Muat turun Aplikasi Menjana Wang Dots Connect terkini 2022

Muat turun Aplikasi Menjana Wang Dots Connect terkini 2022

Pakethp.com – Aplikasi Dots Connect – Sekarang ini admin akan berkongsi aplikasi menjana wang yang sedang viral di internet. Di mana anda boleh menggunakan aplikasi ini secara percuma dan anda boleh mengeluarkannya dengan mudah melalui aplikasi DANA dan sebagainya.

Permohonan itu dipanggil Apl Dots Connect yang dikeluarkan secara rasmi di google playstore. Dan pengguna permainan ini akan bermain longgar membuat wang tersedia dalam tahap yang berbeza dengan pendapatan yang lumayan dan anda boleh menggunakannya untuk membantu kewangan anda.

Jadi anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang Apl Menjana Wang Dots Connect Di sini, baca penjelasan ini sehingga habis.

Supaya nanti anda tahu dari cara menggunakannya sehinggalah ke proses pembayaran dan sebagainya.

Sekilas Mengenai Dots Connect Apk?

Apl Dots Connect adalah salah satu aplikasi permainan menjana wang terkini di mana anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk dapat memperoleh wang dengan melakukan beberapa misi yang disediakan.

Salah satu misi atau permainan yang disediakan ialah permainan teka-teki dua titik atau anda akan menyambungkan titik-titik dengan warna yang sama dan menghapuskannya.

Di mana semua titik dengan warna yang sama akan dikeluarkan bersama dalam kotak tertutup.

Dan apabila anda mencapai sasaran dalam setiap peringkat, anda akan mendapat ganjaran yang ditentukan.

Di mana anda kemudian boleh menebus hadiah ke dalam baki DANA atau melalui kaedah lain yang tersedia.

Cara Muat Turun Apl Menjana Wang Dots Connect

Jika anda berminat untuk menggunakan dan mendapatkan wang daripada aplikasi ini, anda boleh memuat turun terus melalui Google Playstore kerana ia boleh didapati secara rasmi.

Di mana permainan ini telah berjaya dimuat turun oleh lebih 10,000 pengguna dengan rating dan saiz yang baik yang ringan dan cukup selamat untuk digunakan pada telefon bimbit masing-masing,

Baiklah, bagi anda yang ingin menggunakan aplikasi ini, anda boleh memuat turun aplikasi ini melalui pautan muat turun yang dikongsikan oleh admin di bawah.

>>Pautan Muat Turun Apl Dots Money Maker<

Selepas anda berjaya memuat turun aplikasi wang ini barulah anda boleh memasuki aplikasi tersebut dan anda sudah bersedia untuk melakukan misi yang diberikan dalam aplikasi ini.

Bagaimana untuk membuat wang daripada Dots Connect Money Making App

Untuk dapat menggunakan permainan ini untuk mendapatkan wang, maka anda boleh membuka aplikasi dan klik pada menu mula.

Kemudian anda akan menuju ke permainan yang admin katakan di atas dan mengumpul syiling.

Dan nanti anda akan dapat kotak harta karun hadiah yang mengandungi syiling dan klik buka dan anda akan berminat untuk menonton iklan terlebih dahulu.

Maksudnya ialah anda perlu mengumpul syiling dengan bermain permainan yang disediakan dan anda sebagai pengguna baharu boleh membuat pengeluaran segera bernilai Rs.50.

Tetapi selepas itu anda boleh mengeluarkan semula dengan denominasi yang lebih rendah iaitu 25 rupee dan maksimum 50000 dan anda boleh mengeluarkan melalui DANA.

Baca lebih lanjut:

Adakah aplikasi yang membuat wang Dots Connect selamat daripada penipuan dan pembayaran yang terbukti?

Permainan nama Dots Connect Apk Ini masih agak baru dan diketahui masih dalam akses awal, tetapi ia telah terbukti membayar pengguna dengan denominasi yang kecil.

Untuk testimoni nama panjang, belum ada fakta atau bukti yang sah, jadi maklumat lanjut diperlukan.

Apl Dost Connect ialah permainan membina keseimbangan DANA yang selamat digunakan kerana ianya percuma untuk dimainkan tanpa deposit.

Jadi anda boleh mencubanya segera sebelum semuanya hilang dari playstore dan anda hanya boleh tahu bagaimana keadaannya.

Ini adalah maklumat untuk Apl Menjana Wang Dots Connect Semoga ulasan yang admin kongsikan ini dapat membantu anda yang telah membaca ulasan ini hingga habis. Terima kasih dan terima kasih kerana melawat.

Read More :   Vikrant Rona Jumlah Semakan Pendapatan Hari Ke-6
Share