Lihatlah Khabar angin Perceraian YouTuber Wranglerstar, Anak Perempuan dan Lokasi Semasa – MagzMandala

Lihatlah Khabar angin Perceraian YouTuber Wranglerstar, Anak Perempuan dan Lokasi Semasa – MagzMandala

Cody Crone, yang mengendalikan saluran YouTube wranglerstar, memilih untuk menjalani laluan kediaman primitif dan meninggalkan kehidupan moden di bandar bersama keluarganya sendiri.

Saluran luar talian yang popular dikendalikan oleh tiga keluarga Kristian.

Suami Cody Crone (umur 52) dikenali sebagai “Mr. wranglerstar’, isteri tersayang Jessica Rogers (46) dan mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Jack.

Mereka adalah orang Amerika, tetapi ramai yang percaya mereka adalah orang Kanada dan kini mendiami pergunungan di Barat Laut Pasifik.

Perjalanan mereka bermula pada tahun 2010, apabila pasangan pengantin baru Cody dan Jessica memutuskan untuk tinggal di padang pasir perumahan moden.

Ia pada pukul 9u pada bulan September apabila mereka mula-mula melancarkan saluran YouTube mereka.

Pada mulanya, mereka mendapati YouTube hanyalah platform yang sesuai untuk berkongsi gaya hidup baharu mereka dengan orang tersayang. Saluran mereka mempunyai kira-kira 1.8 juta pelanggan dan masih berkembang pesat.

Wranglerstar dengan hati | gambar: Instagram

Cody Crone ialah seorang lelaki berusia 52 tahun yang dilahirkan pada 4 April 1969. Dia tinggal di White Salmon City, Washington, di Amerika Syarikat.

Ia adalah tahun 2003 apabila Cody dan isterinya kini Jessica Rogers mula berkencan.

Jessica seorang yang aktif secara fizikal dan gemar berlari sejak dia di sekolah menengah.

Read More :   Kembalinya Dewa Perang [The Protector] Bab 4015

Dia berlari maraton dan separuh maraton dan secara semula jadi ingin berkongsi minatnya dengan Cody juga.

Bagaimanapun, Cody tidak pernah berlari satu batu dan tidak gemar berlari.

Jadi untuk benar-benar memenangi hati Jessica, Cody berusaha untuk membeli kasut lari dan sepasang seluar pendek. Cody menyayangi isterinya dengan sepenuh hati dan tahu bahawa apa yang penting baginya kini telah menjadi penting baginya.

Asas kisah cinta Wranglerstar bukan sahaja dicipta oleh cinta dan kepercayaan antara satu sama lain, tetapi juga oleh cinta dan kepercayaan mereka dalam perkhidmatan tuhan.

Apabila pasangan itu berkahwin, mereka mengharapkan masa depan yang cerah yang telah Allah rancangkan untuk mereka.

Nampaknya, Cody dan Jessica mendapati sesuatu yang hilang dari kehidupan bandar mereka bersama-sama.

Selepas menghadiri beberapa sesi pembelajaran Bible dan beberapa pandangan daripada buku-buku inspirasi, kebanyakannya dibaca oleh Jessica, ketika itulah pasangan itu menyatakan bahawa mereka memerlukan permulaan yang baru.

Mereka percaya bahawa berpegang pada asas-asas dan menjalani kehidupan yang sederhana adalah bentuk yang paling ikhlas dalam menjalani kehidupan seseorang dengan Tuhan.

Di manakah wranglerstar tinggal sekarang?

Sebelum hidup sendiri, Cody dan Jessica dihoskan oleh pasangan homestay di Montana.

Read More :   Guru Benggala Barat diserang Dibogelkan kerana mendisiplinkan pelajar Apa

Mereka menghabiskan hujung minggu bersama dalam hidup mereka, dan penginapan mereka menjadikan Cody dan Jessica lebih yakin bahawa mereka harus mula hidup di luar grid juga.

Selepas perjalanan itu, pasangan itu mula berkemas dan membeli sebuah hartanah kecil di suatu tempat di padang pasir Washington dan mula berkeliaran sebagai pasangan yang tidak dihalang.

Gaya hidup baharu yang telah dilaburkan oleh Cody dan Jessica adalah sesuatu yang menarik.

Pada mulanya, mereka bekerja lebih daripada 80 jam seminggu dan mendapati sukar untuk menguruskan masa untuk berjumpa antara satu sama lain.

Mereka tidak boleh makan bersama-sama semasa mereka menyesuaikan diri. Tetapi, tidak semuanya mudah pada mulanya, bukan?

Pada penghujung hari yang meletihkan, Cody dan Jessica adalah nafas masing-masing dalam kehidupan baru mereka. Kehidupan rumah tangga mereka tidak mungkin lebih indah apabila mereka mempunyai anak lelaki mereka, Jack.

Selain daripada gaya hidup luar talian, mereka mula berkongsi kehidupan seharian di media.

Apabila Cody dan Jessica melancarkan saluran wranglerstar mereka, tujuan sebenarnya adalah untuk berkongsi dan memaklumkan orang ramai tentang kehidupan mereka di rumah.

Read More :   Harga dan spesifikasi Riviw Poco X3 GT

Mereka tidak tahu bahawa saluran mereka akan berkembang menjadi komuniti dan mereka akan mendapat keuntungan daripadanya.

Apa yang mereka kongsi dalam talian kebanyakannya projek tukang seperti pertukangan kayu, pertukangan kayu, pertukangan kayu, pembalakan, pengairan, cara mereka berhubung dengan alam semula jadi dan vlog keluarga tentang kehidupan mereka di Christina.

Kualiti kehidupan harian mereka dapat dilihat oleh penonton dan pelanggan mereka.

Video yang paling banyak ditonton di saluran YouTube mereka ialah “menguji latihan tanpa wayar yang paling sukar di Amazon”, mereka memuat naik video itu empat tahun lalu dan ia telah memperoleh 15 juta tontonan.

Setelah berkongsi kehidupan mereka di media digital selama lebih daripada satu dekad, kebanyakan video yang dimuat naik mereka telah mencapai lebih daripada 2 juta tontonan setakat ini.

‘Wranglerstar’ bukanlah nama keluarga sebenar mereka.

Ya, anda dengar betul.

Begitu juga dengan nama mereka seperti Cody, Jessica, dan juga anak lelaki mereka bernama Jack.

Dalam 8 terakhiru pada September 2020, Wranglerstar memuat naik video bertajuk “The Real Reason We Move”. Dalam video itu, Cody menjelaskan kediaman baharu mereka dan sebab mereka meninggalkan rumah lama mereka.

Episod bertajuk “Sebab Sebenar Kami Berpindah” | Video: YouTube

Dia berkongsi rumah moden mereka dua kali lebih besar dan dua kali lebih cantik. Mereka tidak pernah mendedahkan lokasi tempat baru mereka.

Nilai bersih dan sumber pendapatan

Kehidupan rumah tangga mereka bukan sahaja berkembang di YouTube, tetapi mereka juga membuat perjalanan secara bertulis. Pada tahun 2015 mereka mengeluarkan yang pertama Buku bertajuk “Modern Homesteading: Rediscovering the American Dream.”

Kandungannya adalah tentang melayani Tuhan melalui hidup sederhana dan berdikari.

Suka kandungan YouTube mereka dan semua pelajaran hidup yang mereka pelajari melalui tinggal di rumah.

Mereka menjual buku mereka dalam dua format, kulit kertas pada harga $17.99 dan PDF pada harga $6.99. Selain itu, Wranglerstar mempunyai barisan pakaiannya, tetapi pada masa ini, semua item ada kecuali stok.

Kini, dengan berjuta-juta tontonan video mereka dan buku terbitan mereka, pernahkah anda terfikir berapa banyak yang mereka perolehi? SATU

Nah, Wranglerstar mempunyai anggaran nilai bersih $2.3 juta.

Khabar angin anak angkat dan penceraian

Bayi perempuan manis yang anda lihat dalam video mereka mungkin diambil sebagai anak angkat oleh keluarga wranglerstars kerana apabila kami menonton video mereka bertajuk “Dari mana bayi ini datang” Jessica sedang menyusukan bayi itu dengan botol.

Buat masa ini, Cody dan Jessica masih berkahwin dan bahagia menjalani kehidupan mereka di dalam hutan.

Share