Mengapa Alex Jones Di Mahkamah {Ogos 2022} Dapatkan Fakta!

Mengapa Alex Jones Di Mahkamah {Ogos 2022} Dapatkan Fakta!

Artikel itu menerangkan Apakah sebab Alex Jones di mahkamah dan menerangkan kemas kini kes terkini. Baca artikel untuk mengetahui lebih lanjut.

Adakah anda mengetahui kehadiran Alex Jones di mahkamah baru-baru ini? Baru-baru ini, Alex Jones menghadiri Mahkamah Texas untuk mendengar tuntutan undang-undang fitnah. Kes ini semakin menjadi-jadi dari hari ke hari. Terutama di Amerika dan UK. Amerika Syarikat dan United Kingdomramai orang ingin tahu tentang kes mahkamah yang difailkan oleh Alex Jones.

Aduan telah difailkan terhadap Alex untuk membuat ejekan terhadap undang-undang pindaan pertama. Bagaimanapun, Alex dan peguamnya Alex dan peguamnya mendakwa bahawa ini adalah aduan palsu. Tetapi mari kita bercakap tentang: Kerana Alex Jones berada di mahkamah ?

Apakah sebab kes tersebut?

Kita perlu tahu apa yang berlaku dalam kes Alex Jones. Itulah sebabnya kita perlu tahu apa yang dikenali sebagai “hukum fitnah” dan bagaimana ia telah berkembang. Ini kerana Mahkamah Agung AS mempunyai keputusan dan definisi undang-undang yang khusus. Undang-undang menangani pencirian ucapan untuk memutuskan sama ada fitnah boleh dilindungi tanpa perlindungan atau tidak.

Read More :   Pautan Video Viral Dubai Porta Potty & Porta Potty Dubai Twitter

Mahkamah Yang Berhormat dan Hakim-hakim memeriksa dan meneliti ucapan tersebut. Jika mereka menilai bahawa kenyataan (alamat) adalah sumber maklumat yang boleh dimusnahkan, rasa hormat atau kepercayaan tertakluk kepada silau fitnah. Dalam kes Alex Jones, kontroversi yang sama sedang berlaku.

Mengapa Alex Jones berada di Mahkamah – Adakah anda tahu sebabnya?

Pada 3 Ogos 2022 (Rabu), Alex Jones pergi ke mahkamah dan dihadapkan oleh peguam yang mewakili defendan. Dalam kes ini, peguam untuk ibu bapa Sandy Hook mengemukakan dokumen teks kepada Mahkamah. Mesej itu ditemui pada telefon bimbit Alex Jones sendiri.

Peguambela memberitahu Mahkamah dan hakim bahawa mesej teks adalah hujah yang paling penting dalam kes itu. Ini membuktikan bahawa modus operandi Alex Jones dalam kes ini. Selain itu, bukti yang mendasari tuntutan mahkamah terhadap Jones adalah benar.

Read More :   Airport City Mod Apk 8.25.3 Wang dan Permata Tanpa Had 2022

Kerana Alex Jones berada di mahkamah Akibat

Peguam yang menentang tidak mengetahui mesej ini. Bagaimanapun, peguam itu membentangkan dan menyokong kesnya terhadap Alex di bilik mahkamah. Malah, Mark Bankston menuduh Alex menipu dirinya sendiri tentang teks tersebut. Untuk masa yang lama, Alex mendakwa dia tidak mempunyai mesej. Namun, ia tidak begitu.

Malah, peguam lawan Mark Bankston memperoleh mesej ini daripada peguam Alex dalam salinan elektronik. Kejadian berlaku 12 tahun lalu. Selepas kejadian ini, Mark membuat semua bukti dan mengemukakannya di hadapan Mahkamah pada 3 Ogos. Kami harap anda dapat mencari jawapannya. Apakah sebab Alex Jones di mahkamah?

Apakah sebab berita itu?

Banyak media dan portal telah melaporkan butiran perbicaraan itu. Banyak media sepanjang Kanadamereka memberi keutamaan kepada pendakwa raya. Penjaga sekolah juga mengetahui butiran perbicaraan. Jika dilihat di media sosial, terdapat banyak post yang telah disiarkan mengenai topik tersebut di pelbagai laman sosial.

Read More :   Siapa Swarmz? KSI percaya Swarmz akan menewaskan Wassabi 100% dalam tinju

kesimpulan

Beberapa profesional undang-undang berkata Jones kini diarahkan untuk memberi pampasan kepada ibu bapa kanak-kanak itu. Kanak-kanak maut semasa ditembak di sekolah. Walau bagaimanapun, Jones menyatakan bahawa kejadian itu adalah teori konspirasi dan ia adalah satu penipuan. Inilah sebabnya mengapa kami mempunyai Alex Jones di gelanggang.

Share