LA Salami Keluarkan Single Baru Sebelum ‘Ottoline’

LA Salami Keluarkan Single Baru Sebelum ‘Ottoline’

Sukar untuk mengembangkan suara anda sebagai artis, tetapi LA Salami melakukannya; Dengan single baharunya “Peace of Mind,” artis serba boleh itu mula menyimpang dari akar umbinya yang dipengaruhi orang ramai dan mengeluarkan lagu R&B yang agak mengganggu. Dilabuhkan oleh gitar berirama dan rentak yang tegas tetapi halus, lagu ini mendapat manfaat daripada vokal manis Salami dan hiasan tambahan daripada sintetik asing. Karya ini merupakan tindakan pengimbangan yang hebat: Terdapat banyak variasi antara corak irama kompleks dan lirik yang didedikasikan untuk hubungan kasih sayang yang penuh dengan perselisihan faham. Salami menjelaskan: “‘Peace of Mind’ ialah lagu tentang cinta yang tidak dapat dielakkan dan penyelarasan konflik dan akhirnya penerimaan kelemahan.”

Ini adalah single ketiga daripada albumnya yang akan datang. OttolineBersama dengan “Masa Terdesak, Langkah Biasa” dan “Pandemik Sistemik” bersama-sama dengan LP yang akan dikeluarkan pada 14 Oktober. Karya ini secara keseluruhannya mendapat lebih banyak inspirasi daripada penyanyi rap seperti Kendrick Lamar, Kanye West dan Drake, perubahan daripada muzik rakyat Salami dalam keluaran sebelumnya.

Adalah masuk akal bagi artis sedemikian untuk cuba merentas genre atau melintasi sempadan ini sama sekali, bukan hanya berpegang pada muzik. Sebagai seorang pencetak dan pereka fesyen, dia banyak menitikberatkan visual, justeru keluaran terbaru ini sudah tentu disertakan dengan video muzik. Ditarik oleh laut, tebing yang menjulang tinggi, Salami dan pasangannya digambarkan berayun di antara pertengkaran yang berterusan, dan Salami secara misteri bertanya kepada mereka apa yang akan memberi mereka kedamaian, dan akhirnya mula mengulangi, “Kedamaian itu baik.” Tidak ada rasa pembubaran sebenar dalam lagu itu, ia adalah pengakhiran yang sesuai.

Read More :   Muat turun PotPlayer Black Box/Space Skin

LA Salami akan muncul di Festival Reeperbahn di Hamburg pada 23 September dan akan memainkan rancangan siaran di Rough Trade East London pada 20 Oktober. Anda boleh pre-order. Ottoline Tonton video muzik “Peace of Mind” di sini dan di bawah, serta LA Salami 2017 tampal Sesi studio.

Source : www.pastemagazine.com

Share