Log masuk ke OneDrive Cloud – OneDrive For Business | Apl OneDrive

Log masuk ke OneDrive Cloud – OneDrive For Business |  Apl OneDrive

Apakah awan OneDrive? Sekiranya anda menjalankan perniagaan atau organisasi, anda mungkin perlu mengetahui tentang awan OneDrive. Atau sekali lagi sekiranya anda telah menggunakan mana-mana item Microsoft maka anda harus tahu tentang awan OneDrive.

Sekiranya anda mengetahui tentang awan OneDrive lagi, adakah anda tahu untuk apa ia atau untuk apa ia digunakan? OneDrive ialah perkhidmatan berasaskan awan daripada Microsoft. perkhidmatan berasaskan awan ini membolehkan penggunanya kepada pengguna dan menawarkan fail mereka.Log masuk ke OneDrive Cloud – OneDrive For Business |  Apl OneDrive

Awan OneDrive

Peranti ini ialah peranti yang mudah apabila anda mengekalkan perkongsian perniagaan yang besar atau kecil. Ia juga boleh digunakan untuk kegunaan individu. Peranti objek Microsoft ini digunakan oleh ramai orang di seluruh dunia. Di samping itu, ini disebabkan oleh ciri-ciri yang ditawarkan oleh instrumen. Dengan awan OneDrive terdapat pelbagai perkara yang boleh anda lakukan dan dalam artikel ini, saya akan meringkaskan ciri dan komponen berbeza peranti awan OneDrive.

Ciri OneDrive Cloud

Begitu juga, seperti yang saya nyatakan setakat ini, instrumen ini sangat arus perdana kerana ciri-cirinya. Lebih-lebih lagi, kerana ciri-ciri peranti storan yang diedarkan Microsoft ini, ia disukai oleh orang di seluruh dunia.

Terdapat banyak platform storan teragih di planet ini. Walau apa pun, platform ini nampaknya yang terbaik di planet ini sekarang. Selain itu, sekiranya anda menjalankan perniagaan atau tidak dan tidak memanfaatkannya, anda perlu mula menggunakannya sekarang. Peranti storan yang diedarkan ini adalah keperluan yang tidak dapat dinafikan.

SAYA FAHAM; Microsoft To-Do vs. Wunderlist – Pergi ke sini

Anda boleh tanpa berlengah-lengah mengakses fail dan rekod anda pada platform ini dari mana-mana sahaja anda berada dan dari mana-mana alat sama ada komputer, tablet atau telefon mudah alih. Anda juga boleh menggunakan peranti ini apabila anda berada di luar talian. Tidak seperti peranti berasaskan awan lain, anda boleh mengakses dokumen anda di luar talian. Anda sebenarnya tidak perlu dikaitkan dengan web untuk mencapai ini.

Satu lagi ciri platform ini yang pengguna rasa sangat menarik ialah fail anda pada platform sentiasa dilindungi. Selalunya, apabila anda kehilangan alat, anda kehilangan semua fail dan dokumen anda pada alat itu. Walau bagaimanapun, dengan perkhidmatan berasaskan awan ini, sebaliknya adalah benar. Bahawa dalam apa jua keadaan, apabila anda kehilangan alat anda, fail dan rekod anda terjamin.

Item OneDrive Cloud

Terdapat dua jenis awan OneDrive. Di samping itu, ia adalah;

  • • OneDrive Peribadi.
  • • OneDrive untuk Perniagaan.

OneDrive individu, seperti namanya, adalah untuk kegunaan individu. Inilah yang anda lihat apabila anda menghantar Windows 10 ke PC desktop anda.

Dengan OneDrive jenis ini, anda boleh menyimpan fail dan rekod anda dalam masa yang singkat. Selain itu, hanya anda yang boleh mengakses rakaman anda yang disimpan secara terpilih di sini. Ini ialah pilihan simpan lalai komputer Microsoft. Dengan pelan OneDrive individu percuma, anda mendapat 5GB ruang tambahan percuma. Sekiranya anda cenderung memerlukan lebih banyak ruang, anda boleh membayarnya.

ARTIKEL BERKAITAN

OneDrive for Business hadir lagi program OneDrive tersirat untuk organisasi. Awak sediakan satu Akaun OneDrive for Business apabila bekerja dengan pasukan. Atau sekali lagi kelab atau sekolah anda boleh mencipta satu untuk usaha kolaboratif yang mudah antara rakan kongsi dan rakan kongsi. Dengan pelan ini, anda boleh tanpa banyak usaha menawarkan fail, usaha niaga dan dokumen yang berbeza dengan rakan kongsi yang anda juga boleh berkongsi dan bekerja dengan rakan kongsi yang berbeza dalam talianmembuat penambahbaikan dan perubahan berterusan pada fail.

Pelan Cloud OneDrive

Untuk penggunaan sebenar perkhidmatan awan ini, ia adalah percuma. Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan lebih banyak balasan, anda perlu membeli pelan. Tambahan pula, reka bentuk berbeza untuk kedua-dua spesies.

OneDrive untuk rancangan rumah

Kami akan melihat pakej berbeza yang disertakan dengan rancangan OneDrive untuk rumah. Jadi; adalah Untuk Keluarga, Individu

Untuk Keluarga

Pelan ini berharga $99.99 setiap tahun atau $9.99 bulan ke bulan. Pada ketika anda membeli program ini, anda akan diberi masa lapang untuk percubaan sebulan. Pelan ini mengiringi 6 TB secara keseluruhan, 1T seorang untuk 6 orang.

Atom

Pelan ini berharga $69.99 setiap tahun atau $6.99 setiap bulan. Mengiringi a Had storan 1 TB dan tambahan mengiringi aplikasi pejabat lain, contohnya, lihat, perkataan, melebihi jangkaan dan PowerPoint.

MEMBACA; Hosting murah terbaik, yang manakah terbaik untuk tapak web anda?

Reka bentuk yang berbeza untuk reka bentuk rumah untuk OneDrive menyepadukan OneDrive 100GB. Ia berharga $1.99 bulan ke bulan. Ia mempunyai had storan sebanyak 100 GB. Terdapat juga OneDrive asas yang merupakan pelan percuma. Ia dilengkapi dengan storan 5GB.

Pelan OneDrive for Business

OneDrive untuk Strategi 1 berharga $5.00 setiap pengguna bulan ke bulan. Ambil perhatian bahawa ini adalah liabiliti tahunan. Ini bermakna bahawa ini adalah apa yang anda perlu bayar untuk tempoh langganan bulan ke bulan anda ke platform.

OneDrive for Business 2 Bed Strategy $10.00 setiap pengguna bulan ke bulan. Ini juga merupakan liabiliti tahunan. Akhirnya, rancangan perniagaan Microsoft 365 berharga $12.50 setiap pengguna. Ini juga merupakan pelan liabiliti tahunan.

Log Masuk Microsoft OneDrive – Log masuk ke OneDrive Cloud

Mengejar perkhidmatan ini adalah mudah. Sesiapa sahaja boleh mendaftar atau membuat akaun storan Microsoft OneDrive dan untuk melakukannya, anda harus mengikuti cara di bawah.

  • Saya akan pergi kepada awak Daftar ke awan OneDrive PAUTAN.
  • Klik pada “Tiada akaun?” Buat rekod.
  • Masukkan alamat e-mel atau nombor telefon bimbit anda di ruang yang disediakan.
  • Buat kata laluan dan masukkannya dengan segera.
  • Masukkan nama anda dan klik padanya dengan segera.
  • Masukkan tarikh lahir anda dan ambil tarikh itu serta-merta dan ikut arahan pada skrin dari ketika itu.

Ini dikaitkan dengan penciptaan akaun Microsoft OneDrive.

Read More :   Isu skrin Vivo Y22 dan cara membetulkannya
Share