Liga Call Of Duty diteruskan, kali ini dalam format dalam talian

Liga Call Of Duty diteruskan, kali ini dalam format dalam talian

KBerita baik datang dari pertandingan E-Sport yang telah lama tidak berfungsi. Petikan daripada Alat muktamad, Activision Bilzzard sebagai pembangun permainan mudah alih popular Call Of Duty telah mengumumkan bahawa ia akan menyambung semula acara Call Of Duty League yang telah lama terhenti.

Uniknya, acara ini akan diteruskan dalam format elektronik. Keputusan itu dibuat kerana pada masa ini terdapat kebimbangan akibat wabak COVID-19.

“Tiada siapa yang mahu berada dalam situasi itu. Tetapi kami semua bersyukur kerana Liga Call of Duty dapat meningkatkan dan memberikan peminat persaingan secara langsung apabila ia mungkin paling diperlukan.” pesuruhjaya Johanna Faries dalam satu kenyataan.

Format perlawanan akan menjadi seperti kejohanan biasa, 8 pasukan akan menentang satu sama lain pada pusingan pertama. Mengenai jadual, pusingan awal akan diadakan pada hari Jumaat depan (10/4), pusingan kalah mati dan separuh akhir akan menyusul pada hari Sabtu (11/4), manakala perlawanan kejuaraan akan diadakan pada hari Ahad (12/4). . . Sementara itu, jadual Home Series akan dilanjutkan kepada 26 Julai dengan butiran akan diumumkan pada masa akan datang.

Read More :   Kod Bokeh dalam google chrome 2021 nombor 111.90.l50.204 chrome tanpa sensor

Anda boleh menonton semua perlawanan melalui saluran YouTube CDL.

Share