Muat turun InShot Pro Mod Apk 1.846.1366 Full Unlocked + Effect

Muat turun InShot Pro Mod Apk 1.846.1366 Full Unlocked + Effect

Hai kawan-kawan, selamat datang ke laman web nenek Indonesia. Saya akan bercakap tentang “InShot Pro“. Berikut ialah ulasan penuh di bawah:

Muat turun-InShot-Pro

Kita boleh katakan bahawa pada masa ini terdapat trend untuk perisian perkongsian video seperti youtube, tiktok dan banyak lagi.

Maka secara tidak langsung perisian penyuntingan video menjadi incaran, berkat budaya teknologi yang cukup pantas seperti sekarang, proses suntingan yang dahulunya hanya dilakukan di komputer, kini orang ramai boleh menggunakan telefon pintar mereka untuk mengedit video ini.

Di sebalik kerja video yang kemas dan mudah diikuti, sudah tentu ada peranan editor yang mencampurkan setiap bit video menjadi filem atau video yang menghiburkan.

Dalam perbincangan ini, kami akan cuba berkongsi maklumat tentang perisian penyuntingan video untuk telefon pintar Android anda, Inshot Pro.


Apakah itu InShot Pro?

Bagi anda yang baru mula terjun ke dunia penyuntingan video, mungkin anda masih belum kenal dengan nama perisian ini.

Inshot pro ialah perisian penyuntingan video moden yang mempunyai banyak ciri atau kesan yang boleh kita gunakan semasa penyuntingan video, anda boleh menambah kesan pada peralihan, muzik emoji dan sebagainya.

InShot-Pro

Anda boleh memuat turun aplikasi ini secara percuma melalui gedung mainan, tetapi jika anda mahukan lebih banyak ciri dan video yang diambil tanpa tera air, anda boleh menaik taraf kepada versi pro untuk membuka kunci atau membuka kunci sepenuhnya semua ciri perisian ini.

Sememangnya pada masa ini terdapat banyak perisian video yang mempunyai banyak ciri menarik, dari senarai nama sudah tentu Inshot berada di kedudukan ke-5 editor video yang paling banyak digunakan, perkara ini dapat dilihat daripada muat turun pengguna Android yang telah retak. had 100 juta, tonton dari acara ini, sudah tentu, tidak ada keraguan tentang kemudahan dan kepenuhan ciri yang dibawakan gambar ini.


Ia mempunyai InShot Pro

Jika anda ingin mencipta kandungan video yang menakjubkan untuk dimuat naik ke Instagram atau Facebook, maka jangan cari lagi daripada InShot Pro.

Apl ini membolehkan anda membuat suntingan kecil dan besar pada video anda, serta menambah ciri tambahan untuk menceriakan sedikit perkara. Berikut adalah ciri-ciri inshot pro yang terdiri daripada:

Ia mempunyai InShot Pro


Mungkin ciri paling asas apk InShot Pro, ia membolehkan anda memangkas video anda seperti foto untuk menyingkirkan peranti yang tidak diingini.

Sudah tentu, ini biasanya paling berkesan pada klip video pendek, kerana mereka cenderung memfokus pada satu subjek. Tetapi dengan InShot Pro, anda boleh memotong video anda kepada segmen yang berbeza dan memangkasnya secara individu. Ini bermakna anda boleh membuat perincian yang luar biasa apabila memotong dan mengedit video anda.

Pemangkasan akan menjadi perkara pertama yang anda mahu lakukan dengan kebanyakan video anda untuk mengeditnya dengan lebih cekap.


Anda juga boleh memilih daripada berbilang lagu untuk ditambahkan pada video anda. Ia boleh membuat perbezaan antara video hambar dengan bunyi hambar, kepada klip yang menarik dan menghiburkan dengan runut bunyi berkualiti tinggi. Gunakan ini untuk menjadikan video anda lebih menghiburkan. Terdapat banyak lagu untuk dipilih, termasuk hits besar dan instrumental. Hanya cari dan ia akan muncul.


Jika anda ingin mengedit sesuatu untuk YouTube, TikTok atau Instagram tetapi tidak mahu melakukannya pada komputer riba, maka anda boleh melakukannya dengan mudah menggunakan apk InShot Pro.

Penggabungan video tidak pernah semudah ini dengan InShot Pro. Anda boleh mencipta kandungan yang kemudian anda boleh muat naik ke saluran sosial anda dan mendapatkan lebih banyak respons dan pengikut dalam proses itu.


Perlahankan atau percepatkan bahagian tertentu video anda untuk menyerlahkan sesuatu yang menarik. Anda boleh mengawal kelajuan setiap bahagian video anda, yang menghasilkan kandungan yang kelihatan hebat pada hasil akhirnya.

Jika anda ingin menangkap seseorang meluncur, menyelam, menari atau hanya melakukan sesuatu yang menarik, maka anda perlu bermain dengan kawalan kelajuan.


Anda boleh berkongsi video yang diedit ke akaun media sosial anda terus daripada apl. Ia mudah dan hanya mengambil masa beberapa saat untuk dilakukan. Berkongsi semua kandungan anda di web tidak pernah semudah ini.


Adakah anda ingin menukar format video kepada MP4? Tiada masalah. Anda boleh melakukan ini dengan mengklik butang dengan apk InShot Pro untuk Android.

Ini bermakna kualiti video anda adalah sama, tetapi kini anda boleh berkongsi video merentas berbilang platform, tidak kira cara anda merakamnya.


Anda juga boleh menambah kesan dan penapis khas pada video anda untuk menjadikannya kelihatan lebih baik. Sudah tentu, anda tidak akan dapat melakukan pengeditan CGI peringkat Hollywood, tetapi anda akan dapat melakukan banyak perkara untuk menjadikan video anda kelihatan lebih profesional dan artistik. Ini sepatutnya lebih daripada mencukupi bagi mereka yang ingin berkongsi kandungan di media sosial


 • Pembuat tayangan slaid foto

Tunjukkan foto anda dengan cara yang cantik menggunakan pembuat tayangan slaid. Anda boleh memasukkannya ke dalam video anda atau hanya berkongsinya di Instagram. Ia sangat mudah dilakukan dan menunjukkan berapa banyak ciri unik yang ada pada apl berguna ini.


Ia mempunyai Mod InShot Pro

Ia mempunyai Mod InShot Pro

 1. Pakej Android kendiri
 2. Apl Android yang Dibungkus Semula:
  – Seni bina CPU yang disokong: armeabi-v7a, amr64-v8a
  – DPI skrin yang disokong: hdpi [240dpi]xhdpi [320dpi]xxhdpi [480dpi]xxxhdpi [640dpi]
 3. Ciri Pro dibuka kunci.

Muat turun InShot Pro Mod Apk

Berikut ialah muat turun InShot Pro Mod Apk, seperti berikut:

Versi 1.846.1366
Saiz 68MB
Android 4.3 atau lebih tinggi

Sila tunggu dalam masa 15 saat.Cara Pasang InShot Pro Mod Apk

Berikut ialah cara memasang InShot Pro Mod Apk, seperti berikut:

 • Mula-mula muat turun apk mod Inshot pro dahulu dalam pautan yang telah kami berikan kepada anda
 • Kemudian buka folder dari mana anda memuat turun fail
 • Pilih apk mod inshot pro untuk mula memasang perisian ini
 • Benarkan pemasangan perisian daripada sumber yang tidak diketahui
 • Dan akhirnya, anda hanya perlu menunggu proses pemasangan selesai, selepas itu anda boleh membukanya.

Cara menggunakan InShot Pro Mod Apk

InShot Pro Mod Apk

Berikut ialah cara menggunakan InShot Pro Mod Apk, seperti berikut:

 1. Buka perisian inshot dan anda akan menemui 3 pilihan menu sedia untuk digunakan, sama ada anda ingin mengedit video, potret dan kolaj, atau memilih video untuk mula mengedit
 2. Kemudian anda hanya pilih video yang anda ingin edit dan pilih senarai semak
 3. Selepas video tersebut memasuki perisian muat turun ini, barulah tiba masanya untuk kreatif dalam membangunkan video tersebut seperti menambah muzik, kesan, penapis, muzik, teks, pelekat, pelarasan kelajuan, pencukuran dan sebagainya.
 4. Dan akhir sekali, sebelum anda menyimpan video ini dengan teknik simpan atau simpan, anda boleh menyemak dahulu sama ada video yang telah kita edit itu sudah sesuai dengan kehendak kita atau perlu menambah kesan lain.

Sekian Ulasan Ringkas Tentang Muat turun InShot Pro Mod Apk v1.846.1366 Full Unlocked + Effect

Semoga yang disampaikan bermanfaat. Terima kasih…!!!


Baca juga :


Jangan lupa share guys…!!!

Read More :   Novel Menantaran Terlantar Bab 600 – Novel Firan
Share