Muat turun Apk Pelayan Ujian CODM Musim 7 untuk Android

Muat turun Apk Pelayan Ujian CODM Musim 7 untuk Android

Mencari cara mudah untuk mencuba ciri baharu Permainan Aksi Call Of Duty Mobile yang terbaik? Jika ya, maka kami di sini dengan versi di mana anda boleh meneroka semua ciri o Musim 7. Dapatkan Pelayan Ujian CODM Musim 7 pada peranti Android anda dan terokai semua ciri yang menakjubkan.

Seperti yang anda ketahui, hari ini kebanyakan permainan menyediakan beberapa peluang terbaik dalam permainan. Tetapi perubahan ini berlaku selepas satu musim. Nah, kami di sini dengan versi baharu permainan, yang boleh anda mainkan dan nikmati dengan mudah.

Apakah itu Pelayan Ujian Android CODM Musim 7?

Test Server CODM Season 7 Apk ialah permainan aksi Android yang merupakan versi terkini Call Of Duty Mobile. Di sini anda akan mendapat semua ciri COD terkini untuk anda terokai dan nikmati.

Seperti yang anda ketahui, terdapat banyak jenis permainan, tetapi COD adalah salah satu Medan Pertempuran Dalam Talian Berbilang Pemain terbaik dan paling popular, yang menyediakan permainan menembak yang realistik. Nikmati pengalaman permainan tanpa had dengan pemain dari seluruh dunia.

Read More :   45 PP (Gambar Profil) WA sejuk untuk lelaki dan perempuan

The permainan 3D memperkenalkan berbilang musim untuk pengguna, yang menyediakan perkhidmatan yang berbeza untuk pengguna. Dalam setiap musim, pemain boleh meningkatkan pangkat mereka. Tetapi selepas tamat musim, mereka akan diturunkan untuk musim depan.

Oleh itu, banyak ciri telah ditambah untuk pemain, yang boleh diakses oleh semua orang. Baru-baru ini, pelayan percubaan musim baharu tersedia di mana anda boleh bermain dan menikmati permainan. Jadi, kami akan berkongsi ciri-ciri musim ini.

Cara

Mod Zombie kembali pada pelayan ujian, yang bermaksud pertempuran menentang mayat hidup belum berakhir. Lebih banyak penambahbaikan telah dibuat pada grafik dan ciri zombi. Jadi berseronok tanpa had.

Jadi jika anda ingin berseronok tanpa had maka anda boleh mula bermain dalam mod ini. Anda boleh memainkan mod Zombie pada pelayan ini, tetapi tiada kenyataan rasmi tentang pengenalannya dalam kemas kini. Jadi anda boleh bermain dan berseronok di sini.

Senjata Baru

Pada masa ini, hanya satu senjata disenaraikan pada pelayan ini, tetapi lebih banyak lagi boleh ditambah. Senjata baharu yang diperkenalkan ialah Switchable X9 SMG. X9 SMG telah diperkenalkan dalam permainan Black Ops 4, yang merupakan permainan yang agak popular.

Read More :   Higgs Domino RP Versi 1 78 APK X8 Speeder Tiada Iklan Terkini 2022

Item tambahan

Di sini anda juga akan menemui item tambahan, yang telah ditambah untuk pemain. Anda boleh mencari item yang baru ditambah yang memberikan pengalaman pertempuran yang lebih baik untuk pengguna. Dapatkan beberapa item permainan popular yang tersedia dalam senarai di bawah.

 • Kemahiran pengendali cakar
 • Kelas BR Pencucuh
 • C4 Mematikan
 • Spycraft Perk
 • Banyak lagi

Ini adalah beberapa item tambahan baharu yang tersedia yang boleh anda dapatkan dan nikmati. Jadi, nikmati semua ciri terkini permainan dan berseronok tanpa had. Anda juga boleh mendapatkan pelayan percubaan dan meneroka lebih banyak perkhidmatan yang tersedia.

Kami mempunyai lebih banyak permainan serupa yang tersedia untuk pemain yang anda juga boleh bermain dan nikmati. Jadi, jika anda bersedia untuk berseronok lebih, maka cubalah Gunfire Reborn Apk dan Raj Gamer. Kedua-duanya adalah permainan aksi yang agak popular tersedia.

Butiran permohonan

Nama Pelayan Ujian CODM Musim 7
Saiz 764.3 MB
Versi Musim 7
Nama pakej com.activision.callofduty.shooter
Pengaturcara Penerbitan Activision, Inc.
kategori Permainan/Tindakan
harga Percuma
Sokongan minimum diperlukan 4.3 dan ke atas

Tangkapan skrin aplikasi

Bagaimana untuk memuat turun fail Apk?

Jika anda ingin memuat turun pelayan percubaan musim 7 maka kami berada di sini dengan pilihan terbaik yang tersedia untuk anda semua. Anda tidak perlu mencari di internet untuk memuat turun pelayan baharu kerana kami ada dengan fail Apk untuk anda semua.

Read More :   Hasan Boleh Irem Derici Twitter Full Video

Cari butang muat turun, yang disediakan di bahagian atas dan bawah di sini. Anda boleh memuat turun fail 32 dan 64 untuk anda semua yang boleh dimuat turun dengan mudah. Jadi, muat turun Apk mengikut keserasian peranti anda dan nikmati.

Ciri-ciri utama

 • Muat turun dan main secara percuma
 • Permainan aksi terbaik
 • Pelayan terakhir
 • Senjata baharu dan lebih banyak item
 • Mod zombi kembali
 • Antara muka mesra pengguna
 • Mudah dan mudah untuk dimainkan
 • Ia tidak menyokong iklan
 • Banyak lagi
Kata Akhir

Pelayan Ujian CODM Musim 7 Muat turun pada peranti Android anda daripada pautan di bawah dan terokai semuanya. Terdapat banyak ciri yang tersedia untuk pengguna meneroka dan menikmati masa berkualiti anda.

Pautan muat turun
Share