Meghan McCain Sherri Shepherd dan Toxic Mean Girl Kembali ke Bicara Siang: Dia Mencari Pengiklanan

Meghan McCain Sherri Shepherd dan Toxic Mean Girl Kembali ke Bicara Siang: Dia Mencari Pengiklanan

Meghan McCain memuji Sherri Shepherd selepas memuji Sherri Shepherd. Tonton What’s Happening Live dan berkata McCain adalah satu-satunya Penampilan tidak rapat dengan hos bersama. Semasa kemunculan di rancangan bual bicara SiriusXM Andy Cohen, McCain mengambil peluang untuk membalas komen Shepherd.

“Saya tidak tahu Sherri Shepherd. Dia berada di dalam rancangan itu kira-kira 15 tahun sebelum saya ketika saya di sekolah menengah, jadi saya tidak tahu mengapa ada orang di bawah tanggapan bahawa kami adalah kawan rapat,” kata McCain pada episod 13 September. Andy Cohen LiveAnda boleh menontonnya dalam video di atas.

Pengulas politik itu berkata bahawa Shepherd sedar bahawa “pertunjukan baharu akan keluar” dan “mencari kenaikan pangkat”, sambil menambah, “Cara yang sangat mudah untuk mendapatkan publisiti ialah mencuba dan melawan saya. Saya cenderung untuk bergaduh lebih banyak dengan orang seperti Tasik Kari hari ini – kita bercakap tentang orang yang bertanding untuk gabenor Arizona.”

McCain berkata, “Perkara yang paling saya kecewakan tentang perkara ini ialah, [that] Penampilan Ia benar-benar sukar, dan saya rasa sesiapa yang telah melakukannya tahu betapa sukarnya ia. Selain itu, dia mempunyai reputasi gadis jahat yang toksik ini, bukan hanya dengannya. Penampilantetapi dalam perbualan siang hari secara umum, dan saya harap kita semua berhenti, tidak perlu bersikap jahat.”

Personaliti konservatif itu berkata Shepherd menerima jarum “berbilang kali” semasa dia berada pada masa itu. Penampilan dan “tidak faham”.

“Saya tidak tahu mengapa ada orang yang menganggap saya berkawan rapat dengannya, terus terang kami tidak dan saya tidak sependapat mengenainya. Saya langsung tidak memikirkan tentang dia,” jelas McCain. “Nampaknya perkara yang tidak sopan dan buruk untuk memulakan rancangan bual bicara baharu anda, yang sepatutnya ringan dan positif, bagi wanita suka menyampahkan seseorang, dan saya tahu apa yang dia lakukan. Maksud saya, kita semua bijak. Melempar bayang dan ‘Semua graduan Penampilan bergaul, tocang rambut anda dan pergi ke tempat tidur di luar Meghan.”

Read More :   Serbuk Emas Citra Tulen

Tonton bayang Sherri Shepherd pada Meghan McCain perang Dunia di bawah.

Siaran yang dikongsi oleh Tonton What Happens Live! (@bravowhl)

Cerita Wajib Dibaca

UTA Meningkatkan David Kramer kepada Presiden, Jay Sures kepada Naib Presiden

Jualan OK kepada Elon Musk, Pemegang Saham Berjuang untuk Membunuh Perjanjian; Informan Bersaksi di Bukit

Analisis, Kajian, Detik Terbaik/Terburuk, Galeri Permaidani Merah, Reaksi dan Pemenang

Pengarah terkemuka Perancis ‘Breathless’ Meninggal Dunia pada usia 91 tahun; Pujian Tertumpah

Baca Lebih Lanjut Mengenai:

Sumber: Baca Artikel Penuh


Source : hotlifestylenews.com

Share