Lokasi Pertanian Sumsum Kristal Genshin Impak ? Ini adalah 4 lokasi awal –

Lokasi Pertanian Sumsum Kristal Genshin Impak ?  Ini adalah 4 lokasi awal –
Lokasi Farming Crystal Marrow Genshin Impact

Lokasi Farming Crystal Marrow Genshin Impact – Apabila kita bermain game, sudah tentu kita sentiasa perlu mengemas kini maklumat terkini kali ini, kali ini anda yang berwatak Sayu pastinya mahu menjadikan watak ini lebih mantap kan? Nah kali ni korang patut tahu guys, ada Farming Crystal Marrow yang korang boleh jumpa dalam game supaya nanti item ni boleh boost Sayu.

Setiap karakter memang boleh upgrade jadi perlukan item tersebut supaya Sayu boleh isi, dalam artikel ini kami akan kongsikan banyak lokasi yang boleh anda lawati jadi baca sampai habis ya guys Farming Crystal Marrow Genshin Impact Review Lokasi di bawah.

Dimanakah lokasi Farming Crystal Marrow Genshin Impact?

Lokasi Farming Crystal Marrow Genshin Impact

Selepas update semalam, sudah tentu ramai pemain Genshin Impact yang bertanya di mana lokasinya, jadi anda perlu tahu lokasinya ya guys. Oh ye, korang patut tahu, Sayu sendiri watak dalam game ni yang dah ada 4 bintang, jadi dia memang perlukan sokongan untuk boleh naik level dan jadi lebih kuat.

Read More :   Bagaimana CIA mengenal pasti dan membunuh pemimpin Al Qaeda Zawahiri – BERITA

Dengan material Crystal Marrow, sudah tentu Sayu akan menjadi lebih kuat dan anda boleh memaksimumkan permainan, terutamanya untuk mengalahkan raksasa dalam permainan. Raksasa memang boleh dikalahkan oleh Sayu dan itu antara kelebihannya guys.

Oh ya guys, anda harus tahu bahawa item ini akan dimuat semula setiap 2 hari jadi anda perlu mengemas kini permainan anda setiap hari guys. Jom semak lokasi di bawah.

Lokasi Crystal Marrow

  • 13 spesies di Tatarasuna
  • 13 Item di Fort Fujitou
  • 28 Item di Kepala Ular
  • 12 Item di Jakotsu Mine

Oleh itu, anda boleh melawat laman web ini supaya anda boleh menggunakannya sebagai peningkatan metrik atau sebagai peningkatan longgar dalam permainan kesan genshin.

Read More :   Pembaikan rumah pantas untuk meningkatkan ruang storan

Jika anda ingin memaksimumkan kuasa goncangan, maka anda memerlukan bahan sehingga 168 orang sumsum kristal. Wah, jumlah itu cukup besar, jadi cari rakaman di lokasi yang telah kami bocorkan di atas.

Untuk laman web ini adalah umum jadi anda boleh berkongsi ulasan ini dengan rakan anda yang bermain permainan ini, menggunakan barangan ini, sudah tentu anda boleh lebih seronok bermain, terutamanya apabila anda memainkan watak Sayu.

Walaupun tanpa material Crystal Marrow, Sayu memang power tapi lebih optima jika dapatkan sebagai stamina tambahan. Bunuh musuh yang menghalang anda, terutamanya raksasa, ambil kesempatan daripada kuasa kaca yang begitu kuat dengan tambahan Crystal Marrow.

Read More :   5 Ciri Penting yang Perlu Diperhatikan Apabila Membeli Rumah South Carolina

Kami rasa ini sahaja yang boleh dijelaskan tentang lokasi guys, sebagai maklumat tambahan, mungkin kelak akan ada watak 5 bintang bernama Aloy, semoga dapat memberikan review yang menarik mengenainya.

Oh ya kawan-kawan, genshin sendiri sangat popular, kita menjangkakan akan ada banyak perkara baru dan sudah tentu ini adalah tugas kami untuk memberikan ulasan yang berguna untuk anda semua terutamanya peminat impak genshin.

Nantikan perbincangan seterusnya kawan-kawan tentang perkara terkini tentang impak genshin, jangan lupa kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan anda juga, jumpa anda dalam perbincangan seterusnya, supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Share