Muat turun APK MOD Fast VPN Kemas Kini Terkini 2022 (Premium Dibuka Kunci)

Muat turun APK MOD Fast VPN Kemas Kini Terkini 2022 (Premium Dibuka Kunci)

APK Mod VPN Pantas – Muat Turun Percuma untuk Android dan semakan kemas kini ciri dan cara menggunakan apl.

VPN ialah rangkaian peribadi maya yang diutamakan sebagai rangkaian internet paling selamat yang boleh dilayari secara peribadi tanpa memberitahu siapa penggunanya.

Banyak laman web Berkaitan yang menawarkan kandungan berkualiti tinggi yang diperlukan oleh semua orang, walau bagaimanapun, beribu-ribu tapak web tidak mempunyai pensijilan SSL atau disekat oleh kerajaan.

Jadi versi Mod ada di sini untuk menyediakan lebih banyak ciri kepada apl berbanding dengan ciri rasmi.

Sebelum anda memuat turun Fast VPN – Proksi VPN Percuma, anda boleh membaca gambaran keseluruhan ringkas yang kami sediakan dalam artikel di bawah.

Apakah Apl VPN Pantas?

APK MOD VPN Pantas

Aplikasi Fast VPN ialah alat yang menawarkan pelbagai perkhidmatan proksi yang percuma sepenuhnya. Tiada pendaftaran, hanya satu ketukan jari anda untuk menyambung ke pelayan terpantas.

Penggunanya boleh melayari Internet dengan selamat dan tanpa menyimpan nama atau data peribadi mereka. Menjadi aplikasi VPN terpantas ialah pilihan terbaik untuk melayari android di seluruh dunia.

Ia akan meningkatkan privasi dalam talian anda dan membolehkan penggunanya melayari web dengan selamat. Lindungi diri anda apabila menggunakan tempat liputan WiFi awam.

Aplikasi ini tidaklah sesukar yang didengar kerana perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah hanya memasang aplikasi ini pada telefon pintar anda.

Cara untuk membuang semua halangan atau biasa dikenali sebagai internet positif dan menjaga keselamatan semasa menyemak imbas. Jika anda seorang pemula, anda boleh menggunakan Fast VPN.

APK Mod VPN Ciri Pantas

APK MOD VPN Pantas

Di bawah adalah beberapa ciri hebat aplikasi ini, kami telah merumuskan beberapa perkara penting yang boleh menjadi rujukan mengapa anda perlu memuat turun aplikasi ini.

Read More :   Delicious Party Precure Episod 19 Sub Indo

1. Kelajuan sambungan tinggi

Ciri yang sangat penting untuk semua VPN. UFO VPN telah melabur dalam menyediakan pelayan di pelbagai lokasi geografi di seluruh dunia. Ini termasuk Eropah, Amerika, rantau Asia Pasifik dan banyak lagi.

Ia tidak mengehadkan kelajuan akses pengguna anda, jadi ia mencapai prestasi terbaik apabila menyemak imbas setiap web. Walau bagaimanapun, seperti yang saya nyatakan sebelum ini, anda perlu membayar untuk menaik taraf kepada versi VIP atau premium untuk digunakan.

2. Keselamatan

Jika anda tidak menggunakan perkhidmatan data mudah alih seperti 3G atau 4G kerana ia mahal dan menghabiskan banyak wang lebar jalur semasa menonton mana-mana klip video atau di rangkaian sosial.

Jadi jika anda perlu keluar anda boleh menggunakan wifi awam. Ini agak berbahaya kerana penggodam boleh menyusup masuk ke peranti anda untuk mencuri maklumat peribadi atau memasang perisian hasad.

Tetapi apabila anda menggunakan VPN ini, ia akan mewujudkan tembok terhadap kemungkinan serangan ini. Anda boleh menghilangkan tekanan dan ketenangan fikiran untuk menggunakan tempat wifi awam.

3. IP palsu

Pada masa ini, banyak apl hanya tersedia di satu negara dan jika anda ingin mendaftar, ia mudah. Di dalam apl, pilih negara yang sesuai untuk menipu IP anda.

Berbanding dengan beberapa apl lain, ia juga mempunyai ciri yang serupa, tetapi kelajuan rangkaian menjadi isu. Jika ia tidak cukup baik, ia akan menyebabkan ketinggalan atau gerakan tersentak, menjadikan pengalaman itu berkurangan dengan ketara, walaupun anda tidak mahu menggunakannya lagi.

Fats VPN bukanlah salah satu daripada mereka apabila ia akan mencari pelayan terdekat secara automatik, optimum untuk sambungan dan untuk sambungan yang stabil.

Pada masa ini, Fast VPN mempunyai beberapa pelayan permainan popular yang terletak di Australia, Kanada, Brazil, Filipina, Turki, Taiwan, Korea dan Rusia.

Read More :   Infinite secara rasmi membuka fasa prapendaftaran pada Android

4. Mod Ciri

️ Ciri premium dibuka
️ Padamkan fail sampah
️ Pengoptimuman dan tindak balas pantas
️ Tiada iklan
️ Matikan Analitis dan Penjejakan
• Ciri premium didayakan
• Pengalaman bebas iklan
• Semua pelayan VIP dibuka kunci
• Lebih daripada 25 pelayan VIP

5. Ciri-ciri lain

 • Tiada log, tiada penjejakan
 • Tiada jualan data
 • Keselamatan Wi-Fi di tempat liputan awam
 • Log masuk dengan satu ketikan untuk melindungi privasi
 • Pelayan global tanpa nama
 • Jalur lebar tanpa had dan selamat
 • Sembunyikan IP dan semak imbas tapak web tanpa nama

Kelebihan Fast VPN Mod APK

APK MOD VPN Pantas

Berikut ialah beberapa kelebihan apl yang menjadikannya berbeza daripada apl serupa.

 • Nyahsekat dan akses tapak web kegemaran anda di mana sahaja anda berada
 • Nyahsekat tapak dan apl rangkaian sosial seperti: Line, QQ, WeChat, Snapchat, Twitter, Facebook, WhatsApp, dsb.
 • Nyahsekat rangkaian VoIP dan panggilan video seperti Skype, Viber, WhatsCall, IMO, dll.
 • Nyahsekat dan muat turun tapak video cth. B. YouTube atau Netflix
 • Lindungi privasi, keselamatan maklumat peribadi dan keselamatan dalam talian.
 • Elakkan daripada dihidu atau dijejaki oleh ISP atau penapis di negara kita tinggal
 • Penyulitan data dengan IPsec (IKEv2) dan protokol OpenVPN.

Nikmati faedah premium percuma dengan apl
VPN pantas. Pada asasnya semua perkhidmatan VPN lain adalah perisian dan sangat mahal untuk menaik taraf kepada pelayan premium seperti Hong Kong, Jepun, Perancis dan Korea Selatan dengan kelajuan tinggi.

Jadi mod FastVPN ada di sini untuk memintas pembayaran ini, cuma muat turun APK MOD VPN Pro. Ini adalah pengubahsuaian aplikasi yang dibangunkan oleh pasukan, yang terdiri daripada lokasi teratas dunia dan kelajuan rangkaian terpantas.

Read More :   Pembaptis Liberal: Moral Kristian semakin hilang

Selain itu, ia adalah apl Android tanpa iklan. Jadi apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turunnya dari pautan di atas dan anda boleh memulakan perjalanan VPN anda hari ini.

Muat turun APK MOD VPN Pantas

APK MOD VPN Pantas

Jika anda berminat dengan aplikasi ini maka jangan cari lagi kerana kami telah menyediakannya Pautan untuk memuat turun dan anda boleh memuat turunnya secara percuma.

Tidak APK Mod VPN Pantas
Saiz 18MB
OS Android 5.0 dan ke atas
Versi v2.1.1
Pengaturcara VPN PANTAS

Bagaimana untuk memasang APK MOD VPN Pantas

APK MOD VPN Pantas

Selepas memuat turun permainan daripada pautan muat turun di atas, ikut langkah di bawah untuk memasangnya pada peranti Android anda:

 1. Langkah pertama ialah memuat turun apl APK terlebih dahulu pada butang muat turun di atas.
 2. Pilih folder dalam storan luaran untuk meletakkan data fail aplikasi mudah dicari.
 3. Tunggu proses muat turun mencapai 100%.
 4. Kemudian sebelum memasang aplikasi pilih dalam sistem android dan pertama benarkan “Sumber tidak diketahui” dalam telefon android anda.
 5. Kemudian, jika anda telah mendayakan sumber yang tidak diketahui, cari folder APK tempat anda menyimpan apl yang anda muat turun tadi.
 6. Jalankan proses pemasangan apl.
 7. Selepas proses pemasangan selesai dengan jayanya, anda boleh menggunakan aplikasi dan mengakses ciri-ciri yang terkandung dalam aplikasi.

Penutupan

Ini perbincangan kita APK Mod Apl VPN Pantasjika anda berminat dengan aplikasi ini anda juga boleh memuat turunnya melalui pautan yang telah kami berikan di atas.

Pasang apl ini pada mana-mana peranti Android dan nikmati ciri terbaik APK Mod Fast VPN.

Akhir kata, jangan lepaskan maklumat terkini dan maklumat terkini daripada kami untuk pengetahuan anda semua, terima kasih.

Juga Muat Turun:

Share