Live Action Tokyo Revengers 2 dikeluarkan pada tahun 2023

Live Action Tokyo Revengers 2 dikeluarkan pada tahun 2023

Penghasilan sekuel filem aksi langsung daripada manga Tokyo Revengers Projek Ken Wakui mendapat lampu hijau untuk tahun hadapan. Teaser telah dikongsi di saluran Youtube Warner Bros Jepun.

Takumi Kitamura, yang membintangi Takemichi Hanagaki dalam filem pertama, menyatakan kegembiraannya untuk melakukan seni mempertahankan diri semula, dapat bertemu semua orang lagi, dan memetik baris “Panggil Saya dengan Nama Saya”.

Pengarah Tsutomu Hanabusa dan penerbit Shota Okada juga menyatakan bahawa mereka tidak sabar untuk kembali. Pencipta manga Wakui menambah bahawa dia baru sahaja membaca skrip, tetapi tidak sabar untuk melihat Takemichi Kitamura, Mikey Ryō Yoshizawa, dan Draken Yuki Yamada dalam filem itu lagi. Dia juga menambah bahawa ahli pelakon baharu akan menyertai seterusnya.

Read More :   Fortnite: Cara mengarkibkan kulit dan kosmetik

Live Action Tokyo Revengers ialah filem adaptasi manga Ken Wakui. Filem ini diarahkan oleh Hanabusa Tsutomu, seorang pengarah yang juga pernah menggarap filem Sadako 3D dan Kakegurui. Saya tidak bergurau, Aksi langsung Tokyo Revengers dibintangi Kitamura Takumi, Sugino Yosuke, Yamada Yuki, Imada Mio. dan pelbagai lagi pelakon muda berbakat.

Aksi langsung Tokyo Revengers dibuka di pawagam Jepun pada 9 Julai 2021. Filem itu kemudiannya dibuka di pawagam Indonesia 27 Oktober 2021.

Wakui melancarkan manga Tokyo Reveners dalam majalah Majalah Mingguan Shonen dimiliki oleh penerbit Kodansha pada Mac 2017. Elex Media Komputindo menerbitkan manga ini dalam bahasa Indonesia. Manga ini juga mendapat adaptasi siri anime yang akan ditayangkan pada 10 April 2021. Arka anime “Seiya Kessen” (“Christmas Showdown”) akan ditayangkan pada Januari depan.

Read More :   Lelaki yang membunuh isteri hanya HARI selepas perkahwinan dan memasukkannya ke dalam beg pakaian didapati bersalah membunuh

Nantikan berita terkini daripada saluran Titip Japan, ok? Jom, baca artikel lain di sini^^

Sumber: animenewsnetwork.

Jangan lupa juga ikuti media sosial Titip Japan:

Instagram: @Immaku.com
Twitter: @Immaku.com
Facebook: Ambil bahasa Jepun

Share