Luca Love Island dikritik oleh penonton kerana penjual ikan mendakwa dia TIDAK ‘bersentuhan’ dengan Gemma

Luca Love Island dikritik oleh penonton kerana penjual ikan mendakwa dia TIDAK ‘bersentuhan’ dengan Gemma

Luca Bish mengejutkan rakan-rakan Love Islanders selepas dia mendakwa dia tidak menumbuk melebihi berat badannya dalam gandingannya dengan Gemma Owen semasa episod malam Isnin rancangan ITV2.

Penjual ikan, 23, dipuji oleh penonton di Twitter apabila dia membuat kemunculan mengejut semasa berbual dengan kanak-kanak lelaki mengenai anak perempuannya Michael Owen, 19, yang tidak lama kemudian mendorong Paige menyebarkan gosip itu.

Selepas bergurau bahawa Mark Wright tidak begitu tampan dan terpikat dengan Michelle Keegan, dia mengakui dia tidak fikir dia ‘menghentam’ pasangannya dalam rancangan itu, yang dipersetujui oleh Adam.

Mendengar komennya, Paige yang terkejut segera berlari ke Gemma, yang mempunyai pekerjaan sendiri di kolam renang, untuk memberitahunya berita itu.

Dia berkata: “Dia menganggap dia tidak menumbuk awak dan saya seperti, ‘Ya, awak.’

Gadis-gadis itu tidak lama kemudian berkata, “Apa?” dengan Gemma bertanya apakah maksud frasa tersebut. Danica kemudian menjelaskan, “Jadi dia rasa dia lebih baik. Adakah dia mengetuk… adakah dia bergurau?’

Mendengar percakapan itu, Luca – yang telah mencurahkan kasih sayang kepada Gemma sepanjang siri itu – berhenti dengan berkata, “Apa yang kamu lakukan?” dengan Adam mempertahankan rakannya, sambil menambah, “Tidak, saya tidak fikir dia melemparkan tumbukan.”

Aduh!  Penjual ikan, 23, dipuji oleh penonton di Twitter apabila dia membuat kemunculan mengejut semasa berbual dengan kanak-kanak lelaki mengenai anak perempuannya Michael Owen, 19, yang tidak lama kemudian mendorong Paige menyebarkan gosip itu.

Peminat rancangan itu tidak lama kemudian membanjiri Twitter dengan kejutan mereka dengan kenyataan “pembakaran” itu, memberitahu orang asli Brighton itu untuk “berkelakuan” sambil tertanya-tanya cermin mana yang dia lihat.

Read More :   Lima petua dating dari zaman Georgia

Mereka menulis: “Luca mungkin hanya mencapai titik terendah dengan komen ini. Dengan mengatakan dengan lantang bahawa dia tidak melakukan pukulan, ini menunjukkan bahawa dia lebih mementingkan dirinya daripada Gemma. #LoveIsland.’

“Tidak mungkin Luca hanya berkata dia tidak menumbuk Gemma…apa cermin yang dia lihat di rumah, dia pasti tidak melihat dirinya sendiri #loveisland #LoveIslandUK #luca #gemmaowen.”

“Luca cuba meyakinkan dirinya bahawa dia tidak memukul Gemma! Kelakuan lelaki, anda benar-benar #LoveIsland.’

Tidak terkesan: Mendengar komennya, Paige yang terkejut segera berlari ke Gemma, yang mempunyai pekerjaan sendiri di kolam renang, untuk memberitahunya berita itu
Drama: Girls Said Soon,
Sayang: Mendengar percakapan itu, Luca - yang telah mencurahkan kasih sayang kepada Gemma sepanjang siri itu - datang untuk berkata,

“Luca sangat ingin tahu. Dia fikir dia tidak mengambil berat tentang Gemma lebih daripada dia dan kini fikir dia tidak menumbuk. Delusional dari #LoveIsland.’

“Luca pergi dari satu ekstrem kepada yang lain, dia bertindak seperti Gemma adalah seorang dewi dan dia bertuah kerana berada di hadapannya…. Maka tidak, saya tidak menumbuk #loveisland #luca #gemma #strangeperson.’

Read More :   Log Masuk Concenttrix – Portal Pekerja Concenttrix | Layan diri Concenttrix

“Luca berpendapat tiada tumbukan dengan Gemma adalah pencetusnya. Saya tidak pernah bertemu dengan lelaki yang tidak menumbuk, tetapi mereka sentiasa cuba untuk memastikan bahawa saya yang menumbuk.’

“Luca secara jujur ​​cuba meyakinkan orang bahawa dia tidak melakukan pukulan dengan Gemma #LoveIsland.”

Malu: Peminat rancangan itu tidak lama kemudian membanjiri Twitter dengan kejutan mereka terhadap kenyataan 'mencetuskan' itu, memberitahu orang asli Brighton itu untuk 'berkelakuan' sambil tertanya-tanya cermin mana dia sedang melihat ke dalam

Di tempat lain, selepas menjadi eksklusif pada malam Ahad, Davide dan Ekin-Su masih bersemangat, malah Davide berkata mereka “pada dasarnya teman lelaki dan teman wanita”.

Kemudian dalam ansuran, penduduk pulau mengambil bahagian dalam pertunjukan bakat tahunan, dengan beberapa persembahan turun seperti belon yang dipimpin.

Danica menetapkan suhu meningkat apabila dia membuat penampilan yang menggoda dengan tarian sensual kepada Let There Be Love karya Christina Aguilera.

Adam memakai topi hitam dan rompi sedondon ketika dia cuba menarik perhatian penduduk pulaunya dengan helah kad selepas menjemput Paige menjadi orang kanannya.

Comel: Di tempat lain, selepas pergi eksklusif pada malam Ahad, Davide dan Ekin-Su masih bersemangat, dengan Davide malah mengatakan mereka 'pada dasarnya teman lelaki dan teman wanita'

Tasha mempersembahkan Cups oleh Anna Kendrick, sebelum memecahkan rutin itu, tetapi meneruskan tanpa menghiraukan dan Dami membaca dari telefonnya sambil mengetuk – dia kemudian memutuskan untuk gaya bebas untuk bintang bersamanya.

Read More :   Program Pendaftaran PPDB SMP Negeri 2 Gemolong Sragen 2022

Jamie menunjukkan kemahiran bola sepaknya dalam larian kon sebelum menjaringkan gol, yang cuba ditangkap oleh Danica.

Gemma dan Paige menyanyikan My Humps karya The Black Eyed Peas bersama-sama dengan seluar jeans merah jambu dan kemeja-T hitam, dengan Adam mengakui dia “membuatnya”.

Ekin-Su menggelar dirinya sebagai ‘ratu drama’ ketika dia memberikan ucapan yang tulus sebagai pemenang pertandingan, di mana dia bergurau bahawa Danica telah ‘melalui enam lelaki’ dan memuji Gemma.

Perkara hangat: Danica membuat persembahan yang membara dengan tarian sensual kepada Let There Be Love karya Christina Aguilera
Sungguh pasangan!  Gemma dan Paige menyanyikan My Humps karya The Black Eyed Peas bersama-sama dengan seluar jeans merah jambu dan kemeja-T hitam, dengan Adam mengakui dia
Perjanjian sebenar: Ekin-Su menggelar dirinya sebagai 'ratu drama' ketika dia memberikan ucapan yang tulus sebagai pemenang pertandingan, di mana dia bergurau Danica pergi 'melalui enam lelaki' dan memuji Gemma

Dia juga berkata bahawa dia boleh “melihat dirinya” dalam Tasha dan semua orang boleh memandang tinggi kepadanya, sebelum mengucapkan terima kasih kepada Indiya kerana “membenarkan saya melihat apa yang istimewa tentang Davide.”

Andrew mempamerkan kemahiran ejen harta pusakanya ketika dia meninjau model vila Pulau Cinta sebelum Indiya dengan janggal memainkan Twinkle Twinkle Little Star pada seruling tidak selaras.

Davide bertukar menjadi chef TV apabila Italian Stallion menunjukkan kemahiran dapurnya dan Luca Bish yang bermulut buruk Breaking Free from High School Musical.

Oh tidak!  Tasha mempersembahkan Cups oleh Anna Kendrick, sebelum melanggar rutin tetapi meneruskannya tanpa mengira
Aduh: Luca Bish menyanyikan lagu Breaking Free dari High School Musical dengan teruk
mmm!  Davide bertukar menjadi chef TV ketika kuda jantan Itali menunjukkan kemahiran dapurnya

Share