Nayeon TWICE terbukti tidak selamat sebelum membuat debut solonya

Nayeon TWICE terbukti tidak selamat sebelum membuat debut solonya

Dalam temu bual dan sesi pemotretan baru-baru ini untuk majalah Dazed Korea, Nayeon TWICE memberitahu tentang kejayaan debut solonya dan tekanan yang datang bersamanya.

Debut solo

Bulan lalu, Nayeon menjadi ahli TWICE pertama yang membuat debut solo rasmi dengan keluaran mini album pertamanya ‘IM NAYEON’. Bukan sahaja lagu “POP!” yang menjadi tular di Korea dan di luar negara, tetapi penyanyi itu turut mencipta beberapa rekod di carta Billboard AS, termasuk menjadi penyanyi solo K-Pop pertama dalam sejarah untuk memasuki 10 teratas Billboard 200.

Ketika ditanya bagaimana dia menghabiskan masanya sejak kebelakangan ini selepas menamatkan promosi solonya untuk ‘POP!’, Nayeon berkongsi, “Saya hanya sempat berehat sambil membuat persiapan untuk album solo saya. Kenapa saya perlu menjalankan kumpulan jadualnya [untuk TWICE] pada masa yang sama saya sedang mengusahakan album solo ini. Tetapi sejurus selepas promosi album ini tamat, saya mengadakan majlis makan malam perayaan bersama kakitangan dan pergi bersama ahli TWICE yang lain untuk makan makanan yang lazat dan berjalan-jalan bersama-sama.”

Read More :   Star Wars: The Old Republic membawakan acara memburu hadiah sekali lagi

Saya tiada keyakinan

Juga dalam peluang temu bual ini, Nayeon berkongsi bahawa dia kurang keyakinan apabila dia membuat debut solonya.

Apabila diminta untuk berkongsi pendapatnya tentang pencapaian mengagumkannya di carta Billboard, Nayeon mengakui, “Oleh kerana saya adalah ahli pertama TWICE yang mengeluarkan album solo, dan kerana ini kali pertama saya menyediakan sesuatu sendiri, saya merasakan tekanan ketika pertama kali. datang. bermula. Saya benar-benar cemas dan saya tidak percaya pada diri saya sendiri. Tetapi saya berasa sangat bangga kerana kerja keras ini telah membuahkan hasil. Ia benar-benar membuatkan saya banyak berfikir tentang rakan sekerja TWICE saya, peminat saya, dan rakan serta keluarga saya yang memberikan begitu banyak kasih sayang dan sokongan kepada album ini. Terima kasih banyak – banyak.”

Read More :   PES 2018 Repack Version Included DLC 4.0 Muat Turun Percuma

TWICE kini sedang bersiap untuk kemunculan semula dengan “BETWEEN 1&2” pada bulan Ogos. Sementara itu, wawancara penuh dan penggambaran Nayeon TWICE adalah dalam majalah Dazed Korea edisi Ogos.

Berikut adalah beberapa sesi foto Nayeon untuk dilihat!

Sumber: (1)

Share