Netflix mendapat poster baharu pada hari Rabu dan tarikh tayangan perdana November

Netflix mendapat poster baharu pada hari Rabu dan tarikh tayangan perdana November

Menjelang acara peminat global TUDUM esok, Netflix telah mengeluarkan poster baharu aksi langsung Tim Burton Keluarga Addams spin off Rabuini memberi kita perspektif lain Jerit Ia menyiarkan tayangan perdana bulan November untuk siri misteri ghaib, bersama Ratu Jenna Ortega dalam peranan utama.

LIHAT JUGA: Spin-off Rabu bagi The Addams Family arahan Tim Burton mendapat treler pertama yang gila

LIHAT JUGA: Dapatkan pandangan dalaman pada hari Rabu dengan ciri spinoff Keluarga Addams Netflix

Siri ini ialah detektif, misteri ghaib yang mengisahkan tahun Addams sebagai pelajar di Nevermore Academy pada hari Rabu. Percubaan hari Rabu untuk menguasai keupayaan psikiknya yang menjulang tinggi, menggagalkan pembunuhan beramai-ramai yang menakutkan yang mengganas bandar tempatan, dan membongkar misteri ghaib yang menyelubungi ibu bapanya 25 tahun lalu – semuanya semasa mengemudi hubungan baru dan sangat kompleks mereka di Nevermore.

Rabu Rabu akan menampilkan Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones sebagai Morticia, Luis Guzmán sebagai Gomez dan Isaac Ordonez sebagai Pugsley, serta Gwendoline Christie, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie. McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa dan Moosa Mostafa.

Ia akan ditayangkan di Netflix pada hari Rabu, 23 November.

Source : www.flickeringmyth.com

Read More :   165.63.l53.200 Video Bokeh đầy đủ mới nhất Apk 2022
Share