Muat turun Zombie Roadkill 3D MOD APK v1.0.15 (wang tanpa had) untuk Android

Muat turun Zombie Roadkill 3D MOD APK v1.0.15 (wang tanpa had) untuk Android

APK MOD Zombie Roadkill 3D

Iklan

Nama aplikasi Zombie Roadkill 3D
Versi 1.0.15
Saiz 20MB
muat turun 50,000,000+
harga 4.2

Muat turun Mod Apk versi terkini Zombie Roadkill 3D, The Best Permainan simulasi Untuk Android, Mod ini menyediakan wang tanpa had, semua peringkat dibuka kunci, beli-belah percuma, iklan percuma, semuanya, mesra pengguna.

Iklan

Zombie Roadkill 3D ialah permainan arked aksi zombie kasual yang diterbitkan oleh Italic Games. Dalam permainan ini, anda adalah penembak yang sangat baik yang menunggang kuda besi untuk memusnahkan zombi. Zombie Roadkill 3D ini ialah permainan menembak zombi yang menakjubkan yang boleh anda mainkan pada peranti Android anda. Permainan yang anda boleh mainkan dengan banyak mod bersama-sama dengan ciri yang menakjubkan. Jadi, muat turun permainan zombi yang menakjubkan ini dan berseronoklah. Pemain yang menikmati permainan FPS yang menarik dalam Dead Target kini akan mendapati diri mereka membunuh zombi.

Mengenai APK MOD Zombie Roadkill 3D

Ia adalah permainan pengembaraan yang hebat dengan permainan yang unik dan menarik. Pemain akan bergerak melalui lorong kotor zombi yang kelaparan. Berseronoklah dalam pertempuran legenda menentang zombi sambil mengayuh keras untuk terbang menjauhi musuh anda. Alami permainan survival terbaik dengan permainan mudah alih permainan sampingan yang luar biasa ini dan nikmati pengalaman dalam permainan anda yang tidak berkesudahan dengan permainan itu. Buka kunci banyak pengembaraan dalam permainan dengan cabaran hidup yang menarik dan menarik. Pilih senjata dan kereta anda semasa anda mengangkut raksasa jahat dari semua bentuk, saiz dan saiz. Ketahui lebih lanjut tentang permainan yang menarik ini dengan ulasan yang hebat.

Read More :   Pautan Muat Turun Video Penuh Viral Trisha Kar Madhu 2022 (https://we.tl/t-c7nkgqxidm?src=dnl)

Permainan Zombie Roadkill 3D

Bersedia untuk melangkah ke dalam watak anda semasa dia memulakan perjalanan hidupnya yang tidak berkesudahan selepas wabak zombi memusnahkan tanah airnya. Dengan syaitan jahat membanjiri jalanan dan tidak banyak kedai yang tinggal, wira kita tidak mempunyai pilihan selain meninggalkan bandarnya yang musnah dan mencari perubahan terkini di jalanan. Tetapi dalam dunia yang dingin dan tidak bertolak ansur dalam permainan ini, hidup anda masih dalam talian kerana raksasa akan sentiasa memburu anda.

Di sini, pemain Android akan mendapat peluang untuk bermain permainan survival aksi tanpa had dengan beberapa bahagian perlumbaan yang menakjubkan semasa anda memandu melalui jalan dengan kenderaan dan kereta anda untuk menembak jatuh zombi jahat yang menghalang laluan anda. Pemain juga akan menikmati permainan penembak klasik dengan segmen FPS yang mendalam dan menarik. Alami permainan penembak zombi dan perlumbaan penuh aksi yang mudah tetapi cukup menarik.

Read More :   MPLS New Green Tea adalah jawapannya

Kumpul dan kuatkan kenderaan anda

Permainan ini juga memberi anda lima kenderaan yang sangat baik untuk ditunggangi dan menentang pihak lawan. Naik tahap dan buka kunci kenderaan mencabar anda, yang membolehkan anda kekal di atas raksasa jahat. Merempuh mereka dan setiap halangan di sepanjang jalan untuk menikmati pertempuran zombi secara keseluruhannya.

Kumpul peralatan berkuasa untuk menggunakannya

Bersedia untuk meneruskan permainan aksi tanpa had anda dengan 10 senjata yang menarik, setiap senjata mempunyai kuasa dan ciri tersendiri. Gunakan ciri khas mereka untuk menikmati aksi menarik dan cabaran FPS anda. Maju melalui permainan dan buka kunci senjata yang lebih berkuasa. Bina rangsangan khusus untuk memberi diri anda peluang yang baik untuk memenangi permainan.

Berseronoklah dengan aksi pemanduan yang tidak berkesudahan

Untuk menjadikan permainan lebih menarik dan menarik, pemain Android boleh menikmati aksi pemanduan tanpa had mereka dalam permainan. Ia memberikan anda perlumbaan dan permainan menembak zombi yang menarik dan menyeronokkan selama yang anda boleh. Jangan ragu untuk melompat ke dalam kenderaan pilihan anda dan hadapi gelombang abadi musuh yang cuba mengembara sejauh yang anda mahu.

Read More :   Kemas Kini Kekayaan Bersih Ellen DeGeneres 2022

Lebih banyak permainan:

Iklan

APK MOD Panggilan Ajaib

APK MOD Funcal

Ciri Zombie Roadkill 3D Mod Apk

 • Wang tanpa had
 • Buka kunci semua ciri Premium
 • Syiling tanpa had
 • Semua peringkat dibuka
 • Tiada iklan
 • Segala-galanya tidak terhad

APA YANG BARU

 • Pembetulan pepijat
 • Memperbaiki pepijat ranap permainan

Zombie Roadkill 3D Mod + Apk Muat Turun

Muat turun dan nikmati Zombie Roadkill 3D (MOD, semua tidak berkunci). Kami menyediakan Mod terbaik hanya untuk anda dan jika semua yang kami sediakan tidak mencukupi, kami memautkan kepada sumber terbaik untuk maklumat MOD tentang Zombie Roadkill 3D hanya untuk membekalkan anda dengan yang ideal.

Muat turun MOD

Dapatkan Apk Asal

Bagaimana untuk memasang

 1. muat turun “APK MOD Zombie Roadkill 3D”.
 2. Pasang Muat Turun Apk tanpa menggunakan internet/wifi.
 3. Buka pemasang dan selesaikan prosesnya.
 4. Biarkan ia dipasang sepenuhnya pada peranti Android anda
 5. Buka apl MOD APK dan nikmati sumber tanpa had secara percuma.

Tahniah Sekarang anda telah memasang Zombie Roadkill 3D Mod pada peranti Android anda hari ini, anda boleh menggodam permainan ini dan menikmati bermain dengannya. Mod ini datang menggunakan ciri yang sangat menakjubkan jadi muat turun Mod hanya selepas proses di atas dan nikmati.

Share