Muat turun Aplikasi Menjana Wang Media Era Baharu 2022

Muat turun Aplikasi Menjana Wang Media Era Baharu 2022

Gpuothebrain.com – Apl Media Era Baharu – Mencari aplikasi yang boleh memberi anda wang tunai tambahan? Jika ya, maka anda berada dalam ulasan yang betul. Kerana admin akan kongsikan aplikasi buat duit terkini secara online hari ini.

Salah satunya ialah Apk Media Era Baharu. Anda boleh menggunakan aplikasi ini kerana hanya dengan mendaftar anda boleh mendapat bonus segera sebanyak Rp 35,000. dan anda boleh melakukan misi harian dengan pendapatan Rp 5000.

Dan dari cara mendaftar kepada cara menggunakan untuk menerima wang serta proses pengeluaran dan maklumat pembayaran. Jadi anda kemudian boleh mengetahui sama ada ia terbukti berbayar dan selamat digunakan.

Aplikasi ini disediakan kepada anda dengan video yang mesti anda tonton. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Aplikasi New Era Media untuk mendapatkan wang Jadi baca maklumat ulasan ini sehingga akhir.

Apakah itu New Era Media Apk?

Apl Media Era Baharu ialah tapak di mana versi aplikasinya tersedia walaupun ia tidak dikeluarkan di Google Playstore dan pengguna boleh memperoleh wang dengan mendaftar dan melakukan tugasan yang disediakan.

Apabila anda berjaya menyelesaikan proses pendaftaran, anda akan segera diberi baki 35 ribu rupee yang dikreditkan ke baki akaun anda.

Anda boleh meningkatkan jumlah baki akaun anda dengan membuat banyak penghantaran, supaya kemudian anda mencapai had pengeluaran minimum.

Salah satu tugas yang ada ialah menonton video promosi pendek sahaja di mana setiap pengguna boleh menonton 5 video setiap hari.

Read More :   Apakah fungsi sendi pelana: jenis, struktur dan perbezaannya?

Untuk tidak ingin tahu, anda boleh segera mencuba melalui proses pendaftaran dan melihat laman web atau memuat turun aplikasi.

Cara Menyertai Aplikasi Menjana Wang Media Era Baharu

Untuk mendaftar akaun anda mesti pergi ke tapak dari Aplikasi multimedia zaman baharu dengan langkah-langkah berikut:

 • Langkah pertama, pergi ke laman web rasmi >>Apk Media Era Baharu
 • Kemudian daftar dengan memasukkan nombor telefon bimbit atau e-mel anda
 • Seterusnya, buat kata laluan akaun yang mudah diingati
 • Kemudian masukkan kod rujukan pengguna lain
 • Selepas itu klik daftar sekarang
 • selesai

Anda boleh memuat turun terus versi aplikasi dengan mengklik pada menu muat turun aplikasi dan anda boleh log masuk dengan e-mel berdaftar atau nombor telefon dan kata laluan anda.

Bagaimana untuk membuat wang dari Aplikasi Jana Wang Media Era Baru

Untuk dapat duit, selepas berjaya mendaftar, anda boleh lihat beberapa menu yang sudah tersedia. Terdapat baki yang diberi percuma oleh pembuat wang ini sebanyak 35000 rupee yang masuk ke dalam baki akaun.

Anda boleh melakukan misi menonton video yang akan memberi anda 1200 setiap video dan anda boleh menonton 5 video setiap hari.

Untuk meningkatkan pendapatan anda, anda boleh mendepositkan sekurang-kurangnya 500k untuk menyertai tahap berbayar, mendapat peluang untuk menonton lebih banyak video.

Apabila anda berminat untuk mendepositkan wang, sudah tentu anda harus bersedia dengan segala risiko yang mungkin akan timbul.

Read More :   Bagaimanakah Jon Hill mati? Bekas suami Jaclyn Hill Punca kematian

Selain itu, anda boleh melakukan misi lain, iaitu dengan menjemput rakan dan maklumat yang terdapat dalam permainan Apk Media Era Baharu ia mengatakan setiap jemputan 10 rakan akan mendapat 300k.

Tetapi sudah tentu ada terma dan syarat yang dikenakan tetapi anda pasti akan mendapat wang yang banyak daripada hasil menjemput rakan-rakan.

Anda boleh menjemput rakan menggunakan pautan dengan mengklik menu aktiviti di bahagian bawah.

Bagaimana Untuk Mengeluarkan Dalam Apl Media Menjana Wang Zaman Baharu

Selepas anda telah mengumpul banyak baki, barulah anda boleh melakukan proses pengeluaran dengan mengikuti langkah-langkah untuk mengeluarkan wang seperti berikut:

 • Langkah pertama sila pergi ke menu saya
 • Kemudian klik pada dompet saya
 • Selepas itu, klik tarik diri
 • Anda kemudiannya akan digesa untuk menetapkan kata laluan dan nombor telefon pengeluaran
 • Anda kemudian boleh menetapkan kaedah pembayaran dengan mengklik pada kad bank dan mengisi maklumat yang diminta
 • Selepas itu anda boleh menetapkan kata laluan pengeluaran dengan mengklik kata laluan daftar keluar dan sila tetapkannya
 • Kemudian jangan lupa untuk memasukkan nombor telefon dengan mengklik pada nombor telefon
 • Anda kemudian boleh kembali ke menu pengeluaran dan pilih denominasi
 • Di samping itu, jumlah minimum ialah IDR 500,000 dan maksimum ialah IDR 30,000,000
 • Kemudian klik pada dapatkan kod SMS dan kemudian masukkan kod yang diterima di ruangan yang disediakan
 • Selepas itu, masukkan kata laluan pengeluaran anda dan klik tarik diri sekarang
 • selesai
Read More :   Biografi Shrikant Tyagi: Berita Noida, Suami, Wiki dan banyak lagi

Anda mesti tahu tentang ahli VIP boleh membuat pengeluaran dengan jumlah minimum IDR 300,000. Berlainan daripada Ahli Biasa yang boleh membuat pengeluaran dengan jumlah minimum IDR 500,000.

Caj pengeluaran akan tertakluk kepada cukai 15% dengan tempoh permintaan pengeluaran: 9:00 AM hingga 6:00 PM.

Pengguna boleh mengeluarkan baki mereka hanya sekali sehari dan untuk pengeluaran, mereka dibayar ke dalam akaun bank masing-masing dalam masa 24 jam.

Baca lebih lanjut:

Adakah wang Era Baharu membuat aplikasi media selamat dan terbukti membayar?

Aplikasi New Era Media untuk mendapatkan wang Ini masih sangat baru, jadi untuk maklumat sama ada ia terbukti membayar atau tidak, belum ada bukti kukuh.

Tetapi biasanya aplikasi menjana wang jenis ini akan membayar kali pertama ia muncul untuk tempoh masa yang tidak diketahui.

Anda boleh bermain selamat tanpa mendepositkan wang kerana pengguna boleh bermain secara percuma dengan menonton video 5 kali sehari dan menjemput rakan.

Oleh itu, anda boleh mencuba segera dengan nota bahawa bukan mudah untuk mendepositkan wang jika anda tidak mampu menanggung semua risiko.

Kerana jelas tiada jaminan bahawa laman web buat duit ini tidak berdaftar dengan OJK.

Ini adalah maklumat untuk Apl Media Menjana Wang Era Baharu Semoga review yang admin kongsikan ini dapat membantu anda yang telah membaca review ini sehingga habis. Terima kasih dan terima kasih kerana melawat.

Share