Lelaki ditangkap berlari tanpa sebab dalam lalu lintas

Lelaki ditangkap berlari tanpa sebab dalam lalu lintas

Demokrat suka penagih dadah dan penjenayah. Mereka juga tidak begitu terang. Lelaki dalam video ini yang berfikir secara berkesan berlepas tanpa sebab semasa perhentian lalu lintas adalah idea yang bernas mungkin ialah haiwan semangat keseluruhan Parti Demokrat. Asyik melihat betapa bodohnya lelaki ini dan betapa lucunya dia. Jerit kepada Not The Bee kerana menunjukkan permata ini!

“Betapa bodohnya saya, kawan.”

Sungguh bodoh! Sekarang, jelas Robert kecil membawa narkotik haram jadi dia fikir ia adalah idea yang baik untuk pergi. Tetapi jika dia duduk diam di dalam kereta, pegawai itu tidak akan mengetahui dadah yang dibawanya. Tiada apa-apa yang menjerit perkara yang tidak mungkin seperti melarikan diri daripada polis apabila ia sama sekali tidak perlu.

Pegawai itu baru sahaja mengeluarkan penalti apabila dia menyedari bahawa Robby menghentak kakinya untuk keluar dari situ. Kejutannya memang kelakar.

Kenapa dia lari? Bukan waran pun.

Malah rakan Robby di tempat duduk pemandu cuba menjerit memanggilnya.

Semuanya bagus. Anda tidak boleh menulis najis seperti itu!

Walau bagaimanapun, terdapat banyak penjenayah bodoh berkeliaran seperti pengedar dadah bodoh, pencuri barang kemas dungu dan aksesori bodoh untuk dibunuh. Jika ia adalah satu jenayah, sekurang-kurangnya biarkan orang seperti saya menyelesaikan dengan kandungan lucu yang anda, pembaca yang setia dengan Crowder Dot Com boleh tulis dan sebarkan.

Bunyi Lebih Keras dengan Laman Web Crowder Dot Com kini di Instagram!Ikuti kami di @lwcnewswire dan beritahu rakan!

COPS: Feminist Edition ep.04 Hentian Trafik | Klasik Orang Ramai (2018)www.youtube.com

Source : www.louderwithcrowder.com

Read More :   Siapa Eric Montgomery? (33 tahun, dituduh merogol pelajar, 20 tahun, meninggal dunia di dalam biliknya beberapa jam selepas video menunjukkan dia berusaha bersungguh-sungguh untuk pulang ke rumah)Wiki, Bio, Umur, Ditangkap, Didakwa, Keluarga, Instagram, Twitter & Fakta pantas
Share