Novel King Of King Bab Penuh 1483 Sub Indo

Novel King Of King Bab Penuh 1483 Sub Indo

informasi-media.comNovel Raja Raja Bab Penuh 1483 Sub Ind. Selamat berkawan lagi, apa khabar hari ini?, semoga sihat selalu. Sertai kami sekali lagi untuk membincangkan pelbagai maklumat menarik dari bahagian lain di dunia.

Pada kesempatan ini kami akan memberikan cerita novel yang berbeza kepada anda semua iaitu Novel King Of King. Jom kita tengok cerita di bawah.

………………………………………………………

Tiga orang tua keluarga Tang meraung, “Semua diam.”

Semua orang tiba-tiba tenang.

Penatua ketiga keluarga Tang memandang Omi dan berkata, “Adakah anda nenek yang membawa pulang penatua kesembilan?”

“Sesuai.”

“Nah, apa yang didedahkan, anda sangat bermeditasi, saya akan bercakap dengan Tang Jingtian, ya. Oleh itu, ahli ketiga tertua keluarga Tang pergi bersama anak lelakinya.

Berkerut dahi Omi tanda meluat.

“Wah!” jerit sekumpulan pemuda di belakang Omi.

“Ayah, kenapa tak bagi dia pelajaran. Tang Baimiao berkata dengan teragak-agak.

Penatua ketiga berkata dengan putus asa, “bagaimana kamu mahu saya memberinya pelajaran. Saya sudah dewasa dan dia masih kanak-kanak, jangan lupa anda tidak menerima alasan. Begitu ramai orang di sekelilingnya, dan dia lebih muda daripada anda. Dalam keadaan ini, jika saya memberinya pelajaran, saya berada di mana-mana mereka akan mengabaikan saya. Semakin saya kecoh, semakin tidak selesa.’

“Hmm, nenek, saya takkan lepaskan dia, saya tak tahu kenapa bangsat ni lebih kuat dari saya.”

Penatua ketiga juga mendengus, “Tang Jingtian benar-benar bertuah kerana telah membawa pulang sepupu yang begitu hebat. Dia baru berusia dua belas tahun dan dia dapat mengalahkan kamu, nampaknya budak ini tidak mudah.

Omi segera kembali ke rumah Tang Jingtian.

Baca Novel King Of King Bab Penuh

pakcik kelima Tang Jingtian sedang membersihkan batu rohani dan apabila dia melihat Omi dia berpatah balik. Dia membalikkan batu rohani itu dan meletakkannya di dalam simpanannya.

Omi sangat cemburu apabila dia melihat bahawa itu adalah batu hantu yang telah disingkirkan oleh Tang Jingtian. Alangkah baiknya jika dia berikan kepada Omi. Omi memberi jaminan bahawa dia akan dapat menyelesaikannya dalam masa yang sesingkat mungkin.

Read More :   Apakah punca kematian Arturo Moreno? Pelakon Senarai Terminal – Kreatif – Hiphop

“Nenek, kamu kembali, masih terlalu awal, kenapa kamu tidak menyerap lebih banyak Qi rohani dari langit dan bumi?”

“Oh, itu terlalu sedikit untuk diserap,” kata Omi.

Tang Jingtian berkata, “Omi, saya dah cakap semalam, jangan tergesa-gesa. Anda belum mencapai kesempurnaan badan anda dan anda mula membenci kekurangan aura anda. Jika anda terus memegang pemikiran ini, lambat laun anda akan kecewa. “Tamat. Sekecil mana pun nyamuk itu tetap berdaging, apatah lagi tiada apa yang boleh dilakukan. Kecuali pada saat ini langit dan bumi sedang menyerap tenaga rohani. Walaupun kamu diberi Batu Roh, kamu tidak akan dapat menyerapnya.”

“Hehe.” Omi hanya ketawa, disebabkan Omi mempunyai kesan tenaga abadi dalam tubuhnya. Omi tidak boleh membiarkan sesiapa mengetahuinya, atau dia pasti tidak akan tahu apa yang akan berlaku.

Tang Jingtian mengeluh, tuannya menuju ke pintu, peningkatan bergantung pada orang itu, dia telah membawa Omi ke jalan keabadian. Oleh kerana Omi berada di belakangnya, dia tidak boleh memberinya sebarang jaminan, semuanya bergantung kepada peluang individu.

Pada waktu pagi, Tang Jingtian menyuruh Omi mengambil buku yang diberikannya. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang rahsia membersihkan badan, tetapi tidak berjaya. Omi mengangguk dan kemudian Tang Jingtian keluar.

Tidak lama kemudian, sekumpulan remaja datang bermain dengan nenek mereka pada waktu pagi.

“Ibu, mari kita bermain bola sepak.”

“Nenek, mari kita pergi memancing.”

Omi senyap, itu permainan kanak-kanak, dia tidak akan bermain.

Walau bagaimanapun, nenek lupa bahawa perkara-perkara ini tidak betul-betul dimainkan oleh orang seusia mereka.

“Kawan-kawan, pergi bermain sendiri, saya tidak akan pergi.”

Mereka semua segera pergi, hanya tinggal seorang, seorang remaja. Siapa yang duduk di belakang Omi pada waktu pagi, mengingatkan Omi supaya tidak menyinggung perasaan Tang Baimiao.

“Abang Omi, apa kata pergi mana-mana untuk beriadah, kita semua berseronok bersama.”

“Apa yang kelakarnya, saya tak suka main benda-benda bodoh ni.”

“Diamlah, setelah sekian lama menghirup angin pagi tadi. Pergi ke luar untuk berehat pada waktu pagi dibenarkan oleh ibu bapa ah. Ngomong-ngomong, orang dewasa pun tidak boleh berada di rumah setiap hari untuk memupuk keabadian dan memperhalusi khazanah. Selain itu, tidak banyak harta untuk disempurnakan.”

Read More :   Donald Trump enggan menjawab soalan daripada AG James, mendakwa dia 'tidak melakukan kesalahan'

Baca Novel King Of King Bab Penuh

Omi memikirkannya. Ya, walaupun dia tidak suka bermain permainan untuk kanak-kanak ini. Tetapi tinggal di rumah sepanjang masa tidak akan mencapai apa-apa, lebih baik pergi dengannya. Untuk sebarang kes

Hanya jika anda mendapati sesuatu yang baik.

“Baiklah, mari kita kalahkan mereka.”

“Betul, jom pergi, tak jauh pun, Jom kejar.”

Omi tidak mempunyai pilihan selain mengikuti Tang Xiaoyang, kemudian dengan sedozen remaja. Mereka meninggalkan keluarga Tang dan pergi ke kawasan lapang yang besar berhampiran Bandar Tianbao, dan kemudian mula menendang bola.

Bola yang dipukul di sini pastinya bukan bola sepak atau bola kulit, ia sebenarnya diperbuat daripada kulit haiwan sebenar. Dan tidak diketahui jenis kulit haiwan itu, dan sukar untuk ditewaskan.

Omi, tangkap bola Tang Xiaoyang hantar bola kepada Omi dengan sebelah kaki.

Hentikan dia pada tarian itu.”

Omi menendang bola ke bawah padang beberapa ratus meter darinya.

“Buzz.” Bola itu dipanggil terus oleh Omi.

Remaja yang bermain dengan Omi begitu menyedihkan.

“Anda menembak dari jarak jauh, anda benar-benar melakukannya. “Semua orang bosan kerana Omi begitu kuat, asalkan bola sampai ke kaki Omi. Tidak kira sejauh mana ia terbang lurus, ia benar-benar kasar.

Nenek ketawa: “Baiklah, saya sudah selesai, anda bermain, saya menonton dari sisi.”

Omi menyerah dan membiarkan mereka bermain.

Sebaik sahaja mereka bermain, datang lagi sekumpulan orang dari hujung padang.

“Ini tidak bagus, keluarga Meng datang, mereka juga datang untuk bermain bola sepak. – Tang.

Omi bertanya, “Adakah ini keluarga Meng?”

“Salah satu daripada empat keluarga besar petani di Kota Tianbao, keluarga Meng yang kami temui semasa kami bermain di sini.”

“Padang ini adalah tempat awam, mengapa kita harus membiarkan mereka bermain?”

“Omi, tak ada sebab di sini, ada seorang lelaki bernama Meng Wen dalam kumpulan mereka, lelaki ini sangat kuat. Dia pernah mengalahkan Tang Bai Miao dari keluarga Tang, beraninya kita berpihak kepada mereka. Jom main benda lain.”

Read More :   Download Link Viral Nusantara Video Telegram Budak Uitm

Sudah tentu, sekumpulan remaja dari keluarga Meng datang dan berkata, “Kami akan bermain di padang ini. Jadi pergi dari sini.” Orang yang bercakap adalah yang paling kuat dalam keluarga Meng. Meng Wu Ying, satu meter enam meter tinggi, adalah kepala lebih tinggi daripada Omi.

Keluarga Tang sibuk menghentikan pukulan mereka dan bersiap untuk melepaskan mereka.

Novel Raja Raja Bab Penuh

Pada masa itu Omi berkata: “Ini adalah ruang awam, sesiapa yang mendapatnya dahulu bermain. Kenapa saya perlu biarkan awak melakukannya?’

Meng Wu Ying mendengus, “Dengan penumbuk saya, bagaimana dengan itu?”

“Haha.” Don Omi terkejut.

“Ketawa, saya akan buat awak ketawa. “Meng Wu Ying ini datang dengan tumbukan, dia lebih kuat daripada Tang Baimiao. Dia seolah-olah telah mengambil pil sejak kecil.

Walau bagaimanapun, Omi agak menyala dan kemudian menekan rahang Meng Wu Ying. Meng Wu Ying berpaling dan terbang keluar, jatuh dengan bunyi dentuman.

Kumpulan remaja keluarga Meng itu terpinga-pinga, tidak menyangka ada sesiapa dalam keluarga Tang yang boleh bertarung dengan begitu baik.

Salah seorang daripada mereka segera berkata, “Cepat, kembali kepada keluarga dan bawa Meng Qinglong.”

“Baik.” Salah seorang remaja dalam keluarga Meng segera melarikan diri.

Omi bertanya, “Siapakah Meng Qinglong?”

“Nenek, mari pergi, Meng Qinglong bukan orang biasa, dia adalah cucu kepada pemilik keluarga Meng. Dia baru berusia 13 tahun, tetapi kuasanya sangat besar.”

Cucu kepada pemilik keluarga? Hati Omi bergetar. Dan dia berkata dengan suara rendah: “Cucu tuan keluarga Meng nampaknya mempunyai beberapa perkara, saya merindui batu Roh sekarang. Saya tertanya-tanya sama ada saya boleh mendapatkan beberapa Batu Roh daripada Meng Qinglong ini.”

Nenek segera berkata, “Mari kita pergi, mari kita kembali kepada keluarga Tang dahulu.”

Keluarga Meng yang lain sibuk menjerit, “Jangan pergi, jika kamu ada keberanian, tunggu Meng Qinglong kami.”

Sudut mulut Omi terangkat dan dia berkata dalam hati. “Saya tidak akan menentang Meng Qinglong dengan begitu mudah, melainkan dia berani bertaruh sesuatu dengan saya.”

Share