LuisaViaRoma X UNICEF, glamor untuk tujuan yang baik

LuisaViaRoma X UNICEF, glamor untuk tujuan yang baik

CAPRI, ITALY – 30 JULAI: Mohammed Al Turki, Sara Sampaio dan Tommaso Chiabra menghadiri panggilan foto di LuisaViaRoma untuk acara Unicef ​​di La Certosa di San Giacomo pada 30 Julai di Capri, Itali. (Foto oleh Daniele Venturelli / Daniele Venturelli / Getty Images untuk Luisaviaroma)

Edisi baharu malam amal LuisaViaRoma untuk UNICEF telah berlangsung hanya beberapa hari yang lalu. Dianjurkan dalam suasana ajaib bekas Charterhouse Saint-Jacques de Capri, malam itu mengumpulkan penonton bintang dunia, seperti Jamie Foxx, Spike Lee dan Ed Harris. Festival Filem Laut Merah adalah rakan kongsi acara itu.

Pesta koktel, makan malam gala ditemani beberapa bintang filem terbesar, konsert di bawah bintang oleh Jennifer Lopez, jadualnya sudah pasti membuatkan sesiapa pun bermimpi. Jadi jika kita menambah suasana ajaib dan lelongan barangan mewah untuk kepentingannya UNICEF (Tabung Kanak-Kanak Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu), bulatan penuh!

Read More :   Tiada Lagi Heroes 3 Di PC, PlayStation dan Xbox!!

Secara keseluruhannya, lelongan itu menaikkan lebih kurang 8 juta euro, dibangunkan untuk menyokong kerja UNICEF menyediakan penjagaan dan perlindungan kepada kanak-kanak yang terdedah di seluruh dunia. Khususnya, dana yang diperoleh semasa edisi 2022 di Capri ini akan menyokong program kecemasan UNICEF, memfokuskan kepada keperluan kecemasan Ukraine dan Syria.

Hollywood berada di Itali

Sukar untuk cukup menekankan prestij konvensyen… Jadi mari kita nikmati sedikit penamaan: Vanessa Hudgens, Jared Leto, Leonardo DiCaprio, Nathalie Emmanuel, Casey Affleck, Ed Harris, Khaby Lame… Kami berhenti di situ supaya tidak menyusahkan pembaca yang dikasihi, namun kami menjelaskan bahawa kebanyakan mereka turun padang untuk membentangkan barangan yang dijual.

Read More :   Pautan & Panduan Wiki Era Althea Trello

“Ia adalah satu kebanggaan besar buat kami Yayasan Festival Filem Antarabangsa Laut Merah;, untuk bekerjasama dengan LuisaViaRoma dalam menyokong UNICEF. Kami gembira dapat membantu mengumpul dana untuk tujuan yang menyokong kemanusiaan, berganding bahu dengan LuisaViaRoma. Kami tidak pernah berhenti memuji kerja hebat UNICEF dan sebagai sebahagian daripada misi amal kami, kami teruja dengan Gala ini,” kata Mohammed Al Turki, Ketua Pegawai Eksekutif Festival Filem Antarabangsa Laut Merah.

Share