Mangsa perkauman atau tidak? Judge on the Bake Off menceritakan kisahnya sendiri

Mangsa perkauman atau tidak?  Judge on the Bake Off menceritakan kisahnya sendiri

Cherish Finden: Adakah dia mengalami perkauman atau tidak? Tentukan Bake Off Tells Kisah Peribadinya

Cherish Finden mungkin salah seorang wanita terpenting dalam kuih-muih British. Dia dibesarkan di Singapura, di mana dia menerima pendidikan berkualiti tinggi dan memperoleh banyak pengalaman yang tidak ternilai. Sebagai tindak balas kepada khabar angin di media sosial, dia mungkin mengalami perkauman.

Sebelum berpindah ke London pada tahun 2001 untuk mencari kerja di tempat yang paling digemarinya – ibu kota kuliner – dia tinggal di kota metropolis yang suka makan. Dia mendapat kejayaan pantas dalam profesionnya dan kini bertanggungjawab ke atas semua perkara karamel di Langham Lodge yang terkenal, yang juga boleh diiktiraf sebagai tempat di mana adat teh British mula-mula muncul.

Cherish Finden kembali pada skrin kami bercakap tentang Bake Off: The Professionals. Tukang masak pastri kini bekerja di salah satu rumah penginapan terkemuka di London dan mempunyai profesion yang sangat baik.

Cari Cherish

Cari Cherish

Cherish Finden: Adakah dia mengalami perkauman atau tidak?

Walaupun Cherish Finden belum mengesahkan secara bebas dakwaan bahawa dia mengalami ketaksuban media sosial, pengikutnya bimbang tentang pemeriksaan realiti.

Read More :   Video Viral Ayodhya & Video Viral Pasangan Ayodhya Pautan Media Sosial

Pada 2016, Cherish, seorang tukang masak pastri kerajaan Singapura dengan senarai pencapaian yang panjang, menyertai Bake Off: The Professionals. Tidak lama kemudian, dia meminta izin untuk membantu di dapur. Dia mendaftar di sekolah masakan pada usia 16 tahun.

Cherish segera mengasah kemahirannya di rumah penginapan berprestij Singapura seperti The Sheraton dan Raffles bertaraf enam bintang.

Dia dapat bekerja dengan Peter A. Knipp lebih awal daripada kemudian kerana pelbagai jenis chef berbintang Michelin yang menginap di hartanah enam bintang itu, bersama-sama dengan Gordon Ramsey dan Alain Ducasse. Ia tidak mudah kerana dia sering bertungkus-lumus sehingga pukul satu atau tiga pagi dan kami sedang berusaha untuk menjadi hebat.

Read More :   Mengapa bermain slot dalam talian adalah lebih baik daripada pergi ke kasino

Maklumat tentang kewarganegaraan Cherish Finden

Cherish Finden, yang dilahirkan di Singapura dan belajar di Shatect Culinary College di sana, menyertai kakitangan The Raffles Lodge sebagai Sous Chef selepas menyelesaikan analisisnya.

Beliau mengetuai Tenaga Kerja Pastri Singapura ke Sukan Olimpik Masakan IKA pada tahun 2000, menduduki tempat pertama daripada 32 pasukan awam dan memenangi lapan pingat emas.

Di samping itu, dia telah muncul dalam banyak rancangan televisyen, sama berkesannya. Dia juga boleh dilihat di BBC Junior Bake-off dan Australian Masterchef di BBC 2. Dia telah menyertai banyak seminar akademik dan pertandingan masakan, memenangi 25 anugerah di seluruh dunia.

Cherish sudah biasa menjadi tumpuan kerana pernah muncul dalam beberapa rancangan televisyen sepanjang kerjayanya. Ini merangkumi Hidangan British Nice Heston di Saluran 4, Junior Bake Off, MasterChef dan MasterChef Australia di BBC dan Junior Bake Off.

Read More :   Laluan dan Tarif Lawatan Sangyang Heuleut, Tasik Purba di Tengah Hutan

Hargai kehidupan rumahtangga Finden bersama anak kecilnya

Cherish Finden berkahwin dengan seorang menteri kewangan dari England. Cherish Finden juga mempunyai seorang anak perempuan bersama dengan separuh lebih tingginya. Tanpa mengira usaha Cherish Finden untuk menjauhkan selok-belok kehidupannya daripada media, kami menyedari aspek rumah tangganya yang sangat canggih.

Pasangan itu tinggal di Kent sebagai satu unit. Sebagai tindak balas kepada Cherish, dia menikmati aktiviti yang tenang dan luar seperti memetik strawberi, menunggang kuda, memanjat batu dan berkelah Ahad.

Esteem Finden telah membuat kediaman yang hebat sebagai tukang masak yang berpengalaman, namun dia merahsiakan gajinya. Nilai tapak internet penuh yang diperluaskan, seperti yang dilaporkan oleh maklumat TV, untuk Cherish Finden adalah melebihi $600,000.

Share