Nilai bersih Cardi B pada tahun 2022 menawarkan gambaran tentang kerja keras dan dedikasinya terhadap muzik

Nilai bersih Cardi B pada tahun 2022 menawarkan gambaran tentang kerja keras dan dedikasinya terhadap muzik

Cardi B telah menjadi sebahagian daripada industri muzik sejak sekian lama dan kerja keras serta dedikasinya tercermin dalam nilai bersihnya pada tahun 2022.

Rapper itu baru-baru ini melawat sekolah awam lamanya dan memutuskan untuk mengeluarkan ceknya untuk menderma. Beliau sentiasa meninggikan suara dalam pendidikan awam dan tidak teragak-agak untuk menunjukkan penghargaannya.

Rapper itu juga meluangkan masa untuk bercakap dengan kanak-kanak di sekolah dan mengetahui lebih lanjut tentang mereka.

Gambar oleh Arturo Holmes/Getty Images untuk Whipshots

Nilai bersih Cardi B didedahkan

Menurut Kekayaan Bersih Selebriti, Cardi mempunyai anggaran nilai bersih $40 juta. Selama bertahun-tahun, Cardi telah berkembang dalam industri muzik. Rapper itu mula-mula bermula sebagai penari telanjang dan menjadi terkenal selepas membintangi rancangan realiti.

Cardi memutuskan untuk memulakan kerjaya muziknya menggunakan sokongan kewangan yang diterima daripada rancangan realiti itu. Kerjaya muziknya bermula dalam masa yang singkat dan ia menjadi hit segera. Tidak mengambil masa lama untuk dia mencapai lebih sejuta pengikut di media sosialnya.

Dia menggambarkan perjuangannya lebih perlahan Pada 2017: “Saya sentiasa takut untuk mengikuti impian saya kerana jika saya mengikuti impian saya dan gagal, saya tidak boleh bermimpi lagi. Lebih mudah untuk membayar lebih murah.” Walau bagaimanapun, jangan silap: Cardi, yang telah memenangi pemain seperti Pepsi, MAC Cosmetics, Fashion Nova dan banyak lagi, berkata, “Saya mempunyai minat untuk muzik, saya suka muzik. Tetapi saya juga mempunyai minat untuk wang dan membayar bil saya.”

Dia menderma $100,000 kepada sekolah lamanya

Menurut TMZ, penyanyi itu baru-baru ini melawat bekas sekolah awamnya dan mengambil sedikit masa untuk berinteraksi dengan pelajar yang berada di sana.

Rapper itu melawat MC kelahiran Bronx, di mana dia belajar selama tiga tahun, dari gred 6 hingga 8. Outlet menyatakan bahawa Cardi tidak merancang acara itu kerana lawatannya mengejutkan semua guru dan pelajar di sana.

Nampaknya, Cardi bertanya kepada pelajar tentang perkara kegemaran mereka, perkara yang mereka suka tentang sekolah, dan banyak lagi. Lawatan beliau adalah sebahagian daripada Pembinaan Kapasiti Komuniti bukan untung.

Foto oleh Dia Dipasupil/Getty Images

Apa yang kita tahu tentang organisasi bukan untung

Menurut Revolt, organisasi bukan untung memberi tumpuan kepada mendidik masyarakat terpinggir dalam membina kekayaan dan keusahawanan. Mereka juga membantu kesihatan mental.

Ryan Burvick dari Pembangunan Kapasiti Komuniti menjelaskan bahawa penyanyi rap itu didekati dengan harapan untuk menunjukkan contoh kepada orang ramai bahawa adalah mungkin untuk bermimpi besar dan mencapai semua kejayaan di dunia.

Sebaliknya, lihat Camilla Parker Bowles muda ketika dia menjadi Permaisuri Permaisuri

Source : www.hitc.com

Read More :   Salma Hayek memperingati hari lahir anak perempuannya yang ke-15 dengan gambar nostalgia yang manis
Share