Muat turun VSCO Fullpack 280 Mod Apk 2022 Percuma

Muat turun VSCO Fullpack 280 Mod Apk 2022 Percuma

VSCO Fullpack – Salah satu perkara yang orang dalam budaya teknologi sangat suka ialah mengambil gambar dan video. Kami sudah biasa dengan teknologi gila yang terdapat dalam telefon pintar kami hari ini.

Walau bagaimanapun, masih terdapat orang yang menyiarkan media mereka di platform media sosial tanpa menyuntingnya. Cuba VSCO hari ini dan lihat perbezaan dalam pertunangan dan wow! Bawa permainan fotografi kami ke tahap yang lebih tinggi.

vsco-mod-apk

Dicipta oleh syarikat dengan nama yang sama, VSCO fullpack adalah salah satu perisian penyuntingan asli yang dikeluarkan pada masa itu.

Hari ini, popularitinya masih berkembang, walaupun telah mencapai lebih daripada seratus juta muat turun. Apa yang boleh dilakukan oleh perisian hebat ini ialah menjadikan potret dan video hambar anda menjadi sesuatu yang canggih dan unik. Ia boleh melakukan ini terima kasih kepada banyak penapis premium yang terdapat dalam perisian untuk anda gunakan!


Kurator asal

Dulu orang ramai memuat naik foto dan video di pelbagai laman sosial tanpa banyak suntingan ketika itu. Ini berlaku apabila perisian penyuntingan potret tidak begitu popular seperti hari ini.

Tetapi hari ini, ia hanya akan menjadi sebahagian daripada sekatan yang dipanggil #nofilter. Hari ini, orang ramai lebih terbuka untuk menggunakan perisian penyuntingan potret dan video untuk mencipta potret dan video yang menakjubkan untuk dimuat naik. Dengan ini, banyak perisian penyuntingan lahir atas keperluan dan permintaan.

vsco-apk-versi-terkini
Salah satu yang asli dikeluarkan pada tahun 2012 ialah VSCO. Pada zaman internet, perisian ini kini dianggap prasejarah kerana ia merupakan salah satu perisian yang mempopularkan hobi ini.

Ramai orang pada masa itu menyukai idea untuk menyentuh potret dan video mereka sama seperti menggunakan solek dalam kehidupan sebenar.

Selain itu, perisian ini menawarkan alat penyuntingan yang paling mesra pengguna seperti kontras, penjajaran, pangkas dan banyak lagi.

Tetapi apa yang menjadikan VSCO begitu popular ialah bilangan pratetap yang banyak dalam apl. Ini ialah penapis pra-diproses yang boleh anda gunakan terus pada mana-mana potret.

Bergantung pada penapis yang kami gunakan, kami boleh menyampaikan perasaan yang bertentangan kepada penonton dengan potret anda. Dan perisian ini mempunyai beratus-ratus penapis yang cantik untuk digunakan oleh semua orang!

vsco-apk-free-download
Hari ini, anda juga boleh mengedit video kami dalam apl. Anda juga boleh menambah penapis pada video untuk menjadikannya kelihatan premium atau menyampaikan perasaan tertentu kepada penonton.

Itulah kuasa perisian penyuntingan ini yang mempunyai semua alatan yang kami perlukan untuk mencipta potret dan video yang menakjubkan. Berhubung dengan komuniti kreatif walaupun dalam perisian dan kongsi ciptaan anda dengan dunia!


Ciri VSCO

Apabila bercakap tentang menyunting apl, VSCO ialah datuk mereka semua. Aplikasi ini memulakan keseluruhan kegilaan penapis premium dan masih popular hari ini.


Walaupun mungkin terdapat beribu-ribu perisian penyuntingan potret dan video yang tersedia hari ini, tidak ada yang mendekati yang asal.

Kami menulis dengan ikhlas dalam erti kata bahawa perisian ini adalah yang memulakan semuanya. Ini adalah salah satu yang pertama keluar pada masa perisian ini hampir tidak dianggap sebagai keperluan.

Sudah tentu, kita bercakap tentang perisian legenda yang menggunakan nama VSCO. Ini adalah aplikasi yang mesti ada pada telefon kami walaupun anda seorang selebriti atau orang biasa.

vsco-apk
Kuasa perisian ini melebihi purata perisian penyuntingan. Di sini, kita boleh menggunakan penapis/pratetap ajaib yang sering anda bunuh untuk mendapatkannya.

Ini kerana ini semua adalah penapis premium yang anda tidak boleh dapatkan dalam mana-mana perisian penyuntingan lain tetapi yang ini.

Ia mengandungi tema, perasaan dan banyak gaya berbeza untuk semua yang kita perlukan. Secara keseluruhannya, perisian ini mengandungi semua yang kami perlukan untuk potret yang menakjubkan.


Aplikasi ini bukan sahaja menyediakan penapis tetapi juga merupakan tempat di mana anda boleh mengedit foto. Di sini, anda boleh memuat naik potret dan menyesuaikannya dengan saiz yang kami mahu, dan banyak lagi.

Anda juga boleh menambah warna pada potret anda menggunakan alat yang berbeza. Tukar rona, ketepuan, kecerahan dan banyak lagi! Kami mempunyai kuasa untuk mengubah sepenuhnya nada dan mood mana-mana potret menggunakan alatan yang kami mahukan.

Selain itu, anda juga boleh menambah bingkai pada potret anda menggunakan warna yang berbeza. Anda juga boleh melaraskan saiz bingkai untuk menjadikannya sebesar atau sekecil yang anda mahukan.

Aplikasi ini melakukan kerja yang hebat untuk mencipta potret yang menakjubkan untuk keperluan media sosial anda.


Bintang sebenar rancangan itu adalah pratetap. Kebanyakan orang merujuk kepada penapis ini dan mereka boleh membuat atau memecahkan sebarang potret!

Di sini, terdapat beratus-ratus penapis untuk dipilih dan setiap satu mempunyai warna dan tekstur yang berbeza. Gunakan gaya dan mood yang berbeza dengan menggunakan penapis berbeza pada potret anda untuk menjadikannya kelihatan berbeza. Terdapat begitu banyak pilihan dalam perisian ini!


Anda juga boleh mengedit video dalam VSCO! Di sini, anda boleh menambah pratetap premium pada video kami untuk memberi kami rupa premium yang kami inginkan. Edit dengan yakin sekarang kerana anda mempunyai alat yang berkuasa di tapak tangan anda!

muat turun-vsco-untuk-android


Apa yang lebih menakjubkan ialah VSCO mempunyai komuniti orang yang berkongsi ciptaan mereka pada apl.

kita boleh mengikuti orang, bertindak balas terhadap foto dan menggunakan penapis yang sama yang mereka gunakan! Kongsi potret dan video kami dengan dunia dan berinteraksi dengan orang yang berfikiran sama dalam apl.

Cuba sesuatu yang baharu dengan had perisian mingguan untuk memahami semangat sesuatu.


  • Aplikasi yang menyeronokkan untuk digunakan

VSCO ialah aplikasi menyeronokkan yang mempunyai ekosistemnya sendiri! Ini bukan sahaja perisian penyuntingan hari ini. Ini benar-benar pengalaman yang anda tidak mahu ketinggalan!


Muat turun VSCO Mod Apk – Versi Terkini

Ingin mengambil potret dan video dengan mudah? Muat turun VSCO dan pratetapkan potret anda dengan mudah sekarang

Muat turun VSCO Mod Apk 280 (81 MB)


Beberapa penjelasan bahan pada waktu pagi tentang “Muat turun VSCO Fullpack 280 Mod Apk 2022 Percuma

Semoga apa yang diperkatakan bermanfaat buat pencinta kucing…!!!


Baca juga:

Read More :   Bilakah Pembantu Naga Nona Kobayashi Musim 3 akan dikeluarkan? Jawablah
Share