Muat turun NiX Injector Apk [V2023] Percuma untuk Android

Muat turun NiX Injector Apk [V2023] Percuma untuk Android

Di sini saya akan kongsikan salah satu alat atau penyuntik ML yang paling pelbagai untuk peminat MOBA. Saya sebenarnya bercakap tentang NiX Injector Apkyang anda boleh muat turun dari pautan di bawah.

NiX Injector berfungsi dengan baik. Tetapi jika anda ingin mendapatkan ciri alat yang terkini dan diubah suai maka anda perlu memuat turun versi terkini apl tersebut.

Saya akan meletakkan pautan ke apl itu betul-betul di bahagian bawah halaman ini. Jadi anda perlu tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman ini di mana anda akan menemui pautan ini. Klik padanya dan pasang Apk.

Apakah Penyuntik NiX?

NiX Injector ML ialah alat baharu dan pelbagai untuk peminat MOBA membuka kunci kulit, Battle Effects, Drone View, Recall dan sebagainya. Saya berkata ia berbeza kerana ia memberi anda banyak pilihan dalam setiap hack. Seperti dalam pilihan Skins, anda akan mendapat kedua-dua MLBB dan Painted Skins. Anda boleh membuka kunci kesemuanya.

Di samping itu, anda boleh mempunyai semua emosi premium. Ini juga dipanggil melawan emosi. Jadi anda boleh mempunyai pilihan untuk membuka kunci semua emot kegemaran anda. Pada asasnya, ini adalah item berbayar yang anda tidak boleh gunakan atau gunakan pada permainan sehingga anda membayar. Tetapi NiX Injector menawarkannya secara percuma.

Berbanding dengan yang lain Penyuntik ML apps, yang ini sesuai dan boleh dipercayai untuk peminat. Kerana ia menawarkan semua pilihan di satu tempat. Walau bagaimanapun, ini tidak selamat, walaupun mereka mendakwa bahawa terdapat ciri Anti-Larangan. Oleh itu, anda diminta berhati-hati semasa menggunakannya dalam ID permainan rasmi anda.

Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan akaun tetamu atau mana-mana ID palsu, maka tiada apa yang perlu dibimbangkan. Jadi jangan buang masa anda dan muat turun versi terkini apl dari halaman ini. Jika anda menggunakan yang lama maka saya sangat mencadangkan anda untuk mendapatkan yang berfungsi dan dikemas kini dari sini.

Jika anda baru di laman web ini maka anda mesti tahu bahawa saya telah berkongsi pautan muat turun yang berfungsi dan terus di sini. Anda akan mendapat pautan betul-betul di bahagian bawah halaman ini. Tatal ke bawah dan klik pada pautan. Tetapi anda juga boleh menggunakan pautan yang diberikan selepas perenggan pertama halaman ini.

Butiran permohonan

Nama Penyuntik NiX
Versi v1.59
Saiz 9MB
Pengaturcara Penyuntik NiX
Nama pakej com.NiXInjector
harga Percuma
kategori Permainan / Alatan
Android diperlukan 5.0 dan ke atas

Ciri-ciri utama

Berikut ialah beberapa ciri yang paling menonjol yang saya fikir anda semua perlu tahu. Jadi, NiX Injector v1 8 ialah salah satu alat terbaik dan boleh dipercayai yang boleh anda gunakan walaupun pada telefon berspesifikasi rendah. Jadi, di bawah ini anda boleh membaca ciri-ciri alat berikut.

  • Ia ialah apl percuma yang boleh anda muat turun dan gunakan untuk menyuntik atau membuka kunci Skin ML, Battle Effects dan banyak lagi.
  • Anda boleh membuka kunci semua emote pertempuran premium dalam permainan secara percuma.
  • Membolehkan anda membuka kunci kulit yang dicat dalam MLBB.
  • Tidak perlu kata laluan, nama pengguna atau log masuk.
  • Anda boleh menyuntik semua hacks dalam beberapa saat.
  • Buka kunci Hacks Peta dan Drone View.
  • Anda boleh menggodam analog.
  • Penipuan latar belakang juga diberikan dalam alat.
  • Dan banyak lagi.

Tangkapan skrin aplikasi

Bagaimana untuk menggunakan aplikasi NiX Injector NiX Injector pada Android?

Jika anda tidak sabar-sabar untuk menggunakan aplikasi dan membuka kunci semua penipuan ini yang diberikan dalam aplikasi maka anda mesti memasangnya. Anda harus memasang NiX Injector Apk pada peranti yang sama tempat anda bermain permainan. Kemudian ia akan berfungsi untuk anda.

Sebaik sahaja anda melengkapkan pemasangan, hanya lancarkan alat ini, masukkan kata laluan yang diberikan di bawah.

Kata laluan: Tiada kata laluan diperlukan

Walau bagaimanapun, anda tidak perlu menggunakan atau memasukkan kata laluan. Jika anda mahu pergi tanpa memasukkan kata laluan, cuma klik butang Seterusnya dan kemudian klik Langkau. Selepas itu anda akan dapat mengakses pilihan atau hacks tanpa menggunakan kata laluan.

Kemudian klik pada mana-mana hack dan masukkannya ke dalam permainan. Ia akan mengambil masa beberapa saat untuk menyelesaikan proses tersebut. Jadi anda perlu menunggu beberapa saat.

Bagaimana untuk memuat turun dan memasang NiX Injector Apk?

Untuk memuat turun, anda akan mendapat pautan selepas kesimpulan. Jadi anda perlu klik pada pautan ini dan tunggu sebentar. Kemudian proses akan bermula.

Setelah muat turun selesai, anda perlu klik pada fail Apk ini. Anda kemudiannya akan diminta untuk membenarkan atau mendayakan pilihan dan kebenaran tertentu. Jadi anda hanya perlu mendayakan atau membenarkannya.

Walau bagaimanapun, berikut adalah beberapa pilihan lain yang anda juga boleh cuba pada telefon anda untuk tujuan yang sama. Seperti YomaSu Patcher, Dekoder Kousei Maindan IMLS Generasi Seterusnya.

Kata Akhir

Berikut ialah pautan untuk mendapatkan NiX Injector Apk dan memasangnya pada telefon anda. Jadi dapatkan apl dan nikmati semua Kesan Pertempuran, Emote, Kulit, Pandangan Drone, Hack Peta dan banyak lagi percuma.

Pautan muat turun

Read More :   Ulasan Org Arkib Internet Muzium Bokeh 2022 Pautan Muat Turun Apk
Share