One Piece Episod 1015 Tarikh Tayangan, Spoiler, Tempat Tonton & Ringkasan

One Piece Episod 1015 Tarikh Tayangan, Spoiler, Tempat Tonton & Ringkasan

One Piece Episode 1015 mempunyai tarikh tayangan yang disahkan. Adakah anda tahu bila itu akan berlaku? Jika itu yang berlaku, anda telah datang ke tempat yang betul. Baca artikel ini dan lawati laman web kami dengan kerap untuk mengetahui kebenarannya. Eiiсhiro sedang bersedia untuk menerbitkan episod ke-1015, siri manga mingguan yang ditulis dan digambarkan olehnya. Sejak dilancarkan, majalah itu telah menjadi yang paling popular dalam sejarah Shonen Jum. Siri yang sedang berjalan ini telah mendapat banyak perhatian di seluruh dunia, dan peminat tidak sabar-sabar menanti penyingkapan manga cerita yang menarik itu.

Untuk menjadi Raja Lanun seterusnya, seorang budak getah bernama Monkey D. Luffy mengembara Grand Line bersama krew lanunnya, Lanun Topi Jerami, untuk mencari harta dunia, “One Piece”. Siri manga telah menjadi ciri multimedia dengan banyak filem, siri anime dan barangan lain. Seni, watak, humor dan cerita One Piece semuanya telah mendapat pujian. Jilid berbilang ini mempunyai jualan cetakan pertama terbesar daripada mana-mana buku di Jepun. One Piece memecahkan Rekod Dunia Guinness untuk “Kebanyakan salinan yang dihasilkan oleh pengarang tunggal untuk siri buku komik yang sama”.

Tarikh Tayangan One Piece Episod 1015

One Piece Episod 1015 akan dikeluarkan pada hari Ahad, 20 Mac 2021. Semasa peminat menunggu One Piece Episod 1014, yang tertunda selama seminggu dan akan dikeluarkan pada 13 Mac 2022, yang lain menunggu One Piece Episod 1013.

Masa Tayangan One Piece Episod 1015

One Piece Episod 1015 akan disiarkan dalam masa tiga hari. Lihat jadual keluaran untuk berbilang negara di sini.

  1. Jepun: 09:30
  2. Bahasa Korea: 11:00
  3. India: 07:30
  4. Brazil: 23:30
  5. Perancis: 03:00
Read More :   Kelas 9 SMP MTS Bahasa Indonesia Kunci Jawaban 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75, Cerpen Pohon Suci Maklumat Tentang Isi Setiap Perenggan

Peminat boleh terlalu menonton One Piece Episod 1015 di Crunchyroll dan Funimation. Anime ini mendapat maklum balas yang sangat positif dan ramai peminat tidak sabar-sabar untuk menontonnya sebaik sahaja ia dikeluarkan.

Spoiler One Piece Episod 1015

Straw Hat Luffy – Lelaki Yang Akan Menjadi Raja Lanun One Piece Episod 1015 akan menjadi salah satu titik perubahan siri ini dan mungkin meningkatkan minat dalam siri ini. Hirotaka Ito, Mori dan Ishitani akan kembali dalam episod ini. Dalam One Piece Episod 1013, peminat terpaksa menonton Luffy memanjat bumbung semasa Sanji cuba melarikan diri daripada Black Maria.

Ringkasan One Piece

One Piece telah menggembirakan peminatnya sejak 1997, tetapi bagi kebanyakan peminat One Piece ia kini menjadi perkara terbaik untuk dilakukan pada hari Ahad. Dalam episod terakhir, anime One Piece menampilkan beberapa elemen, dan episod seterusnya dijangka memberikan sedikit maklumat. Lanun Topi Jerami Luffy memulakan pengembaraan berisiko untuk mencari One Piece supaya dia boleh membentuk krewnya sendiri. Dengan Going Merry tidak lagi boleh dibaiki, Lanun Topi Jerami membeli sebuah lagi kapal, Thousand Sunny. Sekumpulan lanun di laut lepas mencari harta karun dan pengembaraan.

Terdapat banyak watak dalam anime ini, masing-masing mempunyai motivasi dan latar belakang tersendiri. Ini lebih daripada sekadar anime; Ini adalah kapal Strawhats. Dalam One Piece episod 1013, kami melihat kilas balik pertemuan Ace dan Yamato buat kali pertama di Wano-Kuni. Ace bercadang untuk membunuh Kaidou di Wano, tetapi sebaliknya bertemu dengan anak perempuannya Yamato. Sebaik sahaja Ace mengenalinya, Yamato menyerangnya dan kedua-duanya mula menikmati pertarungan bersama. Ketika mereka menghentikan pertarungan, Yamato mendedahkan kepada Ace rasa hinanya terhadap bapanya, Kaidou. Ace akhirnya membesarkan abangnya Luffy dan memberitahu Yamato bahawa dia akan menjadi lanun paling berkuasa di dunia suatu hari nanti. Ace kemudiannya meninggalkan Wano-Kuni tanpa bertemu Kaidounya, dan One Piece episod 1013 tamat.

Read More :   Bahan Semakan

Asalnya disiarkan pada 17-04-2022 14:35:35.

Source : spolog.net

Share