Logitech G x Tencent Perkenalkan Cloud Gaming Handheld

Logitech G x Tencent Perkenalkan Cloud Gaming Handheld

Perkongsian Logitech G x Tencent Games hari ini mengumumkan bahawa ia akan membawa peranti pegang tangan permainan awan ke pasaran akhir tahun ini, menggabungkan kepakaran perkakasan Logitech G dengan kepakaran perkhidmatan perisian Tencent Games.

Peranti baharu ini akan menyokong banyak perkhidmatan permainan awan. Kedua-dua syarikat itu telah bekerjasama dengan pasukan Xbox Cloud Gaming dan NVIDIA GeForce NOW untuk membenarkan pemain bermain permainan AAA kegemaran mereka apabila tidak disambungkan ke konsol atau PC.

Permainan logitech gx tencent 1

Baca juga: Sea of ​​​​Thieves Musim 7 Membolehkan kami membeli kapal kami sendiri

Logitech G dan Tencent Games berkongsi visi yang sama dan komited untuk memastikan kualiti pengalaman permainan digabungkan dengan lancar untuk memenuhi janji permainan awan yang menarik.

Read More :   Freefiregenerator.com Tapak penjana Diamond Free Fire, adakah ia berfungsi?

Permainan awan menggunakan pelayan pusat data untuk menyampaikan permainan video kepada pelanggannya. Ini bermakna anda tidak perlu memuat turun atau memasang permainan PC atau konsol untuk memainkannya.

Sebaliknya, permainan akan dipaparkan dan dimainkan pada pelayan jauh, dan kami berinteraksi secara langsung dengan peranti yang digunakan secara setempat pada setiap peranti.

“Kepimpinan Logitech G dalam peranti permainan PC dan konsol menjadikannya rakan kongsi yang ideal untuk membantu kami merealisasikan visi kami untuk menyediakan pengalaman permainan yang lebih baik untuk pemain di seluruh dunia,” kata Daniel Wu, pengurus besar Tencent Games. Smart Solution Innovation Lab.

Read More :   Bunuh diri kerana media sosial

“Hari ini menandakan permulaan peluang baharu bagi syarikat kami untuk menolak sempadan peranti permainan dengan lebih jauh lagi.”

“Tencent Games berada di barisan hadapan dalam inovasi sebagai salah satu platform terkemuka dunia untuk membangunkan, menerbitkan dan mengendalikan permainan, itulah sebabnya kami bekerjasama dengan mereka,” kata Ujesh Desai, pengurus besar Logitech G.

“Sebagai seseorang yang membesar dengan bermain permainan video, idea untuk dapat menstrim dan bermain permainan AAA hampir di mana-mana adalah mengujakan, dan kami tidak sabar untuk menunjukkan kepada semua orang apa yang telah kami usahakan,” kata pemaju itu.

Kerjasama Lotech G x Tencent Games sangat menarik. Apakah hasil kerjasama kedua-dua gergasi itu? Kami hanya perlu menunggu kemas kini.

Read More :   TV Skrin Rata LG dan Kod Kawalan Jauh Penuh Tiub

Share