Muat turun Mod Manok Na Pula Mod Apk Unlimited Money 2022

Muat turun Mod Manok Na Pula Mod Apk Unlimited Money 2022

BantenDay.co.id – Menjelang 2022, pelbagai jenis permainan telah dicipta dan anda boleh bermain pada bila-bila masa melalui peranti telefon pintar anda. Anda boleh memutuskan permainan yang ingin dimainkan secara bebas. Kedua-dua permainan battle royale, permainan perlumbaan dan sebagainya.

Pada asasnya, setiap permainan mempunyai kebaikan dan keburukan tersendiri. Seperti permainan Manok Na Pula Mod APK yang kini banyak dituntut oleh peminat permainan. Sebabnya permainan ini berwatak ayam dalam pertarungan, atau biasa dipanggil sabung ayam. Anda akan bertindak sebagai pemilik ayam tersebut dan sudah tentu anda mesti boleh menjaga ayam tersebut sebaik mungkin.

Untuk dapat memenangi permainan sabung ayam ini bukanlah mudah, sudah tentu ia memerlukan strategi dan sebagainya bagi memudahkan anda bermain permainan tersebut nanti. Dan dengan memainkan versi mod Manok Na Pula, anda boleh menemui banyak ciri menarik yang boleh digunakan secara bebas. Jadi bagi anda yang berminat dan ingin tahu, lihat penjelasan penuh di bawah.

Sekilas Tentang Manok Na Pula Mod Apk

Manok Na Pula adalah permainan simulasi yang popular dan masih dicari oleh peminat permainan sehingga kini. Dengan bermain permainan ini, pemain akan diminta melakukan sabung ayam. Dan anda akan bertindak sebagai pemilik ayam jantan, pastikan anda menjaga dan menjaganya sebaik mungkin.

Sudah tentu matlamat permainan ini adalah untuk menang, selain permainannya sangat menarik dan mudah. Namun begitu, anda masih dapat merasai kemeriahan permainan sabung ayam ini, apatah lagi jika anda bermain bersama rakan dan sebagainya. Chicken na ini juga menjadi viral di media sosial seperti TikTok, Instagram, Facebook dan banyak lagi.

Read More :   SkillTwins 2 Mod Apk - Maderic

Namun, dengan bermain Manok Na Pula Mod APK ini, anda boleh mendapatkan pelbagai kemudahan dan sukar untuk anda mendapatkan versi asal. Jadi, jika anda rasa ingin tahu dan ingin mencuba bermain permainan menarik ini, lihat penjelasan penuh seperti berikut.

Ia mempunyai Manok Na Pula Mod Apk

Dengan bermain permainan sabung ayam ini, anda akan dapati banyak ciri menarik dan sangat canggih yang akan memudahkan anda bermain permainan tersebut nanti. Semua ciri yang dibentangkan boleh digunakan secara bebas dan percuma tanpa sebarang masalah. Jadi untuk anda yang tidak tahu apa keupayaan mod ini serta manok. Lihat penjelasannya seperti berikut.

Wang tanpa had

Anda boleh mendapatkan wang tanpa had atau wang tanpa had apabila anda bermain permainan sabung ayam. Mempunyai wang tanpa had, anda boleh menggunakannya untuk membeli semua keperluan dalam permainan dengan mudah.

Sudah tentu wang itu tidak terhad, walaupun anda menggunakannya untuk membeli semua keperluan permainan tanpa perlu risau tentang kehabisan. Kelebihan ini juga sangat sukar didapati dalam versi asal.

Semua ayam telah dibuka

Satu lagi kelebihan yang terdapat pada manok dan juga versi mod ini ialah ia telah membuka kunci semua ayam yang ada. Jadi anda boleh menggunakannya dengan bebas dan membukanya satu persatu tanpa sebarang masalah. Anda boleh menentukan jenis ayam yang akan digunakan untuk bertarung nanti.

Read More :   Definisi Bola Sepak: Matlamat, Sejarah, Teknik, Peraturan!

Buka kunci semua item

Sudah tentu, bermain Manok Na Pula Mod APK telah membuka kunci semua ciri menarik yang dikunci dalam permainan ini. Jadi anda boleh menggunakannya secara bebas untuk memudahkan anda bermain permainan nanti. Dengan cara ini, ia menjadikan permainan lebih menarik dan kemenangan lebih mudah daripada sebelumnya.

Lebih banyak ciri

 • Multipemain
 • Menambah bos besar baharu
 • Tambahkan rakan pada perlawanan klasik
 • Mesej terkini untuk pemain
 • Manocj terakhir
 • Tambah Leach
 • Bilik baru
 • Mata baharu dalam Mata Naga
 • Dan lain lain

Mungkin banyak lagi kelebihan yang boleh anda miliki dalam permainan sabung ayam ini. Anda boleh menggunakan semua ciri yang disediakan secara percuma dan tanpa sebarang masalah. Jadi bagi anda yang berminat untuk bermain permainan secara langsung. Jom lihat penjelasan lanjut di bawah.

Muat turun Mod Ayam Merah Apk

Jika anda rasa menarik dan ingin bermain permainan sabung ayam, ada juga versi mod ini. Kami akan memberikan anda pautan muat turun untuk dimuat turun dengan segera dan secara percuma. Tetapi sebelum itu, sila ketahui terlebih dahulu butiran mengenai permainan Manok serta versi mod seperti berikut.

Tidak Mod Apk Ayam Merah
Saiz 64.6 MB
Versi 5.5
Pengaturcara AYAH
Pautan muat turun Tekan di sini

Muat turun permainan sekarang dan gunakan semua ciri mod lanjutan dan menarik untuk memudahkan anda bermain permainan nanti. Sudah tentu, anda boleh mengakses semua ciri yang dibentangkan dengan memuaskan dan tanpa perlu membelanjakan lebih banyak wang. Jadi muat turun permainan sekarang di bawah.

Read More :   Emblem Pokemon Unite Boost: Cara mendapatkan dan menggunakannya

Cara Install Red Chicken Mod Apk

Seperti permainan mod lain, anda boleh memasang permainan ini dengan mudah dan pastikan anda mendayakan sumber yang tidak diketahui terlebih dahulu melalui tetapan. Jadi bagi anda yang masih tidak faham cara memasang permainan ini, lihat penjelasan penuh di bawah.

 1. Seperti biasa, muat turun dulu permainan Manok dan juga versi mod di atas
 2. Selepas itu, pergi ke Tetapan pada setiap telefon
 3. Pilih Keselamatan dan pastikan untuk mendayakan sumber yang tidak diketahui terlebih dahulu
 4. Jika ya, buka pengurus fail anda dan cari fail yang dimuat turun yang anda muat turun tadi
 5. Jika anda telah menemuinya, klik pasang
 6. Tunggu keputusan untuk seketika sehingga proses selesai
 7. selesai

Ini adalah cara mudah anda boleh cuba memasang permainan mod manok ini. Setelah ia berjaya dipasang, anda boleh terus memainkannya dengan mudah dan menggunakan semua ciri hebat yang disediakan secara percuma tanpa sebarang masalah. Jangan lupa ajak rakan-rakan untuk merasai kemeriahan permainan ini bersama-sama.

Penutupan

Ini adalah ulasan ringkas Manok Na Pula Mod Apk dalam artikel ini supaya anda boleh bermain permainan sekarang. Dapatkan semua ciri menarik dan gunakannya mengikut keperluan individu anda untuk memudahkan anda bermain permainan nanti. Semoga apa yang kami kongsikan bermanfaat untuk semua. Itu sahaja, terima kasih.

Share