Logo Touman FF Untuk Nama dan Nama Persatuan FF 2022

Logo Touman FF Untuk Nama dan Nama Persatuan FF 2022

Erwin Anawijaya
Blogger berpengalaman yang suka berkongsi maklumat tentang permainan dan teknologi aplikasi

4 Julai 2022


2 minit membaca

Sejak kebelakangan ini, ramai pemain free fire yang menonton dan anime tokyo avengers mencari sesuatu yang bermula dengan nama ff mickey, nama guild touman dan salah satu yang akan kita bincangkan kali ini, Logo Touman FF bermula.

Mungkin ramai di antara anda sudah mengetahui anime yang banyak diperkatakan akhir-akhir ini oleh pencinta anime, anime ini adalah anime Tokyo Revengers, di mana anime ini mempunyai cerita yang sangat mengujakan.

Anime ni pasal geng yang ada budak sekolah jepun. Anime ini berasal dari Jepun dan kini anime ini sudah mempunyai ramai peminat dari seluruh dunia termasuk Indonesia.

Apa yang menarik tentang anime ini ialah ramai orang ingin menggantikan segala-galanya dengan barangan berkaitan logo ini. Termasuk pemain ff di mana pemain free-fire mencari logo Touman FF ini.

Adakah anda juga berminat dengan logo tuman ini? Jika anda juga berminat untuk menggunakan logo ini untuk profil guild anda dan Free Fire. Kami akan kongsikan di sini. tetapi mula-mula anda boleh melihat apa yang dimaksudkan dengan Tuman.

Read More :   5 Tarikan Pelancongan Pertanian Alas Harum di Bali, Hebat!

Mengenai logo Touman FF

logo touman ff

Mungkin ramai di antara anda yang tidak pernah melihat anime tokyo avengers dan tidak tahu apa itu touman. Jadi touman adalah bahasa Jepun untuk tokyo avengers, touman itu sendiri adalah singkatan dari nama touman, iaitu tokyo manji.

Jadi Touman atau Tokyo Manji adalah nama anime dan nama geng dalam anime itu. Geng ini kebanyakannya terdiri daripada budak sekolah, geng ini bukan sahaja dari satu sekolah tetapi dari banyak sekolah di Jepun.

Lebih khusus lagi, anime ini mengisahkan tentang seseorang yang bernama Takemichi yang tiba-tiba meredah masa untuk mengubah perkara yang berlaku pada masa hadapan atau era yang Takemichi hidup sekarang.

Walaupun Takemichi merupakan watak utama dalam anime ini, kebanyakan orang hanya mementingkan ketua Touman yang bernama Mikey kerana Mikey mempunyai wajah yang cantik dan juga sangat cool dalam anime ini.

Nah, akhir-akhir ini ramai yang mencari sesuatu yang berkaitan dengan touman dan salah satunya ialah logo Tokyo Manji ini. Nah, bagi anda yang juga ingin tahu dan mencari logo Tokyo Manji, anda boleh dapatkannya di bawah.

Logo Touman FF

logo touman ff

Logo FF touman ialah logo yang sedang viral dan banyak diperkatakan oleh pemain Free Fire dan juga digunakan secara meluas oleh pemain FF. Dan juga dari anime YouTube yang dipanggil Tokyo Reveners.

Read More :   Muat turun Skrip 50000 Diamond Free Fire Terbaru 2021

Dalam anime, geng Touman terkenal dengan kekejaman membunuh musuh geng lain yang juga mempunyai bilangan ahli yang sama. Dan geng Tuman terkenal dengan ahlinya yang sangat besar dan liar.

Dengan menggunakan logo Tokyo Manji, nama FF, profil FF dan persatuan FF anda akan kelihatan lebih keren dan musuh anda juga akan takut kepada anda dalam permainan Battle Royale Free Fire ini kerana Tokyo Manji ialah geng yang sangat ganas.

Berikut ialah logo touman:

  1. Swastika
  2. swastikas swastikas

Ini adalah logo geng Tuman yang terkenal. Jadi jika anda ingin menggunakan nama ff atau nama persatuan ff dengan logo touman, anda boleh menggunakan logo di atas. Anda hanya perlu menyalin dan menampal butiran log masuk ke dalam nama ff atau nama persatuan ff.

Logo di atas sangat mirip dengan bentuk Shuriken, kecuali logo di atas sangat mirip dengan logo Nazi di Jerman. Secara mudahnya logo Tokyo Manji ialah logo yang digunakan atau digunakan dalam logo terbalik ini ialah Nazi Jerman.

Read More :   Freedom Furniture Menawarkan 'Pengalaman Peruncitan Terburuk', Aduan Mengenai Peruncit Melambung

Cara menggunakan nama logo FF Touman

logo touman ff

Sangat mudah untuk menggunakan logo Touman dalam nama anda. Kaedahnya sama seperti menukar atau mencipta nama ff. Bagi anda yang tidak tahu, anda boleh lihat ulasan yang akan kami kongsikan di bawah.

  1. Pertama, anda boleh menyalin logo yang kami berikan di atas.
  2. Jadi anda boleh memasuki permainan api percuma secara percuma
  3. Jika anda baru mencipta nama FF anda, anda boleh memasukkan logo dengan menampal logo yang anda salin tadi.
  4. Tapi kalau dah buat nama FF dan nak tukar nama FF boleh ke stok.
  5. Kemudian tekan Tukar kad perniagaan,
  6. Selepas itu anda hanya boleh menampal logo di ruangan yang disediakan dan jika anda ingin menambah nama anda boleh menambahnya.

Agak mudah, bukan? Selepas menukar atau mencipta nama FF dengan logo Touman, nama FF anda akan kelihatan lebih sejuk, tambahan pula nama FF anda juga akan kelihatan lebih garang di mata musuh anda dalam permainan Free Fire.

Perkataan terakhir

Mungkin ini sahaja ceramah yang dapat kami sampaikan di kesempatan ini, semoga apa yang kami sampaikan bermanfaat untuk anda semua, sekian dan terima kasih.

Baca juga:

Share