat menyukai dua episod terakhir. Walaupun Wano mengecewakan ramai di antara kita, pengetahuan pasca-Wano telah mengembalikan siri ini ke landasan yang betul.

Ia adalah satu pengalaman yang benar-benar hebat untuk kami melihat Hancock, Coby, Shakky dan watak-watak kesayangan yang lain. Kami kini sangat ingin tahu tentang apa yang akan diletakkan oleh spoiler One Piece 1060 di hadapan kami.

Sudah 37 hari sejak One Piece Film: Red dikeluarkan. Filem ini memperoleh hanya di bawah 14 bilion yen. Dan ini hanyalah teater Jepun. Pendapatan seluruh dunia kini hampir 30 bilion yen. Dan sekarang pun ia mengeluarkan PV baharu.

Kami tahu bahawa One Piece adalah siri terlaris pada Ogos 2022. Ia terjual lebih 2.6 juta naskhah malah mendahului carta pada minggu pertama bulan September. Spinoff One Piece Part A juga mendapat jumlah jualan yang baik.

One Piece Seksyen 1060

Peminat datang dengan banyak teori hebat sekarang. Satu yang sangat mengagumkan berjaya menghubungkan Vegapunk dengan proses pembuatan Seraphim. Dia bercakap tentang keupayaan pengklonan Germa, yang gagal oleh Caesar.

Beliau juga menyatakan bagaimana Vegapunk menggabungkan faktor keturunan individu terbaik untuk mencipta model baharu ini, dan kemudian genom itu diperkuatkan. Serafim mengagumkan semua pembaca. Semua orang bersetuju bahawa mereka adalah senjata maut.

Sudah tentu, Kor Marin menggunakan sistem Shichibukai. Model Seraphim baharu ini sangat berkuasa dan akan membawa banyak bahagian penting untuk masa hadapan.

Penguasaan mereka dalam pertempuran adalah luar biasa, dan peminat mula tertanya-tanya bagaimana mereka akan mendahului pemain utama francais semasa. Spoiler One Piece manga 1060 boleh memberitahu kami lebih lanjut tentang Kor Marin.

Read More :   Biodata Shan FF

Tarikh Keluaran Imbasan Mentah One Piece 1060

Berita baik! Tiada rehat minggu ini, jadi episod One Piece akan datang akan disiarkan pada Ahad ini.

Minggu ini, imbasan mentah One Piece Bab 1060 serba baharu akan dikeluarkan. Tarikh tayangan ialah 14 September 2022 dan episod ini akan tergolong dalam keluaran terbaharu Weekly Shonen Jump. Kami juga boleh mencari bahagian mentah di laman web Shonen jump plus.

Kemudian kita akan melihat bahawa kebocoran akan dikeluarkan oleh peminat untuk dapat membuat terjemahan peminat. Ini akan dikeluarkan dalam beberapa bahasa dalam beberapa hari akan datang. Menunggu terjemahan peminat bahasa Inggeris di google sehingga 16 September 2022.

Kemudian terdapat imbasan bahasa Inggeris rasmi One Piece 1060. Ini akan tiba pada 18 September 2022. Untuk mengakses episod, anda perlu melawati iaitu, laman web mangaplus atau aplikasi shonen jump.

Kami amat mengesyorkan semua peminat untuk membaca saluran ini kerana ia adalah sah dan percuma untuk kami. Selain itu, membaca di sini menyokong pencipta.

My Hero Academia 366 dan FAQ-Class Suicide Hunter Bab 81 juga akan dikeluarkan minggu ini untuk dibaca oleh peminat.

Spoiler One Piece Episod 1060:

Spoiler awal untuk One Piece 1060 akan dikeluarkan pada 13.mutiara September 2022. Kami sangat teruja dengan perkara ini, tetapi ingat bahawa ia tidak selalunya 100 peratus tepat. pada 15mutiara September 2022, kami akan mendapat spoiler terperinci episod tersebut.

Kami melakukan yang terbaik untuk mendapatkan spoiler yang disahkan kepada anda secepat mungkin. Oleh itu, kami meminta anda untuk bersabar dan memerhatikan tapak web kami. Spoiler berair ini akan berada di sini tidak lama lagi.

One Piece Manga 1060 Teori dan Ramalan

Kali terakhir kita bercakap tentang ketiadaan Blackbeard selepas berakhirnya Undang-undang Wano. Nampaknya Oda Sensei menyedari coraknya dan hanya tertunda 1 episod.

Kemunculan penjahat dalam episod ini diterima baik oleh peminat, dan kami teruja untuk melihat dia dan Coby berinteraksi dalam imbasan mentah One Piece Bab 1060.

Apa yang Marco buat?

Kami melihat Marco mengembara dengan kapal Shanks. Kehidupannya sebagai lanun lebih kurang berakhir dan kini dia akan menjaga kampung halaman Whitebeard di Sphinx. Marco malah menolak tawaran Shanks untuk menyertai Lanun Rambut Merah!

Kita mungkin melihat Shanks dalam spoiler One Piece 1060 Reddit, tetapi Marco mungkin tidak akan kembali kepada cerita itu untuk masa yang lama.

Tadi, kita nampak dia bercakap dengan Luffy tentang Marineford. Marco yang mendorong Jinbe menyelamatkan Luffy. Itulah sebabnya Jinbe yang membawa Luffy yang tidak sedarkan diri ke kapal Law. Dia juga memberitahu Luffy bahawa Ace akan berbangga dengan adiknya.

Apa yang Yamato buat?

Nampaknya Yamato bukan peniru. Keputusannya untuk tinggal di Wano melibatkan lebih daripada yang dia katakan. Terdahulu, Yamato berkata dia ingin melawat seluruh Wano dan melihat keadaan Oden. Dan selepas itu dia akhirnya memutuskan untuk datang ke laut.

Bagaimanapun, pada hakikatnya, dia ketinggalan untuk melindungi negara. Kali terakhir Wano berada dalam bahaya daripada Ryokugyu. Dan kumpulan Momo tidak cukup kuat.

Oleh itu, Yamato akan menyumbang kepada perlindungan Wano buat sementara waktu. Spoiler One Piece manga 1060 mungkin menunjukkan bahawa dia sedang dalam perjalanan, menikmati kebebasan.

Apakah yang dilakukan oleh pelaut?

Sebentar tadi kita melihat Coby menyerang Amazon Lily. Nampaknya, ini adalah misi di bawah arahan Laksamana Madya Yamakji. Terima kasih kepada kapal berasaskan batu laut baharu mereka, raja laut boleh mengemudi tali pinggang tenang mereka tanpa masalah.

Pasukan Marin menerobos pintu pagar hanya untuk mendapatkan tindak balas berat daripada Lanun Kuja. Imbasan mentah One Piece 1060 mungkin menunjukkan lebih banyak kuasa Marin.

Itulah sebabnya mereka melepaskan Serafim.

Kekuatan pacifis baru ini mengejutkan pihak lawan, dan perjuangan mula bertukar. Walau bagaimanapun, Boa Hancock sendiri muncul dan mengubah banyak Marin menjadi batu, termasuk Yamakaji.

Coby berkata, Marin hanya mahu dia ditangkap dan tidak membahayakan penduduk pulau itu.

Mengapa Blackbeard datang?

Blackbeard berkata bahawa kuasa tidak sepatutnya jatuh ke tangan Marin seperti Boa Hancock. Oleh itu, dia datang untuk menangkapnya untuk dirinya sendiri. Dia telah merancang untuk mengambil buah syaitannya dan mungkin memberikannya kepada orang lain dalam pasukannya.

Walau bagaimanapun, dia terkejut dengan Serafim. Walaupun dia berjaya melindungi dirinya daripada serangannya, anak kapalnya tidak begitu kuat. Akhirnya, Yonko berjaya menangkap Boa. Coby mahu dia hidup untuk membawa manusia yang membatu kembali normal.

Boa berkata dia akan membebaskan semua orang hanya jika mereka meninggalkan Kuja sendirian. Bagi Blackbeard, dia tidak mahu mempercayai Permaisuri dan mahu membunuhnya. Dia akhirnya terpaksa berundur dan menjadikan Coby sebagai tebusan. One Piece episod 1060 mungkin memberitahu kita tentang nasib Coby.

Apa yang Rayleigh buat?

Akhirnya, Kuja, Marin, dan Blackbeard berhadapan di Mexico. Ketibaan Rayleighlah yang memecah kebuntuan. Dia berjaya menolak dua pasukan yang lain dan Kuja terlepas daripada ujian itu.

Sekarang ini, dia berkata dia tidak boleh meneruskannya. Lagipun, kekuatannya semakin berkurangan dengan usia. Kebocoran One Piece Bab 1060 Reddit mungkin menunjukkan kepada kita perkara yang Boa telah memutuskan untuk lakukan seterusnya. Pada masa ini, negara perlu melakukan sesuatu untuk memastikan ia selamat.

Apa itu Serafim?

Teknologi canggih Vegapunk telah menarik perhatian semua orang. Serafim adalah pacifis, tetapi nampaknya dimodelkan mengikut versi kanak-kanak Panglima Perang. Dalam serangan ini, salah satu daripada dua model itu berdasarkan Boa semasa kecil.

Mereka juga mempunyai ciri-ciri bulan dan bintang di mata mereka. Peminat mencadangkan bahawa Vegapunk mungkin telah mempelajari perkara ini daripada maklumat yang digali oleh Enel di bulan.

Spoiler One Piece 1060 Inggeris boleh memberitahu kami lebih lanjut mengenai perkara ini. Sehingga itu, lihat artikel kami tentang Pesanan Jam Tangan Pembunuh Iblis dan Pesanan Jam Tangan Naruto.

Source : recenthighlights.com

Share